June 8, 20159 yr vrh edit ima ga već dvadesetak dana u luci, film ko film ništa specijalno. ali klm su za duboki respekt. kao i generalno ruska sportska škola. Edited June 8, 20159 yr by kud u maglu Simoviću
June 8, 20159 yr cim izadje salji link na pm ups, ima ga - okačen na YIFI-ju pre dve nedelje u obe HD verzije, ne znam kako ga nisam primetio početkom maja je izgleda pušten na streamu, Amazon i iTunes...
June 9, 20159 yr Odlican je Red Army. Za moj ukus moglo je biti prikazano vise snimaka ruske carolije na ledu: Sve u svemu dobro izbalansirana prica..
June 12, 20159 yr super je dokumentarac. evocira uspomene posto sam '84 bio na polufinalu sa kanadom, a sa finala sam dobio pak i ceski stap. na zalost to je izgubljeno devedesetih.
June 14, 20159 yr upravo se pojavilo, malo više u 'romansirana biografija' stilu i za fanove - btw, mislim da su titlovi obavezni
June 14, 20159 yr "paul gascoigne is the special one" samo special one može ovo da izjavi! jedva čekam film. oni su vazda bili drva i morao si lupom da tražiš zrno plemenitosti u igri njihovih veznjaka. gazza je jedan od retkih kod kojih ti nije trebala lupa. a pričao sam vam o 87-oj i tekmi mladih repki.
June 22, 20159 yr 10/10 smeh...suze...golovi...povrede...alkohol...život...smrt...fudbal... gazza! za one koji veruju u mitove, ostali će samo potrošiti sat i po.
June 23, 20159 yr Mit društveno osvešćenog gledaoca Premijer lige i novoEvropskog fudbala, preskočiću...
July 7, 20159 yr http://www.imdb.com/title/tt1730714/ Rubble Kingsiskocilo mi na kiosku odlicna prica o bandama bronksa sesetih, sedamdesetih i jos mnogo vise vredi pogledati