Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
po akademiji i borbi roka protiv šunda. i po istupima viđenijih rokera po tom pitanju
mozemo ovde po skcu da opljunemo i demisicu. na primer, koji je najodvratniji nadimak, nalik na ovaj pomenuti.mnjah, opet su mi podeljena osecanja. bas sam se setila kako je lakse bilo silaziti niz stepenice tamo nego u ovom gan klabu, tri puta sam mogla da izginem.
Posted

meni osecanja uopste nisu podeljena, stavise. Assuck, cudi me da si se opredelio za distancirani cinizam. na stranu staaaaari Beograd, "jedan od 5 najboljih klubova u Evropi" i ostala retardirana opsta mesta, na stranu nekirok protiv sunda, to je ipak Akademija jebote. ne znam cemu tacno sluzi potpisivanje peticije protiv sudske odluke, ali cu je ipak potpisati, u nedostatku bolje artikulacije. n

Posted

ima u blicu danas neko kao objasnjenje, samo sto meni te pravne zackoljice nikad nisu jasne. flu tuzio klub, klub moze posle da tuzi flu za pretprljeni bol, a svi zajedno mogu da se jebu jer je vlasnik prostora valjda grad.podeljena su mi osecanja za aktivizam. nista drugo. akademija mi ionako jedini prvoboracki staz u zivotu.

Posted
Meni nedostaje Vidinac.edit: a i Brodarska Kasina.
kasina je stradala jos za vreme cestitoga sepeoa u starom gradu i poprilicno je pikantna pricica.
Posted
meni osecanja uopste nisu podeljena, stavise. Assuck, cudi me da si se opredelio za distancirani cinizam. na stranu staaaaari Beograd, "jedan od 5 najboljih klubova u Evropi" i ostala retardirana opsta mesta, na stranu nekirok protiv sunda, to je ipak Akademija jebote. ne znam cemu tacno sluzi potpisivanje peticije protiv sudske odluke, ali cu je ipak potpisati, u nedostatku bolje artikulacije. n
to mu dođe kao srž cele priče. boldovano je trenutno jedina stvar koja može da se čuje kao razlog zašto se treba boriti za očuvanje Akademije-kao-takve. priznajem, za neke stvari sam nostalgičan as much as the next person, ali ovde ne. ovde mi je to previše patetično, i ne može da nadjača gorak ukus u ustima koji Akademija ostavlja već neko vreme.
Posted

jebiga: preumljenje. i protiv volje procitavsi kako je doslo do aktuelnog spora, mogu samo reci da se slazem s tobom. gazde Demije nisu ispunjavale obaveze koje su sami preuzeli, a kada je dogorelo - optuzuju FLU za sklapanje nezakonitog ugovora. nije Akademija vredna toga, bolje i da ne postoji nego da se ovako brani i da ovako postoji.

Posted

Potpuno sam indiferentan spram cele priče. S jedne strane se prisećam kako je meni 90ih to bilo mesto za izlazak. Možda sad neki novi srednjoškolac McCabe ne zna gde da izađe i Demija mu dođe kao logičan izbor. Valjda će se snaći.S druge strane, još u to vreme Akademija je imala auru nekih prošlih vremena koja po meni, nisu imala niti jednu dodirnu tačku sa programom koji je nama nuđen. A još kad se setim velikog renoviranja 2003. i onih pranja upotrebljenih plastičnih čaša. :isuse: Mislim, ristepak i za Melodi Mejker i šta ti ja znam šta sve ne ali bolje da je pretvore u muzej nego da već deset, petnaest godina greju nešto što se percipira kao davno mrtvo.

Posted

Ne volim sto na Dorcolu ima sve manje dece.Skola u kraju od ove godine pocela da radi samo jednu smenu.U razredu po 17-18 dece.Kada smo bili mali u Domu zdravlja guzva kao na stadionu,a danas i u vreme gripa nigde nikoga.I ne volim sto Akademiju niko ne zove Rupa(Jebo ja i poslovni prostor i FLU koji ce im taj podrum-ne moze da bude ni butik,ni kladionica,ni mesara,ni banka.Neka puste klince da sviraju pa makar ih gledalo samo drustvo iz odelenja).

Posted

pa to i nije rupa, rupa je ono stepenište kod onog dragstora.

Posted
Ne volim sto na Dorcolu ima sve manje dece.Skola u kraju od ove godine pocela da radi samo jednu smenu.U razredu po 17-18 dece.Kada smo bili mali u Domu zdravlja guzva kao na stadionu,a danas i u vreme gripa nigde nikoga.I ne volim sto Akademiju niko ne zove Rupa(Jebo ja i poslovni prostor i FLU koji ce im taj podrum-ne moze da bude ni butik,ni kladionica,ni mesara,ni banka.Neka puste klince da sviraju pa makar ih gledalo samo drustvo iz odelenja).
pa ne radi se samo o tome. nisu problem očito ni do sada bila deca koju gleda društvo iz odeljenja (ili odelenja :unsure: ). ovde je slučaj nekog ko je pod određenim uslovima dobio prostor na korišćenje. očigledno on te uslove nije ispunjavao, a sada kada je 666 odneo šalu, poziva se na "top 5 andregraund klubova Evrope B.C.", na legende i predanja, a sve u pokušaju da zadrži usahlu kravu koja mu ipak donosi kakvu takvu zaradu dok je naivaca koji u te urbane legende još veruju.heck, i ja sam blejao na Akademiji, dobro se i proveo više puta, ali hajde da ne dajemo blanko podršku nekome za koga nismo sigurni da je uradio išta dobro za taj prostor. ja znam samo za mega loša iskustva. ne znam samo gde je u međuvremenu tu upala ta histerična mitska borba rokera vs. šunda/splavova/Karleuše i zašto se misli da se ovde udara na neki rok
Posted

Bre, akademija je propala davno, kad god sam tamo zalutao otkad nema Fleke, zgadilo mi se. @ono slatko dete kojem ne mogu da zapamtim nickne znam ja sta ste vi mladi nazvali rupom, '80-tih je 1 rupa postojala i to je bila akademija :P

Posted

mi smo uvek išli u rupu pre svirke, dal to beše čubrina ili jedna od tih uličica u kojoj je onaj mali dragstor koji je radio 24h, i tu ono stepenište, tamo smo išli kad bi nam neko javio da je u rupi... taman je moglo lepo i od kiše da se sakrije kad baš ne može da se bleji ispred kluba..oh well, what's in a name..u svakom slučaju, ne bi mi bilo mnogo žao ni da se zatvori, uvek mi je bilo bitnije ko svira nego gde taj neko svira. ne sećam se kad sam poslednji put išla tamo na neki dobar koncert..

Posted
mi smo uvek išli u rupu pre svirke, dal to beše čubrina ili jedna od tih uličica u kojoj je onaj mali dragstor koji je radio 24h, i tu ono stepenište, tamo smo išli kad bi nam neko javio da je u rupi... taman je moglo lepo i od kiše da se sakrije kad baš ne može da se bleji ispred kluba..oh well, what's in a name..u svakom slučaju, ne bi mi bilo mnogo žao ni da se zatvori, uvek mi je bilo bitnije ko svira nego gde taj neko svira. ne sećam se kad sam poslednji put išla tamo na neki dobar koncert..
šta, nisi bila onomad kada su svirali Vops Popili? :unsure:
Posted

možda sam i bila ali su ključne reči ne sećam se :P