ronin Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 A u cemu je problem sto je LDP preuzeo odgovornost za Beograd put? Ne kapiram.
Hamlet Strašni Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Isto ima veze kao i zelenilo sa odbranom akademije
prima Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 (edited) zeleni zubedit, na akademiji dosade Edited January 12, 2011 by prima
assück Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 I ja sam blejao na Akademiji, i bilo mi je super-mega, ali sada kada ne izlazim voleo bih da se zatvori i pretvori u podrum fakulteta jer ne idem tamo i znam samo za iskustva koja su mega losa. I zasto bi davali podrsku nekome ko nije besprekorno radio svoj posao i ko nije opet Akademiju doveo medju top 5 mega klubova u Vasioni.sad si mi ti kao zavukao.
Zabalujev Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Nisam ja prvi poceo.Iju, šta čovek sve može doživeti pominjući Đilasa! Pu, pu, strina, on je pomenuo Đilasa na temi o Beogradu i ovaj je morao da mu odgovori pominjanjem onih eldepeovskih nesposobnih brabonjaka! Škandal! Šećer i vodu!
boshoku Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 poor, poor sens art&zeljko. with them gone future ongoings seem, at the most, bleak.
Hamlet Strašni Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 (edited) @ zabalujevDao si ciničan komentar koji nema previše veze sa temom i nije previše duhovit. Ja sam ti na isti način odgovorio. A ko je prvi počeo je bila poruka za timija i grobare... Edited January 12, 2011 by Hamlet Strašni
Zabalujev Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 @ zabalujevDao si ciničan komentar koji nema previše veze sa temom i nije previše duhovit. Ja sam ti na isti način odgovorio. A ko je prvi počeo je bila poruka za timija i grobare...A ja nisam grobar, a? More... Od kad ti tako skačeš na prozivanje Đilasa? Čisto da znam da doziram adekvatno u budućnosti. Više ili manje, razmisliću još.
Hamlet Strašni Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Ma ne skačem na prozivanje nego onako.
Hella Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 (edited) hordo razmaženih zakerala, kada sledeći put budete blatili Ličnost, setite se ovih Reči. Uvek ću se zalagati da svako ima pravo na svoje mišljenje i da može javno da ga iznese. Ja ne čitam šta se piše o meni u e-novinama, ali mi to kažu moji saradnici. Pera Luković je jedno od velikih imena srpskog novinarstva. Njegova lucidnost, duhovitost, hrabrost, zaslužuju svako poštovanje. Pa i danas kada stalno mene kritikuje, i to zaslužuje svako poštovanje. Da li me pogodi kada neko takav, ili B92, napiše nešto negativno o meni, a da znam da to možda nije tako? Pa pogodi me, ali to je cena koju plaćate ako se bavite ovim poslom kojim se ja bavim. Nemam nikada problem kada me kritikuju političke stranke, to je normalno, ali me boli kada me kritikuju ljudi sa kojima sam do juče bio deo nekih promena u Srbiji, pa sada sam na vlasti, a oni su i dalje NGO, bio bih nenormalan čovek da me ne boli, da kažem baš me briga. Mnogo mi je važno šta ti ljudi misle. To su ljudi koji su mnogo važni za ovu zemlju, oni su svojim stavovima kojih su se godinama držali doveli do promena u ovoj zemlji. I nikada neće predstavljati većinsku Srbiju, ali će uvek biti korektiv društva. Teško mi bude kada me Borka Pavićević i Ćirilov kritikuju za Bulevar, ja se pojedem živ, a znam da sam u pravu pošto su ljudi sa Šumarskog fakulteta rekli da se to drveće seče, a ne ja, pa ko normalan seče drvo ako ne mora. Onda im napišem pismo, pa se oni jave, onda kažem: "Ljudi, to je to, evo pogledajte, možda nismo medijski sve dobro predstavili, ali to je istina." Edited January 13, 2011 by Hella
nbg4ever Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Jel zna neko sta penzosi (stariji od x godina) treba da rade povodom novih povlastica za prevoz? Ranije su imali trajne, a sada trebaju, valjda, da vade nove. Sta treba od dokumenata, do kada sve to mora da se uradi,... ?Ako ima neki link gde je sve to objasnjeno, bio bih zahvalan. Trazio sam po GSPovom sajtu, al ne nadjoh (ima ono sto je trebalo za staru varijantu)
Recommended Posts