Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
Jel zna neko sta penzosi (stariji od x godina) treba da rade povodom novih povlastica za prevoz? Ranije su imali trajne, a sada trebaju, valjda, da vade nove. Sta treba od dokumenata, do kada sve to mora da se uradi,... ?Ako ima neki link gde je sve to objasnjeno, bio bih zahvalan. Trazio sam po GSPovom sajtu, al ne nadjoh (ima ono sto je trebalo za staru varijantu)
ja mislim da oni kupuju jednom godisnje neku kao kartu za celu godinu.cijenim da treba lk kao dokaz o starosti, mozda neki dokaz o penzionerstvu kao npr chek od penzije. tamo se slikaju na licu mesta, ima sve i one tete im izdaju odma sve. mislim da moji tako neshto radili i da je bash keva rekla da je trivijalno bilo...
Posted

Aha, to sve gde je ona "centrala" GSP na Dorcolu? Jel znas mozda koliko se placa (cuo sam da je oko 2k)? Taman da kazem caletu.... mada je vise mama problem. Za nju je sve dalje od doma zdravlja na nbg - safari :DHvala ;)

Posted (edited)
Aha, to sve gde je ona "centrala" GSP na Dorcolu? Jel znas mozda koliko se placa (cuo sam da je oko 2k)? Taman da kazem caletu.... mada je vise mama problem. Za nju je sve dalje od doma zdravlja na nbg - safari :DHvala ;)
sacu pitam babu i dedu.edip. evo kaze baba. imash penzionere, oni se dokazuju lichnom kartom i chekom, i oni kupuju neke godishnje markice. za njh ne znam vishe, moji su prerasli taj uzrast :Pa starosni matorci, oni odu samo sa lichnom kartom, uslikaju se i izdaju im tu legitimaciju do zauveka. ona je platila u novembru proshle godine nekih 400 dinara i nishta vishe.to je valjda sushtina besplatnosti... Edited by thermal bug
Posted

Đilas, kurva nevladinog sektora i internet nezadovoljnika. Gde je nestao onaj domaćin kome sam se tako divio?

Posted

Došli mi juče gosti iz Crne Gore. Sin , tinejdžer našao ovde neke drugare i sinoć otišao u Mek na Zelenjaku da se počaste, to mu interesantno. KAd su izašli zaskoče ih trojica sa noževima i otmu im pare.DAnas, njegovi roditelji dolaze na ručak kod mene. TAksista im uzeo 3.700,00 dinara, tražio je još hiljadu, šatro zabrojao se. Od Konja do Olimpa.Beograd, najgostoljubiviji grad, otvorenog srca, itd

Posted
Došli mi juče gosti iz Crne Gore. Sin , tinejdžer našao ovde neke drugare i sinoć otišao u Mek na Zelenjaku da se počaste, to mu interesantno. KAd su izašli zaskoče ih trojica sa noževima i otmu im pare.DAnas, njegovi roditelji dolaze na ručak kod mene. TAksista im uzeo 3.700,00 dinara, tražio je još hiljadu, šatro zabrojao se. Od Konja do Olimpa.Beograd, najgostoljubiviji grad, otvorenog srca, itd
I meni je skoro bio u poseti 1 CRNGrac i tražio je da se nađemo u Meku, pa mi je objasnio da je to obavezni deo za svakog ko dolazi u BG, jer kod njih nema, što je zaista čudno.
Posted
I meni je skoro bio u poseti 1 CRNGrac i tražio je da se nađemo u Meku, pa mi je objasnio da je to obavezni deo za svakog ko dolazi u BG, jer kod njih nema, što je zaista čudno.
ne znam sta ti je tu cudno...isto tako mi iz borche. svaki put kad odemo u grad, mi prvo u mek na sejk ili pomfrit, pa onda poslom.
Posted
Da nije i taksista bio Crnogorac?
Posted
U Mc-u se radi.
Posted
Jel zna neko sta penzosi (stariji od x godina) treba da rade povodom novih povlastica za prevoz? Ranije su imali trajne, a sada trebaju, valjda, da vade nove. Sta treba od dokumenata, do kada sve to mora da se uradi,... ?Ako ima neki link gde je sve to objasnjeno, bio bih zahvalan. Trazio sam po GSPovom sajtu, al ne nadjoh (ima ono sto je trebalo za staru varijantu)
Besplatan prevoz GSP-om za starija lica
Posted
ne znam sta ti je tu cudno...isto tako mi iz borche. svaki put kad odemo u grad, mi prvo u mek na sejk ili pomfrit, pa onda poslom.
Nije mi čudno što obavezno idu/idete tamo, nego da u Crnoj Gori nemaju mek. (Za Borču se ne brinem, biće... Samo da izgrade most, a to će se desiti pre nego li završe the K10)
Posted

Kao što rekoh, u Mc-u mora i da se radi. Dodati "za malu platu" i eto razloga.

Posted
Pa to je "stara varijanta". Sad moraju da menjaju te trajne povlastice i jos da doplate nesto
Ne, to je aktuelna varijanta: oni sa trajnim legitimacijama NE menjaju legitimacije, već uz postojeću i plaćanje 400 dinara nabavljaju samo kontrolnu markicu koja se obnavlja svake godine. Preporuka je da se, po mogućnosti, na šaltere u Skenderbegovoj/Kneginje Ljubice svraća popodne zbog manje gužve.
Posted
Kao što rekoh, u Mc-u mora i da se radi. Dodati "za malu platu" i eto razloga.
:lol: srećan sam, sine, što tako prožimaš...!