Muwan Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Ja, naprotiv, mislim da ima previše.Ovim zvanično obnavljam inicijativu koja za cilj ima sečenje svog beogradskog drveća Nešto razmišljam, Istanbul praktično nema drveća. Sve odavno posečeno, osim Beogradske šume naravno. Imajući u vidu da se naš gradonačelnik zarekao da Beograd neće biti Istanbul, možda bismo mogli da mu dojavimo da će daljom deforestacijom grada pogaziti svoju patriotsku zakletvu.
Hella Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Drva će dobiti čipoveIzvor: B92 sreda 11.05.2011 | 12:07Beograd -- Na osnovu preporuka EU, u cilju sprečavanja zloupotreba i nelegalne trgovine drvima, "Srbijašume" će uskoro "čipovati" drva koja su u njihovom vlasništvu.Inače, taj metod već se primenjuje u zemljama EU. hehe.
henrik larsson Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Je l sme drveće da kupuje alkohol između 22 i 6?
gospa buba Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 (edited) hehe.овај, ко ће да врши чиповање, и на које да простите делове дрвади? :o у ствари оће ли на цело дрво или на цепанице? и да ли се разматра чиповање угља из колубаре, и тамо исто има неких проблема Edited May 11, 2011 by thermal bug
Zabalujev Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Ja se ne brinem, ako je Evropa to resila, imamo koga da pitamo.
Аврам Гојић Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Ali da se pitaju vibrantne metropole kao što su Ljubljana i Linc, ni-ka-ko Pariz ili Berlin.
henrik larsson Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Zajebi Ljubljanu i Linc, tamo ne smeš da prođeš sam dve ulice od centra čim krene sumrak. Ja sam ipak za neku mirniju penzos varijantu.
najgori Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 (edited) Nešto razmišljam, Istanbul praktično nema drveća. Sve odavno posečeno, osim Beogradske šume naravno. Ijildiz park sa sve papagajima medju krosnjama, demokrasi park - macka park, zapadna obala zlatnog roga, brezuljci iznad bosfora, topkapi saraj. nema mnogo, ali nije da nema.edit:pogled sa sa vrha jildiz parka na bosfor i aziju. Edited May 11, 2011 by najgori
*edited by mod Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 fontana u pionirskom parku. bice od beograda jagodina i bez palmine pomoci.http://www.youtube.com/watch?v=ixfFCeExvrU&feature=player_embedded Ja sam ubedjen da se neki baja ugradio u gradsku upravu pa sada valja ove lajt show motive. Prvo most, pa Hotel Moskva, pa Palata Albanije, pa Skupstina pa sad i ova fontana. Jos malo pa ce sve do Borche da menja boje nocu.
teacher Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Ja sam ubedjen da se neki baja ugradio u gradsku upravu pa sada valja ove lajt show motive. Prvo most, pa Hotel Moskva, pa Palata Albanije, pa Skupstina pa sad i ova fontana. Jos malo pa ce sve do Borche da menja boje nocu.Ima plavog neona i ispred Hrama.
*edited by mod Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Ima plavog neona i ispred Hrama.Neka se spreme Tesline munje na Slaviji.
zadnja kraljica Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Dođoš je stanje svesti a ne krštenice. Beograd sa podjednakim entuzijazmom uništavaju dođoši koji su četvrta generacija starosedelaca i dođoši koji su u njega koliko juče sišli sa neke planinčuge. Normalnih i talentovanih ljudi ima sa svih strana, samo što nemaju pristup gradskoj upravi i eliti uopšte.Eno, imaće sad Trg Milana Mladenovića da tamo pocrkaju u svojoj normalnosti i talentu
badenac Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Eno, imaće sad Trg Milana Mladenovića da tamo pocrkaju u svojoj normalnosti i talentu Koji nije trg vec kombinacija kafanske baste i autobuske stanice.Jedino sto je originalno smisljeno u ovom gradu za ohohoho godina jeste Ugao Salvadora Dalija.Majstoru kome je dosla ta ideja na pamet-svaka cast!
teacher Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Žička je izdržala 2 nedelje! Danas je asfalt potonuo u neidentifikovanu rupu na sred džade. Bili su malo ovi iz Vodovoda i kanalizacije, gledali, zagledali se, na kraju stavili znak i otišli kući. Trole ne mogu da prođu mimo tog znaka, tako da se režim saobraćaja vraća na onaj od pre 2 nedelje. Carevi!
Recommended Posts