Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
Baš sad čitam sašta nešto oko Akademije i najjači utisak na mene ostavlja platanizacija Akademije od koje mi se bljuje.
?¿
Posted

Ma, "posekli su nam platane, sad hoće i Akademiju", "branićemo je kao platane" i sličan bs. Ja kukavan ne vidim nikakvu vezu između platana (pa i svog ostalog drveća, što zimzelenog što listopadnog) i Akademije, al ja u startu otpadam kao glup, jel...

Posted

xaxa, ja potrcao da turim tu tvoju platanizaciju u gugl.btw, ko i Aram nemam pojma sta se sad desava na Akademiji, ali neke stvari treba pustiti da dostojanstveno umru. Odavno to nije klub iz 80-tih i ne treba to ni da bude. Svakom vremenu svoje mesto i obrnuto.

Posted
?¿
SAČUVAJMO BEOGRADSKE PLATANE AkademijuAkcija koja je pokrenuta na facebook-u i koju moram da podelim sa vama: Dragi prijatelji,početkom februara biće posečeno 500 stabala platana u Bulevaru kralja Aleksandra zatvorena Akademija, najstarijeg i najlepšeg drvoreda kluba u gradu. Na Facebook-u je pokrenuta je akcija Sačuvajmo beogradske platane Akademiju u okviru koje želimo da uputimo što više pisama gradonačelniku, ne bismo li sačuvali platane Akademiju. Molim vas, pošaljite peticiju na http://www.beograd.rs/cms/view.php?id=2575 Poštovani gradonačelniče,Obraćamo Vam se u nadi da ćete usvojiti našu inicijativu i sprečiti dalju seču platana u Bulevaru kralja Aleksandra.zatvaranje AkademijePored estetskog i istorijsko-kulturološkog značaja, ovo drveće ovaj Klub ima, kao sto znate, i funkciju pročišćivača izuzetno zagađenog vazduha u Bulevaru mršavog noćnog života u Boegradu. Među potpisnicima naše peticije nalaze se inženjeri Šumarskog fakulteta i hortikulture koji staaaaaari urbani Beograđani, smatraju da DRVECE NIJE OBOLELO je klub onaj isti iz osamdesetih kao sto nisu bila ni brojna stabla koja su nemilosrdno posečena u prethodnim akcijama. brojni klubovi koji su zatvoreni u prethodnim godinama.Beogradski platani Akademija su je opstali uprkos nemačkom, savezničkom i NATO bombardovanju! Zahvaljujući njima Beograd bi se po lepoti zelenila noćnog života mogao meriti sa svetskim metropolama.U svim evropskim metropolama drveće klubovi koje izgleda, i ima znacaj kao nasi platani naša Akademija, neguje se, leči i po svaku cenu održava. Zbog čega kod nas mora da bude drugačije? Da li zbog toga što su ponovo umešani nečiji licni interesi i dobit na racun zajedničkog dobra Beograđana?!Platani u Bulevaru kralja Aleksandra Akademija NISU NIČIJE PRIVATNO VLASNIŠTVO da bi se njihova likvidacija sprovodila bez saglasnosti građana!!!Inicijativni odbor građana za zaštitu platana u Bulevaru kralja Aleksandra Akademije
Posted
I ja sam blejao na Akademiji, i bilo mi je super-mega, ali sada kada ne izlazim voleo bih da se zatvori i pretvori u podrum fakulteta jer ne idem tamo i znam samo za iskustva koja su mega losa. I zasto bi davali podrsku nekome ko nije besprekorno radio svoj posao i ko nije opet Akademiju doveo medju top 5 mega klubova u Vasioni.
+1 Upravo to...nemam pojma o cemu se radi,ko kome i sta,ali...
Posted
Ma, "posekli su nam platane, sad hoće i Akademiju", "branićemo je kao platane" i sličan bs. Ja kukavan ne vidim nikakvu vezu između platana (pa i svog ostalog drveća, što zimzelenog što listopadnog) i Akademije, al ja u startu otpadam kao glup, jel...
Uz dovoljan pritisak fotošop majstora i angažovanje civilnog sektora, Đilas će se pojaviti i otvoriti novu, lepšu i stariju, uvezenu iz inostranstva.
Posted
Pre Randjic
Ne, ne, naš anketar-gradonačelnik ne bi tek tako propustio tu priliku. Eto, onomad je blagosiljao nove stare platane, samo što ga Borka i Ćirilov nisu nosili na ramenima. Pobedilo je civilno društvo i jopet će.
Posted

Pa tražiće ldp svoj deo.

Posted
Pa tražiće ldp svoj deo.
Zna se ko na kraju ima najjaču minutažu. Društveno odgovorne kompanije i pojedinci, koji žele da doniraju sredstva za kupovinu novie Akademije, mogu da se jave na broj telefona 011/2602-186 ili putem mejla: [email protected].
Posted

Može i na Beograd put, a može i lapo lapo kao sa studentima.

Posted

U njemu je ldp preuzeo odgovornost