kud u maglu Simoviću Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 (edited) vrh edit ima ga već dvadesetak dana u luci, film ko film ništa specijalno. ali klm su za duboki respekt. kao i generalno ruska sportska škola. Edited June 8, 2015 by kud u maglu Simoviću
akibono Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 cim izadje salji link na pm ups, ima ga - okačen na YIFI-ju pre dve nedelje u obe HD verzije, ne znam kako ga nisam primetio početkom maja je izgleda pušten na streamu, Amazon i iTunes...
Jimmy Kowalski Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Odlican je Red Army. Za moj ukus moglo je biti prikazano vise snimaka ruske carolije na ledu: Sve u svemu dobro izbalansirana prica..
banecare1 Posted June 12, 2015 Posted June 12, 2015 super je dokumentarac. evocira uspomene posto sam '84 bio na polufinalu sa kanadom, a sa finala sam dobio pak i ceski stap. na zalost to je izgubljeno devedesetih.
akibono Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 upravo se pojavilo, malo više u 'romansirana biografija' stilu i za fanove - btw, mislim da su titlovi obavezni
MocaVukotic Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 "paul gascoigne is the special one" samo special one može ovo da izjavi! jedva čekam film. oni su vazda bili drva i morao si lupom da tražiš zrno plemenitosti u igri njihovih veznjaka. gazza je jedan od retkih kod kojih ti nije trebala lupa. a pričao sam vam o 87-oj i tekmi mladih repki.
MocaVukotic Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 10/10 smeh...suze...golovi...povrede...alkohol...život...smrt...fudbal... gazza! za one koji veruju u mitove, ostali će samo potrošiti sat i po.
Ajant23 Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Mit društveno osvešćenog gledaoca Premijer lige i novoEvropskog fudbala, preskočiću...
James Marshall Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Nisam vidio da je ovdje pominjano, ima na kioscima, naravno.
frit Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 http://www.imdb.com/title/tt1730714/ Rubble Kingsiskocilo mi na kiosku odlicna prica o bandama bronksa sesetih, sedamdesetih i jos mnogo vise vredi pogledati
Recommended Posts