Hamlet Strašni Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 U beogradu se jako malo lokalaca prijavljuje da bude policajac. Nece ljudi jednostavno. Ima gomila ljudi koji su patroldzije na ulicama koji su iz unutrasnjosti a dolaze u bgd da rade smene. Oni imaju dodatan problem jer jako slabo poznaju teren.
kud u maglu Simoviću Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 ponudis posao onima koji ispunjavaju uslov za prekvalifikaciju, a ako odbiju aufiderzen sa biroa
gospa buba Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 (edited) ponudis posao onima koji ispunjavaju uslov za prekvalifikaciju, a ako odbiju aufiderzen sa biroaovaj, nevezano sa ovom prichom, a sta se tachno nudi nezaposlenima na birou? sto bi mogli da izgube. osim zdravstvenog, koje je i malo i mnogo, zavisi odakle se gleda (pitam, zato sto ne znam)...edip. a sad vidim da to i nije novotarija. 2009! Edited April 27, 2011 by thermal bug
Hamlet Strašni Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 ponudis posao onima koji ispunjavaju uslov za prekvalifikaciju, a ako odbiju aufiderzen sa biroaDa bi bio policajac, moraš da prođeš ozbiljne psihofizičke testove, bezbednosnu proveru i rigoroznu obuku u kamenici.Na tip testovima su popadali i kandidati za komunalne policajce.
DR. KUMALO Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 fontana u pionirskom parku. bice od beograda jagodina i bez palmine pomoci.http://www.youtube.com/watch?v=ixfFCeExvrU&feature=player_embedded
Anonymous Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 (edited) Najbolji su završni radovi na tom ruglu. Majstori zabetonirali oko nje (umesto da stave asfalt) i otišli. Ovaj grad se neverovatnom brzinom pretvara u Kaluđericu. Edited May 8, 2011 by Anonymous
Аврам Гојић Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 (edited) raj za navarivanje. malo gledaš fontanu koja je očigledno dizajnirana u industrijskoj zoni Guangžoua (pretpostavljam i da svira?), malo gledaš statuu tiranina...(kada to stavljaju?), uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuedit: sad šalu na stranu. ova fontana je baš poklon po meri za Beograđane kojima smeta uklanjanje bolesnog drveća, ali zdušno, gotovo konsenzusom, aplaudiraju zabrani prodaje alkohola u 22h.što gore, to bolje. samo cepaj, majstore, gazi. udri. Edited May 8, 2011 by Marko M. Dabovic
Аврам Гојић Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 (edited) šta ako je loša šema? baaaad trip, mon.ovako funky colors popravljaju i najgoru muše. a koliko god ovo bilo jezivo, nije jezivije od nečega što sam video kod Miralema: kineska plastična jelkica koja mirno počiva na polici, ali kada pljesneš rukom, jelkica se savija da pokaže ogromna usta, i počne da blista mnogim bojama i da na neizrecivo užasan način interpretira neku vedru božićnu pesmu. da zgutaš nešto i vidiš to čudo - ja mislim da bi umro. Edited May 8, 2011 by Marko M. Dabovic
Frank Pembleton Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 raj za navarivanje. malo gledaš fontanu koja je očigledno dizajnirana u industrijskoj zoni Guangžoua (pretpostavljam i da svira?), malo gledaš statuu tiranina...(kada to stavljaju?), uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuedit: sad šalu na stranu. ova fontana je baš poklon po meri za Beograđane kojima smeta uklanjanje bolesnog drveća, ali zdušno, gotovo konsenzusom, aplaudiraju zabrani prodaje alkohola u 22h.što gore, to bolje. samo cepaj, majstore, gazi. udri.Cekaj gde je ova fontana u pionirskom ili tasmajdanskom parku?
Аврам Гојић Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Cekaj gde je ova fontana u pionirskom ili tasmajdanskom parku? ju, ovo stvarno pionirski park! a ja mislio da ovo finansiraju kavkaske tiranije...hihi, ovo ce Tadic svaki dan da gleda
morgana Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 vjerujem da djakuzi jelene karleuse izgleda ko ova fontana
ToniAdams Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 ovako funky colors popravljaju i najgoru muše. a koliko god ovo bilo jezivo, nije jezivije od nečega što sam video kod Miralema: kineska plastična jelkica koja mirno počiva na polici, ali kada pljesneš rukom, jelkica se savija da pokaže ogromna usta, i počne da blista mnogim bojama i da na neizrecivo užasan način interpretira neku vedru božićnu pesmu. da zgutaš nešto i vidiš to čudo - ja mislim da bi umro.jebote, onda sam ja jos jeziviji sto sam ga molio da mi proda istu.:(i ima 2 pesme ako ti je do znanja.
Recommended Posts