Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Danas kolektivni raspad saobraćaja u Beogradu

Posted

ovo je strashno. u drajzerovoj pola sata. bus pushta ulaz i izlaz bilo gde.

sent from bubamoto

Posted

totalni zakrč je počeo još prošle nedelje.

Posted

Ne kapiram otkud guzva danas

Bas je bilo guzve kod Dragise Misovic bolnice.

Posted

navodno menjaju sahtove u kneza milosa. ili se spremaju da to chine.

kod dragishe 2 sata katastrofe, sve do 10 bilo.

sent from bubamoto

Posted

Slivnike nanovo drndaju i na neparnoj strani vojvode Mišića od Mehane ka Sajmu, to je bilo već rađeno prošlog leta kada je opravljan ceo potez od Mostara do Mehane, ako se dobro sećam.

Posted

Imam pitanje vezano za građevinu pored Gazele, tek sam je danas skontao... Jel' to prave stambenu zgradu na 10 metara od mosta ili će to služiti nečemu drugom?

Posted

Чекај, биће тај плус онај у Кнеза Милоша, на месту срушеног МУПа? Па биће на раздаљино од 150 метара? Чему и коме ?  

Posted

Mislim da je to u Kneza Miloša poslovno-stambeni kompleks. Ako bude retaila bice nesto sitno. http://www.belgradeskyline.rs

A ovaj u BNV će da razvali. Em će biti najveći, em mu je lokacija ludilo (mislim na oba načina ludilo). A Beograd po nekom istraživanju od pre par god. ima ne znam kolko puta manje m2 tržnog centra/stanovniku od prvog sledećeg sličnog grada. Mada mislim da ih u poslednje vreme pristižemo.

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Posted

jel ima nekih suvislih objashnjenja? poshto sutra moram odatle u neko nedoba za munze, da neshto kao planiram, zivot, i te stvari :dry:

sent from bubamoto