Jump to content

Beograd

Featured Replies

Baš sad čitam sašta nešto oko Akademije i najjači utisak na mene ostavlja platanizacija Akademije od koje mi se bljuje.
?¿
  • Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

Ma, "posekli su nam platane, sad hoće i Akademiju", "branićemo je kao platane" i sličan bs. Ja kukavan ne vidim nikakvu vezu između platana (pa i svog ostalog drveća, što zimzelenog što listopadnog) i Akademije, al ja u startu otpadam kao glup, jel...

xaxa, ja potrcao da turim tu tvoju platanizaciju u gugl.btw, ko i Aram nemam pojma sta se sad desava na Akademiji, ali neke stvari treba pustiti da dostojanstveno umru. Odavno to nije klub iz 80-tih i ne treba to ni da bude. Svakom vremenu svoje mesto i obrnuto.

?¿
SAČUVAJMO BEOGRADSKE PLATANE AkademijuAkcija koja je pokrenuta na facebook-u i koju moram da podelim sa vama: Dragi prijatelji,početkom februara biće posečeno 500 stabala platana u Bulevaru kralja Aleksandra zatvorena Akademija, najstarijeg i najlepšeg drvoreda kluba u gradu. Na Facebook-u je pokrenuta je akcija Sačuvajmo beogradske platane Akademiju u okviru koje želimo da uputimo što više pisama gradonačelniku, ne bismo li sačuvali platane Akademiju. Molim vas, pošaljite peticiju na http://www.beograd.rs/cms/view.php?id=2575 Poštovani gradonačelniče,Obraćamo Vam se u nadi da ćete usvojiti našu inicijativu i sprečiti dalju seču platana u Bulevaru kralja Aleksandra.zatvaranje AkademijePored estetskog i istorijsko-kulturološkog značaja, ovo drveće ovaj Klub ima, kao sto znate, i funkciju pročišćivača izuzetno zagađenog vazduha u Bulevaru mršavog noćnog života u Boegradu. Među potpisnicima naše peticije nalaze se inženjeri Šumarskog fakulteta i hortikulture koji staaaaaari urbani Beograđani, smatraju da DRVECE NIJE OBOLELO je klub onaj isti iz osamdesetih kao sto nisu bila ni brojna stabla koja su nemilosrdno posečena u prethodnim akcijama. brojni klubovi koji su zatvoreni u prethodnim godinama.Beogradski platani Akademija su je opstali uprkos nemačkom, savezničkom i NATO bombardovanju! Zahvaljujući njima Beograd bi se po lepoti zelenila noćnog života mogao meriti sa svetskim metropolama.U svim evropskim metropolama drveće klubovi koje izgleda, i ima znacaj kao nasi platani naša Akademija, neguje se, leči i po svaku cenu održava. Zbog čega kod nas mora da bude drugačije? Da li zbog toga što su ponovo umešani nečiji licni interesi i dobit na racun zajedničkog dobra Beograđana?!Platani u Bulevaru kralja Aleksandra Akademija NISU NIČIJE PRIVATNO VLASNIŠTVO da bi se njihova likvidacija sprovodila bez saglasnosti građana!!!Inicijativni odbor građana za zaštitu platana u Bulevaru kralja Aleksandra Akademije

fala, Jezo :) boze, gluposti.

je l moguce da hella jos nije postovao ovo?

I ja sam blejao na Akademiji, i bilo mi je super-mega, ali sada kada ne izlazim voleo bih da se zatvori i pretvori u podrum fakulteta jer ne idem tamo i znam samo za iskustva koja su mega losa. I zasto bi davali podrsku nekome ko nije besprekorno radio svoj posao i ko nije opet Akademiju doveo medju top 5 mega klubova u Vasioni.
+1 Upravo to...nemam pojma o cemu se radi,ko kome i sta,ali...
Ma, "posekli su nam platane, sad hoće i Akademiju", "branićemo je kao platane" i sličan bs. Ja kukavan ne vidim nikakvu vezu između platana (pa i svog ostalog drveća, što zimzelenog što listopadnog) i Akademije, al ja u startu otpadam kao glup, jel...
Uz dovoljan pritisak fotošop majstora i angažovanje civilnog sektora, Đilas će se pojaviti i otvoriti novu, lepšu i stariju, uvezenu iz inostranstva.
Pre Randjic
Ne, ne, naš anketar-gradonačelnik ne bi tek tako propustio tu priliku. Eto, onomad je blagosiljao nove stare platane, samo što ga Borka i Ćirilov nisu nosili na ramenima. Pobedilo je civilno društvo i jopet će.
Pa tražiće ldp svoj deo.
Zna se ko na kraju ima najjaču minutažu. Društveno odgovorne kompanije i pojedinci, koji žele da doniraju sredstva za kupovinu novie Akademije, mogu da se jave na broj telefona 011/2602-186 ili putem mejla: [email protected].

Može i na Beograd put, a može i lapo lapo kao sa studentima.

Zasto Beograd put?

U njemu je ldp preuzeo odgovornost