Jump to content

Beograd

Featured Replies

Napalm i za organizatora koji je baš ovako "osmislio" podelu 1.001 sadnice.

• Replies 30.8k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

A kako se to organizuje podela 1001 sadnice trešnje svega ti? Meni samo krivo što svi oni što su se gurali nisu polomili bar po 1 kosku u telu.

On 11. 4. 2011. at 11:15, Idioteque said:
A kako se to organizuje podela 1001 sadnice trešnje svega ti? Meni samo krivo što svi oni što su se gurali nisu polomili bar po 1 kosku u telu.
+1

Hehe, ljudi videli autobus pa se instinktivno zaleteli na vrata. A organizatori kao da su bacali hranu gladnima u Africi, sa kamiona pa u masu.

On 11. 4. 2011. at 11:15, Idioteque said:
Tako što se ne bacaju kroz prozor autobusa.
  On 11. 4. 2011. at 11:55, cika tale said:
Tako što se ne bacaju kroz prozor autobusa.
Nisam te pitao kako se ne organizuje, učinilo mi se da znaš kako se organizuje pošto bi već bacio napalm na organizatore?

Poštom, na kućnu adresu.

Sa skyscrapercityja. Zanimljivo kako se ostatak grada sada cini nekako patuljastim pored ove grdosije. dsc05776gu.jpg

meni je još zanimljivije kako napreduje i pre roka i bez ikakvih problema. Naravno da može tako, samo što neko mora da nadgleda...sigh

Mora da je ludilo gore u kabini krana...

On 14. 4. 2011. at 19:31, Behemoth said:
Mora da je ludilo gore u kabini krana...
Ne bih proveravao. Zamisli samo da se posle nekog opakog pijanstva probudis gore.

jeste ogroman pion, ali je opet i elegantan.a i kako ne bi bio ogroman, kad je recimo širina mosta 50m.

On 15. 4. 2011. at 6:14, barrcode said:
jeste ogroman pion, ali je opet i elegantan.a i kako ne bi bio ogroman, kad je recimo širina mosta 50m.
A jos nije ni zavrsen. :D Ide jos onaj metalni spic na kraju.

... i sa tih dodatnih špicastih 25m će ostati elegantan.1 sexy poza:59163546.jpg

On 15. 4. 2011. at 6:14, barrcode said:
jeste ogroman pion,
A Laufer?