nbg4ever Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Ne, to je aktuelna varijanta: oni sa trajnim legitimacijama NE menjaju legitimacije, već uz postojeću i plaćanje 400 dinara nabavljaju samo kontrolnu markicu koja se obnavlja svake godine. Preporuka je da se, po mogućnosti, na šaltere u Skenderbegovoj/Kneginje Ljubice svraća popodne zbog manje gužve.A, OK. Hvala onda ;)
Zabalujev Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Jel su se menjale povlastice za zaposlene u poslewdnjih godinu dana? Nisam kupovao markicu od juna, a opet pocinjem od februara, rekoh, ako moze da se rabi ona koju vec imam...
Dankan Ajdaho Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Kao što rekoh, u Mc-u mora i da se radi. Dodati "za malu platu" i eto razloga.Objašnjeno.
Lezilebovich Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Sramote je sta su uradili sazvezdama ispred bioskopa Balkan, koji se renovira. Potpuno su razvaljenje, povadjene i razbacane. Ne mogu da verujem da se niko nije setio da ih povadi pre otvaranja gradilista ili da ih zastiti, cisto radi malo postovanja prema ljudima kojima su namenjeni.
dig_chohano Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Kakvo đubre objavljuje The Economist:Belgrade's Banksys
assück Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 izašo je iz genga i pobego u Beneluks, ali geng i hud nosi u srcuboli nepravda :(
dig_chohano Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 ljubomoran si sto nisi vise part ova kruTo stoji, jbg :( Al ne mogu vam objasniti koliko mi ide na kurac kada neka musava glupača "malo" zamasti priču da bi je zavalila nekome za dve črvene. Ološ jebeni.
Hella Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Beograd "usisava" čitavu Srbiju 19. januar 2011. | 00:12 | Izvor: Novosti Beograd -- Može li glavni grad da izdrži ogromne migracije. Svake godine oko 35.000 ljudi doseli se u Beograd, a svaka novodoseljena porodica košta državu 100.000 evra....Ako nešto ne učinimo, preti opasnost da se Srbija isprazni i da se svi presele ovde.
Muwan Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Gradonačelnik Paraćina je apsolutni highlight čitavog teksta: "Da je država uložila 100 miliona evra u Crnu Travu i druge nerazvijene opštine, ne bi morala da izdvaja 300 miliona za most preko Ade", objašnjava on.
hazard Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Manje-vise clanak, ali pogledajte komentare.Mislim da ima bar jedno 20 komentara o tome da je sav taj priliv logican jer Beograd ima najbolju lokalnu vlast, dobrog gradonacelnika, upravu koja se brine o svojim gradjanima, gradi vrtice, pomaze sa ovim i onim, itd. Brate...
nemoderisani Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 I ja sam blejao na Akademiji, i bilo mi je super-mega, ali sada kada ne izlazim voleo bih da se zatvori i pretvori u podrum fakulteta jer ne idem tamo i znam samo za iskustva koja su mega losa. I zasto bi davali podrsku nekome ko nije besprekorno radio svoj posao i ko nije opet Akademiju doveo medju top 5 mega klubova u Vasioni.sad si mi ti kao zavukao.Znam da je to najbitnije na forumu, ali nije mi to bila namera, vec sam hteo paznju da skrenem da su argumenti zasto Akademija treba da prestane da postoji, glupi i povrsni. Prvo ne daje se podrska Zeljku Bozicu, koji kakav je da je, nije ni do kolena BG kafedzijama, nego klubu koji i dan danas maticno mesto svih klinaca koji slusaju od metala, panka, preko regea do brejkbita. Jedinom preostalom mestu gde je kad jednom udjes sve unutra dozvoljeno. Poslednjoj beogradskoj pravoj raspaloj rupetini od kluba, koji uz to ima bolji zvuk i ventilaciju od vecine drugih mesta za svirke. Bez takvog mesta grad je selo.Prica svakog drugog ko je presao 30-u, kako se to mesto izgubilo i da "nije to vise ono" je za nekoliko Flegminih kafa, posebno ako je neko ovih dana svratio do Akademije i video koliko ljudi dolazi dole cim je culo za zatvaranje.
darling Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 kakve sad godisnje kontrolne markice od 400 dinarahttp://www.kurir-info.rs/beograd/legitimacije-za-starije-od-65-vaze-do-15.-februara-71310.phpkad od prosle godine stariji od 65 ne placaju prevoz?! http://www.vesti.rs/Beogradske/GSP-Beograd-Besplatan-prevoz-za-sve-starije-od-65-godina.html
Recommended Posts