Milosh76 Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 (edited) 1 hour ago, Bujodrag said: On jeste nezgodan lik. Svirao sam s nekima koji ga znaju ili su saradjivali s njim. Delimično im verujem pa na osnovu tih priča, nikako ne bih svirao s njm. Jel tacno da se plasi publike i javnih nastupa, koncerata i slicno? 2 hours ago, gospa buba said: pa to su sve bash nezgodne pesme sent from bubamoto A ima i ona "ja sam lud" i to u duetu sa Borom Ja sam lud Ovaj tekst je pregledan 9 221 puta Moze da me ceka Bog i strasni sud meni je svejedno jer ja sam lud vuk dlaku menja a ne menja cud i ja teram svoje jer sam lud Obucite mi kosulju odvedite me u bolnicu zavezite me za stolicu zatvorite me u samicu Ref. 2x Teraju me bezi idi bilo kud meni se ne ide necu, nisam lud Nemoj da me lecis uzaludan trud ne mozes mi nista jer sam lud nek' se prica svasta al' ja imam kud i ja imam opravdanje jer sam lud Ref. 2x Teraju me, necu nisam lud Edited April 18, 2019 by Milosh76
Bujodrag Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 Ti drugari nisu spominjali strah od publike. Više neka neprihvatljiva ponašanja prema ljudima. Em su to glasine em priče koje su pričane dok bismo išli na neku svirku pa se ne sećam mnogo toga. Samo zaključka: Ovaj lik nije prijatan. Nemoj me držati za reč.
Frank Pembleton Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 Zabo juče na kafenisanju blic na stolu i vidim retard Vesara komentariše "šaljivo" kako ga je Pljiž imitacija oduševila i vodiće Mićka na kafu, a "Petričić je postao zlobna baba" i bla bla truć... . Odlično, znači da ga ozbiljno svrbi... Građanine Petričiću samo nastavite!
darling Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 (edited) 12 hours ago, gospa buba said: pa to su sve bash nezgodne pesme meni su bas zgodne. jbga, kad je saban umro. i silvana armenulic a i franc ferdinand, omiljeni vuccev bend je na turneji. samo da su znali ranije... Edited April 19, 2019 by darling
Arkadija Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 Prošla sam jučeTrgom Republike, da vidim kako sve to čudo izgleda. Dakle, iz Čika Ljubine su ka Kolarčevoj u širin od oko 2,5 metara stavili kocke dimenzije 15x15, a na samom trggu postavljaju velike ploče, spoj te dve dimenzije ploča je nešto najružnije što sam videla u skorije vreme, a živim na Slaviji koja je šampion ružnoće. Na celom trgu, koji će sa tom jbnm pešačkom zonom dobiti ohoho dimenzije, ima celih 5 stabalca i to tik uz Narodni muzej. Narode, šta ćeš na centralnom trgu u julu u podne? Kome treba bar malo zelenila i po koji cvetić? BTW, čitam da će doneti poseban zakon o godoli. Mordor na sve spreman.
Barti66 Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 1 hour ago, darling said: ... a i franc ferdinand, omiljeni vuccev bend je na turneji. samo da su znali ranije...
Frank Pembleton Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 (edited) 37 minutes ago, Arkadija said: ko Prošla sam jučeTrgom Republike, da vidim kako sve to čudo izgleda. Dakle, iz Čika Ljubine su ka Kolarčevoj u širin od oko 2,5 metara stavili kocke dimenzije 15x15, a na samom trggu postavljaju velike ploče, spoj te dve dimenzije ploča je nešto najružnije što sam videla u skorije vreme, a živim na Slaviji koja je šampion ružnoće. Na celom trgu, koji će sa tom jbnm pešačkom zonom dobiti ohoho dimenzije, ima celih 5 stabalca i to tik uz Narodni muzej. Narode, šta ćeš na centralnom trgu u julu u podne? Kome treba bar malo zelenila i po koji cvetić? BTW, čitam da će doneti poseban zakon o godoli. Mordor na sve spreman. Najgore od svega što posle nema popravke... A Vesara na zapitkivanje: Pošto hoćete da uredite Savski kej po ugledu na Sava promenadu, a to znači 20% zelenila, kako mislite to da izvedete? Odgovara: Pa ko normalan hoće da skloni zelenilo? Pa niko, nego govorimo iz iskustva... A ovo za gondolu, pa zar ste sumnjali... Edited April 19, 2019 by Frank Pembleton
hazard Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 Da sam neki opozicioni kandidat, slikao bi se na rekonstruisanom trgu, uz podnaslov ,,da se ja pitam, ja bi ovde proterao trolejbus"
namenski Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 1 hour ago, Frank Pembleton said: Najgore od svega što posle nema popravke... Mozda i ima: opozicija, da je k'o sto nije, neka vec danas najavi raspisivanje tendera za temeljnu rekonstrukciju Beograda, zamole Notrdamcetm da se posle zavrsetka radova na obnovi ND spreme za obnovu Beograda...
pbg12345 Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 sinoc je bio bas gadan udes na obrenovackom putu ispod cukaricke padine pokusavam danas naci vest, ali nigde nista jel naleteo neko negde na vest?
renne Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 Idioti su smislili da je ovo idealno vreme da se radi autokomadna Naravno, kolaps epskih razmera, kilometarske kolone na svim izlazima
aram Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 Quote Upravni sud u Beogradu je 19. aprila doneo rešenje kojim se nalaže zaustavljanje radova na projektu gondola na Kalemegdanu do donošenja konačnog rešenja o zakonitosti građevinske dozvole koju je za pripremne radove izdalo Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.Upravni sud je zaključio da je zahtev Regulatornog instituta za obnovljivu energiju i životnu sredinu (RERI) za odlaganje izvršenja rešenja osnovan te da bi izvođenje radova na Kalemegdanu moglo da ima nenadoknadive posledice po kulturno dobro – Kalemegdansku tvrđavu i životnu sredinu. Prema zaključku Upravnog suda, izvršenjem rešenja o građevinskoj dozvoli bila bi naneta šteta širim interesima javnosti koja bi se teško mogla nadoknaditi.Prema rešenju Upravnog suda radovi na Kalemegdanu ne smeju biti nastavljeni dok sud ne donese konačnu odluku o zakonitosti građevinske dozvole.
Aleksija Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 sjajno! nije malo, iako nije konacno... i ne bi se desilo pre samo 6 meseci kada je jedini oblik pobune bilo ogorceno tvitovanje. da ne zaboravimo.
Recommended Posts