Sunday at 14:525 days 5 minutes ago, glibav said:Napravljen je i parking sa rampom, iza Parohijskog doma, isto ranije bilo zelenilo. Verovatno privremeno a postace trajno.Da, videla sam i to, ali nisam slikala. Ograđeno je tamo dalje ka Narodnoj biblioteci, vrv i tamo popločavaju .
Sunday at 18:594 days @Arkadija Ne razumeš, to je koncept klasičnog evropskog trga, to je i moderno i tradicionalno istovremeno. Zelenilo i drveće? To je za geake, tako passe.(Imali smo već sličnu raspravu na forumu).
Sunday at 19:514 days pisala sam zimus, a mozda i nisam, ali znam. ceo prostor, sa drvecem koje je tek pristojno izraslo i pametno usmerenim stazama, ide pod mermerne ploce.nece valjda samo oni katolici imati trg sv. petra.poz
Sunday at 20:334 days A meni je zanimljivo što na ogradama i dalje stoje renderi koji očigledno nemaju veze sa onim što se gradi. Naravno sve bez table, dozvole i sl. Pošto su rekli da se neće seći nijedno drvo sada se nivoi trga podešavaju prema drveću pa se javljaju stepenice, mini stepenici, rampe... Greota za lep kamen. Nadam se da je Brano ponosan.
Monday at 03:004 days Ni slučajno trava, a kamoli još drveće u centru da ljudi mogu da uživaju besplatno. Sve treba uterati u tržne centre i kafane.https://www.linkedin.com/pulse/how-much-do-concrete-asphalt-surfaces-increase-ohkkf Edited Monday at 03:034 days by vememah
Monday at 07:344 days Marketinški trik je u pitanju, kad s pakla okolnog platoa uđu u hram, biće im lepo i prijatno. Što je otprilike jedini momenat kad je u nekom institutu SPC moguće osećati se prijatno.
Monday at 08:094 days 34 minutes ago, Sammael said:Marketinški trik je u pitanju, kad s pakla okolnog platoa uđu u hram, biće im lepo i prijatno. Što je otprilike jedini momenat kad je u nekom institutu SPC moguće osećati se prijatno.Hvala sto ste objasnili, imacu to na umu kad nekad naidjem. Ne da sam cesto tamo, ali desi se.
Yesterday at 10:171 day Далматинска улица. Успели су да истовремено ставе нови асфалт и да тај нови асфалт закрпе. Нису успели да ставе нови асфалт на увучена паркинг места са стране (на слици где је Пежо), тако да су сада паркинг места на нижој коти у односу на коловоз
Yesterday at 13:301 day A šta sad, radiće je ponovo za koji mesec, pa će ispraviti ('oće qratz). Hoću reći, ovo sa radovima je postala otvorena otimačina, eto Karađorđevu su radili beše 430 dana, pa je sad ponovo rade. Nekih 700m Glavne u Zemunu su radili godinu dana, radiće je opet, nije frka, važno da se obrće.
Yesterday at 13:321 day bio juce u bloku 4. u pariske komune, ono je bas poraslo i zaklonilo dobar deo zgrade iza... koliko vidim na bilbordu, to bi trebalo da je ta visina.ljudi su blokirali ulicu iz pravca pariske komune kontejnerima i dezuraju ispod drveta... pakao jebeni
Yesterday at 13:361 day I ta zgrada koja je zaklonjena nije trebala nikad da se napravi. Kancer na kanceru.