Jump to content

Dokumentarci

Featured Replies

gledao dosije dokumentarce o zemunskom klanu. pristojno je to veoma, ima rupa, al oprostivo. pogotovo je interesantan nesto drugaciji pogled sa ove distance na pobunu beretki i ucesce dss.a u prici... i totalna beda kada vidis kako su kupovali sudstvo i policiju... zamisljam samo kako su se cheda i ćoki baskarili u bazenima silerove

Edited by Ravanelli

Di to ima da se gleda?

Di to ima da se gleda?

Ako je to oono što mislim ima na yt kanalu tv prve. I meni je bilo kvalitetno. Onaj neki inspektor, šta li je, je ispričao ali boga oca stvari koje nisam znao/čuo, a baš sam svašta i gledao i čitao o atentatu i celoj toj priči.

Ako je to oono što mislim ima na yt kanalu tv prve. I meni je bilo kvalitetno

Zamalo da "tv prva" i "kvalitetno" staviš u istu rečenicu, ali srećom si stavio tu tačku.

Ako je to oono što mislim ima na yt kanalu tv prve. I meni je bilo kvalitetno. Onaj neki inspektor, šta li je, je ispričao ali boga oca stvari koje nisam znao/čuo, a baš sam svašta i gledao i čitao o atentatu i celoj toj priči.

Sasvim pristojan dokumentarac. Još bi mi bolji bio da su igrane dijelove smanjili za trećinu. Ne dopada mi se ni to što često i bespotrebno priču svjedoka i aktera presijecaju dosadnim zvucim rafala i hip-hop hitom -ideš za kanadu-, na prekide zbog reklama sam već naviko pa mi nešto posebno i ne smetaju.

Kao dopunu ovom dokumentarcu pogledati i gostovanje Inspektora (Mile Novaković) kod Marića.

Bogami je Mile razvezao dobro. Na temu ovog što je ravaneli rekao, i meni je najoporiji utisak ostavilo to kako su istragu i sva hapšenja izsabotirali najviše sam vrh policije i sudstvo. Tuga jebena, pocrkali da bog da.

Sasvim pristojan dokumentarac. Još bi mi bolji bio da su igrane dijelove smanjili za trećinu. Ne dopada mi se ni to što često i bespotrebno priču svjedoka i aktera presijecaju dosadnim zvucim rafala i hip-hop hitom -ideš za kanadu-, na prekide zbog reklama sam već naviko pa mi nešto posebno i ne smetaju.

Kao dopunu ovom dokumentarcu pogledati i gostovanje Inspektora (Mile Novaković) kod Marića.

Slazem seza tv formatiranje zbog reklama. Trebali su samo ranije da objasne da je to lukovicev termin za ubistvo i im je 'ptica' bila omiljena pesma

Edited by Ravanelli

Bogami je Mile razvezao dobro. Na temu ovog što je ravaneli rekao, i meni je najoporiji utisak ostavilo to kako su istragu i sva hapšenja izsabotirali najviše sam vrh policije i sudstvo. Tuga jebena, pocrkali da bog da.

Posebno onaj dio kad priča o pritisku sa vrha™ da ih se oslobodi nakon hapšenja u Parizu. Čume zaslužuje poseban serijal, prezajeban lik.

Slazem seza tv formatiranje zbog reklama. Trebali su samo ranije da objasne da je to lukovicev termin za ubistvo i im je 'ptica' bila omiljena pesma

Jest, tek u četvrtom dijelu je objašnjeno zašto je baš ta pjesma korištena kao muzička podloga, o tome govori "onaj što je krstio pogrešnu djecu".

Edited by fikret selimbašić

Veoma popularna pesma, ne znam koliko je koštala karta...

https://youtu.be/lrIRUmr-atI

Edited by zakintos

whoop

:Hail: 

Citizenfour je prilično dosadan. Metodologija kojom su se bavili je prikazana samo u naznakama, a ne vidim ništa drugo što bi u ovoj priči moglo biti interesantno.

Gde dosadan. Sve vreme sam razmisljao o dizanju statue Snowdenu

Obeliska ili što drugo sličnog falusoidnog oblika?

Edited by Ajant23

Neki Stjepan Filipovic rad

Uh...