fonTelefon Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Sveta je duznost djevojaka da se udaju makar za nekog ko ce imati da ih izdrzava.
teacher Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Tвоје жеље су преслабе да зауставе београдске дронфуље у бомбардовању странаца чупавим шољама. Чланак јесте двогодац, али је и данас актуалан.Teško je kriviti ih u gradu u kojem se drugari prilikom susreta ljube u obraz. Manje testosterona po m2 ima samo možda u nekim neistraženim delovima Meseca.
henrik larsson Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Imaš li dovoljno informacija o tome?
dig_chohano Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Teško je kriviti ih u gradu u kojem se drugari prilikom susreta ljube u obraz. Manje testosterona po m2 ima samo možda u nekim neistraženim delovima Meseca.To je zato što smo mi srbi lepi u pičku materinu, te ni mačo srce ne može da odoli da ne udeli makar poljubac. I zamolio bih te da se maneš rl aluzija ili te više nećemo zvati na pivo :(
teacher Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 To je zato što smo mi srbi lepi u pičku materinu, te ni mačo srce ne može da odoli da ne udeli makar poljubac. I zamolio bih te da se maneš rl aluzija ili te više nećemo zvati na pivo :(
dig_chohano Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Oprosti, morao sam te reportovati. Jedino je tragedija što report ide tebi, a ne Čedu...
Аврам Гојић Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Хеллллллаааааааааа! ХХХХХХХХХХХХеееееееееелллллллллллаааааааааааааа!Dragan Đilas izabran za ličnost godine nedeljnika VremeBEOGRAD, 27. decembra 2010. (Beta) - Nedeljnik Vreme izabrao je za ličnost godine gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa, saopštila je danas redakcija tog nedeljnika.Kolegijum nedeljnika Vreme smatra da je Đilas tokom protekle godine ostvario značajne rezultate koji prevazilaze okvire redovnog obavljanja funkcije."Energičnost i lični angažman gradonačelnika doveli su do unapređenja rada javnih službi glavnog grada Srbije i, u skladu s tim, povećanja kvaliteta života građana. Đilas je unapredio i ugled institucije â gradonačelnika", navodi se u saopštenju.Ovo je deseti put da redakcija nedeljnika dodeljuje to priznanje, a kriterijum za nagradu je pozitivan doprinos unapređenju društvenih institucija u javnom interesu.Priznanje nedeljnika Vreme do sada su dobili: Božidar Đelić (2001), Mlađan Dinkić (2002), izvršna direktorka Sigurne ženske kuće u Podgorici Ljiljana Raičević (2003), Rasim Ljajić (2004), Vladimir Vukčević (2005), Zdravko Ponoš (2006), Sonja Liht (2007), direktor Istraživačke stanice Petnica Vigor Majić (2008) i Milica Delević (2009).
henrik larsson Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Premalo je to informacija da bi se dao neki sud.
Lezilebovich Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 :0.6: Dobro je ovo obrazloženje, jer fakat je da unapredjenje javnih službi u Beogradu daleko prevazilazi okvire redovnog obavljanja funkcije gradonačelnika
Аврам Гојић Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 каквог градоначелника имамо, то нема ниђе у свијет.
Hella Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 (edited) аааааааааа! ааааааааааааа!Опет си се најео зашећерених колача. :) Ево шта о Београду под жутом чизмом вели некадашњи љути опонент личности године. Beograd se tako brzo i lepo menja, vi toga uopšte niste svesni! Kada bi svi Beograđani imali šansu da se na duže sklone iz svog grada, sigurno bi ga više voleli i cenili. Ove jeseni sam otkrila iznajmljivanje bicikla na “25. maju” i vožnju do Ade i nazad. Pa ta količina ljudi koji se ozbiljno bave sportom i svojim zdravljem, to me fascinira, a to ranije nije bila tako uobičajena beogradska aktivnost. Volim, naravno, i neke restorane, volim da sa mamom šetam po knjižarama i radnjicama, da ručamo i nekom od hiljadu, kako to volim da kažem, novih restorančića, posebno na reci. Edited December 27, 2010 by Hella
fonTelefon Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Хеллллллаааааааааа! ХХХХХХХХХХХХеееееееееелллллллллллаааааааааааааа!Dragan Đilas izabran za ličnost godine nedeljnika VremeBEOGRAD, 27. decembra 2010. (Beta) - Nedeljnik Vreme izabrao je za ličnost godine gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa, saopštila je danas redakcija tog nedeljnika.Kolegijum nedeljnika Vreme smatra da je Đilas tokom protekle godine ostvario značajne rezultate koji prevazilaze okvire redovnog obavljanja funkcije."Energičnost i lični angažman gradonačelnika doveli su do unapređenja rada javnih službi glavnog grada Srbije i, u skladu s tim, povećanja kvaliteta života građana. Đilas je unapredio i ugled institucije â gradonačelnika", navodi se u saopštenju.Ovo je deseti put da redakcija nedeljnika dodeljuje to priznanje, a kriterijum za nagradu je pozitivan doprinos unapređenju društvenih institucija u javnom interesu.Priznanje nedeljnika Vreme do sada su dobili: Božidar Đelić (2001), Mlađan Dinkić (2002), izvršna direktorka Sigurne ženske kuće u Podgorici Ljiljana Raičević (2003), Rasim Ljajić (2004), Vladimir Vukčević (2005), Zdravko Ponoš (2006), Sonja Liht (2007), direktor Istraživačke stanice Petnica Vigor Majić (2008) i Milica Delević (2009).Kakva li su nedela ovog Vigora?
onamonamo Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 jesulto zena i muz (ex?) dobili nagrade u dve zadnje godine?
Frank Pembleton Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Jbte sad cu napokon prestati da budem crna ovca u okruzenju....Ja vise necu placati markicu, a krte cu kucati eventualno ako mi je aparat ispred nosa i ako udju oni zeleni Do sada sam bio u fazonu mora sve da se plati i ako nisam kupio kartu za tekuci mesec , ja sam se vrlo priljezno probija do zute sprave...E sad je dosta!!!Povecavate cene prevoza, zao mi je gospodo ne mogu vise da finansiram lopovluk!!!!
Recommended Posts