Fakundo Sava Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 Često sam u glavi zamišljao onaj filmski scenario,kako kada se ugase kamere on u stilu nekog negativca ,ispravi vilicu,počupa kablove,demontira kolica,protegne noge uspravi se i dok niko ne gleda nastavlja sa sprovođenjem svog đavoljeg plana. preko 50 godina onakvog života ,strah me i da razmišljam o tome Počivao u miru Link to comment
mei Posted March 15, 2018 Share Posted March 15, 2018 "Kratka povest vremena" mi je bila jedna od inspiracija krajem srednje skole da se bavim fizikom i astrofizikom, a jedna od mojih istrazivackih tema na postdoku je bila direktna posledica Hokingove hipoteze. Hoking je posetio cak i aktivni rudnik u kojem je bio nas neutrinski eksperiment, 2 km ispod zemlje (to je bilo pre "mog" vremena, tako da ga nikad nisam upoznala). Some trivia: Posto je u pitanju radni rudnik, gde se hoda kilometar i po u blatnjavom tunelu do laboratorije, napravljen je specijalni vagon za njegov prevoz u rudniku, nazvan "the Hawking Mobile". RIP :( Link to comment
Anonymous Posted March 20, 2018 Share Posted March 20, 2018 Stiven Hoking će biti sahranjen pored Darvina i Njutna Link to comment
Indy Posted September 17, 2021 Author Share Posted September 17, 2021 Nemamo IT RIP, pa ću ovde... 5 Link to comment
gospa buba Posted September 17, 2021 Share Posted September 17, 2021 eh. kralj sent from novi mnogo jak bubamoto. Link to comment
Recommended Posts