September 20, 200915 yr Leba ti, gde iskopa ovu sliku? Još u Rusiji pola ekipa su neke energije. Jedva sam našao koja je.LM, novi zadatak:Bonus pitanje: ko su igrači u plavim dresovima?
September 20, 200915 yr Nasao sliku na sajtu Luch Energije. Imaju bogatu galeriju.OFK Beograd i, cini mi se, Vozdovac na stadionu Zvezdan TerzicJel ovo Boris Vaskovic?
September 21, 200915 yr Jesu Vasković i Baša, jeste OFK i stadion Z. Terzić. Traži se ime kluba u belim dresovima. Slika je malo starija.
September 21, 200915 yr Za bele dresove mi padaju na pamet dva kluba: Radnicki Novi Beograd i Radnicki Obrenovac...jesam li blizu?
September 21, 200915 yr Ni blizu (geografski). Obratite pažnju na grb (ako vidite). Već par godina ne igraju TSL.
September 21, 200915 yr da lupim, jedinstvo bijelo polje?mada i oni valjda imaju plavetni grb...hm... mozda neka zvezdara? Edited September 21, 200915 yr by gervasius twinkleminkleson
September 21, 200915 yr Pa ako im je ovo grb na sortsu onda se bas i ne bi reklo da je Zeta...oni imaju drugaciji grb...