November 12, 200915 yr Dajte, nije toliko teško, prvoligaši jedne CONCACAF lige, čovek bi očekivao da makar lupate i postavljate pitanja... <_<Ma ja sam se smorio kad nije bila ni Gana, ni Surinam - ovaj lik levo mi je isti Esijen, a desno isti Sedorf - pa nisam ni hteo dalje... Dobar zadatak!
November 20, 200915 yr Oce neko da pogadja ovo dok jos nisam zaboravio sta sam postavio ili da zatvaramo radnju?
November 20, 200915 yr Oce neko da pogadja ovo dok jos nisam zaboravio sta sam postavio ili da zatvaramo radnju?Meni ovo iskreno liči na neki trening na pomoćnom terenu...Da li je u pitanju afrički kontinent?
November 20, 200915 yr Evo i pomociUtakmicu su igrale dve reprezentacije iz razlicitih kontinentalnih zona na neutralnom terenu.
November 21, 200915 yr Evo i pomociUtakmicu su igrale dve reprezentacije iz razlicitih kontinentalnih zona na neutralnom terenu.Da nije onaj čuveni Sahara Kup, Urugvaj B - Engleska C?
November 24, 200915 yr Ne. Radi se o A timovima od kojih jedan nije clan FIFA.Tanzanija - Severni Kipar?
November 24, 200915 yr Ni jedan tim nije iz Afrike.OK, ajd da probamo ovako: crveni su Grenland, a plavi su neki iz CONCACAF-a?