Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Napalm i za organizatora koji je baš ovako "osmislio" podelu 1.001 sadnice.

Posted

A kako se to organizuje podela 1001 sadnice trešnje svega ti? Meni samo krivo što svi oni što su se gurali nisu polomili bar po 1 kosku u telu.

Posted
A kako se to organizuje podela 1001 sadnice trešnje svega ti? Meni samo krivo što svi oni što su se gurali nisu polomili bar po 1 kosku u telu.
+1
Posted

Hehe, ljudi videli autobus pa se instinktivno zaleteli na vrata. A organizatori kao da su bacali hranu gladnima u Africi, sa kamiona pa u masu.

Posted
Tako što se ne bacaju kroz prozor autobusa.
Posted
Tako što se ne bacaju kroz prozor autobusa.
Nisam te pitao kako se ne organizuje, učinilo mi se da znaš kako se organizuje pošto bi već bacio napalm na organizatore?
Posted

Sa skyscrapercityja. Zanimljivo kako se ostatak grada sada cini nekako patuljastim pored ove grdosije. dsc05776gu.jpg

Posted

meni je još zanimljivije kako napreduje i pre roka i bez ikakvih problema. Naravno da može tako, samo što neko mora da nadgleda...sigh

Posted

Mora da je ludilo gore u kabini krana...

Posted
Mora da je ludilo gore u kabini krana...
Ne bih proveravao. Zamisli samo da se posle nekog opakog pijanstva probudis gore.
Posted

jeste ogroman pion, ali je opet i elegantan.a i kako ne bi bio ogroman, kad je recimo širina mosta 50m.

Posted
jeste ogroman pion, ali je opet i elegantan.a i kako ne bi bio ogroman, kad je recimo širina mosta 50m.
A jos nije ni zavrsen. :D Ide jos onaj metalni spic na kraju.
Posted

... i sa tih dodatnih špicastih 25m će ostati elegantan.1 sexy poza:59163546.jpg