Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

rupa je bila na Kalemegdanu, fliperi i igrenema to veze sa mrtvom akademijom

Posted

Rupa - drugi dom najvernijih navijača FK Sinđelić Ugrinovci.

Posted
to mu dođe kao srž cele priče. boldovano je trenutno jedina stvar koja može da se čuje kao razlog zašto se treba boriti za očuvanje Akademije-kao-takve. priznajem, za neke stvari sam nostalgičan as much as the next person, ali ovde ne. ovde mi je to previše patetično, i ne može da nadjača gorak ukus u ustima koji Akademija ostavlja već neko vreme.
mislila sam da si ti makar matoriji :(jebiga i ovde mu dodje jaz medju generacijama. ja ni ne znam sta se sve desavalo na akademiji posle 00 revolucije i "nostalgicna" sam prema onoj od onomad. a i tad je bilo kulje boriti se za ocuvanje rupe, bez fejsbuka, nego sedis unutra i ne izlazis. i psujes se sa metalosima na efu. staaaari pank.i evo vec dva dana lupam glavu ko bese taj zeljko? znam da znam, ali ne mogu da sklopim lik i delo. to sto posto neka ekipa od penzionisane stjuardese duleta nedeljkovica?
Posted

@ LubaNe znam kako da konkretnije opisem/objasnim coveka (jeste da sam dvared pre 7-8 godina bio neposredno ukljucen u organizaciju dva certa tamo - i u poslovnom smislu sve je bilo vise nego ok, da ne gresim dushu; ali ga privatnije ne poznajem) - nego .... seti se pocetaka Trotorock etikete ... jedno od prvih (mislim #004) izdanje je bilo Jazwah - e on je to producirao, valjda je snimano na nekom brodu u Amsterdamu (ne drzi me za rec). Takodje, mislim da se nesto petljao oko produkcije sa ranim ranim Darkwoodima i bendovima tog tipa (ovde se selimo na pocetak 90-ih....Nadam se da je hint dovoljan da dopises ostalo ...

Posted

Ponovo poskupeo infostan. Za prosli mesec sam znao, rekli da je poskupelo grejanje, pa se nisam iznedaio kad je sa 5K racun skocio na 6K. Al ne kontam otkud sad opet skok. Nisam cuo da je grejanje opet poskupelo, a ta stavka uvecena za 400din.

Posted
i evo vec dva dana lupam glavu ko bese taj zeljko? znam da znam, ali ne mogu da sklopim lik i delo. to sto posto neka ekipa od penzionisane stjuardese duleta nedeljkovica?
kako ne znas ko je zeljko bozic. on je akademiju uzeo odavno, ima tome sigurno 10 godina. inace je kada je rat izbio otisao u holandiju i tamo imao studio, posle se vraca u srbiju i u pocetku radi sa manje vise svim vaznim bendovima nove generacije tipa darkwoodi, pressing, mislim i KZU. jedan onako masivni, veliki lik uglavnom neobrijan, ne mozes da zaboravis ako si ga jednom videla. imas sliku ovde....http://www.myspace.com/wishxy
Posted

fala manitu, fala gazo, pobedili smo alchajmera.ai, sta sve nece da izleti sad iz foldera od memorija.al sto je bzvz ovaj majspejs. valjda ce tako i fejsbuk da propadne sad kad ga otkupio goldman saks.

Posted

Pa naravno, sirotinjska zabava

Posted
Pa naravno, sirotinjska zabava
da jebote umesto da idu na exit ko gospoda i gudriraju
Posted
heck, i ja sam blejao na Akademiji, dobro se i proveo više puta, ali hajde da ne dajemo blanko podršku nekome za koga nismo sigurni da je uradio išta dobro za taj prostor. ja znam samo za mega loša iskustva.
I ja sam blejao na Akademiji, i bilo mi je super-mega, ali sada kada ne izlazim voleo bih da se zatvori i pretvori u podrum fakulteta jer ne idem tamo i znam samo za iskustva koja su mega losa. I zasto bi davali podrsku nekome ko nije besprekorno radio svoj posao i ko nije opet Akademiju doveo medju top 5 mega klubova u Vasioni.
Posted

Baš sad čitam sašta nešto oko Akademije i najjači utisak na mene ostavlja platanizacija Akademije od koje mi se bljuje.