Töölönlahti Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Hajde, da poguram temu malo... Ovo je u clashu sa tvojim poslednjim hintom, ali meni deluje kao St Pauli - Tibet. :D
papapavle Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Tibet jeste! To je po meni bio teži deo... A ova druga repstacija bi danas možda bila prepoznatljivija da se nisu povukli sa jedinog Svetskog prvenstva za koje su se kvalifikovali budući da im, po legendi, FIFA nije dala da igraju bosonogi kao na prethodnoj Olimpijadi... :-)
papapavle Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 indijaRight on, Commander! Hajd postavljaj dalje...
Töölönlahti Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Tibet jeste! To je po meni bio teži deo... Meni je bio lakši, gledao sam emisiju o St Pauliju i bilo je klipova sa FIFI Wild Cup prvenstva... Zato sam ovo drugo samo lupio.Ovo novo je horror, bolje da ćutim, ali ipak... Zapadna Nemačka - Urugvaj?
Ros Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 (edited) ono su uli henes i euzebiorecimo bayern protiv atletiko madrida, 1974? Edited October 9, 2011 by Ros
Töölönlahti Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Deluje mi da ovaj ima malo previše kose da bi bio Eusebio, ali šta znam, taj period sam viđao samo u dokumentarcima.
papapavle Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 St Etienne của Gerard Janvion ® khối một shot từ Bayern Munich Uli Hoeness
MocaVukotic Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 thats it. ros je bio blizu, ali izgleda nije prepoznao janviona.bilo bi do jaja da ubuduće ne gledamo fotke iz nekih kurtonskih liga gde timove treba pogoditi (ne znati, već pogoditi) na osnovu proizvođača dresova ili reklame pored aut linije. to je ono što sjebava ovaj topik.
Otto Katz Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 DDR vs. neko. Jel ono Peruzović lijevo u pozadini? :D
Recommended Posts