Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Taj u TB je katastrofalan. Mislim da je grad nadležan za taj deo

Posted
Videh Asistenta kontrolora u GSPu. Prvo ga je jedan putnik pitao kada ce da postane Docent, pa je drugi putnik rekao da nije klipan i da ce kartu da plati kada Dinkic da 1000e koje je obecao a na kraju je i sam Asistent zabriljirao tako sto je muvao neke dve devojke time sto je rekao "Vas dve ne morate da platite kartu :naughty: "
:lol::Hail:
Posted

ja se izvinjavam ali sta je asistent kontrolora? koje je boje njihov prsluk?

Posted
ako se vodimo principom hijerarhije kontrolor kontrola je u civilukontrolor je u žutom prslukuasistent kontrolora sigurno mora da nosi žute gaće.
Posted
narandžasti. u civilizovanom delu beograda, dakle ne u borči i gredi, u trolejbusu ponosno stoji (zapravo, većinu vremena sedi) asistent kontrolora. njegova dužnost je da pomaže licima sa posebnim potrebama da se popnu ili da siđu iz trolejbusa, kao i da ponekad priupita sumnjivo lice da li ima kartu.
Posted
u civilizovanom delu beograda, dakle ne u borči i gredi
Uuuu Sermane, sta ti reko! :o
Posted
panorama beograda, s kalemegdana.poz
u mnogo dobro.cak se i borca vidi. sto me cudi, iskreno. obicno nas iseku, sto na mapama, sto na kartama. u fazonu borca u sledecem broju. koji se naravno nikada ne pojavi
Posted

eto, stigo bijoskop i u vaše mesto :P kad si već tu, da pitam: što se u vašoj mz ne pokrene inicijativa za uvođenje zelenog talasa? od pančevca do zrenjeninskog puta milion semafora i nikad me, ni jedan, nije preskočio!poz

Posted
eto, stigo bijoskop i u vaše mesto :P kad si već tu, da pitam: što se u vašoj mz ne pokrene inicijativa za uvođenje zelenog talasa? od pančevca do zrenjeninskog puta milion semafora i nikad me, ni jedan, nije preskočio!poz
joj sestro, ne staj na muku. ja sam smarao neke deesovce sa opstine da nam naprave one pasarele i smanje broj semafora. dobio sam uveravanja da ce se to i desiti ali jos nista.
Posted
joj sestro, ne staj na muku. ja sam smarao neke deesovce sa opstine da nam naprave one pasarele i smanje broj semafora. dobio sam uveravanja da ce se to i desiti ali jos nista.
Da ste im tutnuli neku lovu udžepove, već bi bilo gotovo... Ne mogu ljudi gladni da rade...
Posted
Da ste im tutnuli neku lovu udžepove, već bi bilo gotovo... Ne mogu ljudi gladni da rade...
ja bi im odneo sendvice, ali kazu ne primaju sendvice. samo lova...
Posted
Pa to ti i kažem... U srbalja funkcioneri ne jedu isto što i ostatak naroda, nego novce... Da ste im ih ponudili, već bi se našlo neko rešenje...Eto, kod nas(u NS), svake godine se prekopava grad, da bi se gladnji ljudi naranili iz budžeta...
Posted
da si nosio klopu iz ikki sushi bara, ili barem mcdonaldsa...