Jimmy Kowalski Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 http://www.imdb.com/title/tt4044364/ Interesantno uradjeno, kao da gledas real-life spijunski triler. Ko je pratio celu aferu oko Snowdena, verovatno nece saznati mnogo toga novog, ali je efektno prikazana drama koja se odvijala u Hong Kongu..
jimi Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 (edited) Jel ima negde da se odgleda ili skine Pad Haških begunaca epizoda o Mladicu? Ako neko ima link, moze i na PP. Fala! Edited February 11, 2015 by jimi
Кристофер Лумумбо Posted February 11, 2015 Author Posted February 11, 2015 mene zanima epizoda o karadzicu
maheem Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 konačno našao vremena da pogledam.kratak film o nastanku, usponu i razvoju, kratkom padu pa ponovnom usponu funka. dosta toga nije pomenuto ali lep kolaž priče, slika i zvuka, i za laike da se upoznaju a i za velike fanove da se prodrmaju emocije
Utvara Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Adam Curtis - Bitter LakeFantastično kao i uvek. Šta radi čovek, kako seče kroz vreme i prostor...
Skyhighatrist Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Jebemmu, pet dana pokušavam da ga pogledam (doduše uveče, pred spavanje) i uvek zaspim posle 15-20 minuta...
James Marshall Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Pojavio se na kioscima ovaj dokumentarac o Arsenu koji je išao neko veče na HRT (Moj zanat).
Ravanelli Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 padanje na dupe - Supermensch: The Legend of Shep Gordon ispod je kratak pregled života jednog od jačih likova na planeti
scab Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 padanje na dupe - Supermensch: The Legend of Shep Gordon ispod je kratak pregled života jednog od jačih likova na planeti superhvala na ovome! neverovatno kakav bog, a da baš nikada nisam čuo za njega.
Ravanelli Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 (edited) superhvala na ovome! neverovatno kakav bog, a da baš nikada nisam čuo za njega. mene utisak tog filma i dalje drži. najviše oko tog dela gde se vidi da je lik istinski dobar i koliko su ga gotivili. recimo kako je organizovao partije tipa da najvećeg smarača privuče sebi, što samo pokazuje nivo obzirnosti koji je imao za sve. i ta priča "ti se meni sviđaš i ja ću tebe upoznati" sa veržeom i dalaj lamom je ludačka. ono za tedija pendergrasa je sve totalno nenormalno, dok je za alisa kupera u suštini jadno, ali pokazuje koliki je mozak. Edited March 23, 2015 by Ravanelli
John Coltrane Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 superhvala na ovome! neverovatno kakav bog, a da baš nikada nisam čuo za njega. +1 Samo pozelis da je vise takvih ljudi na planeti. Pri tom mi je razresio i misteriju zvanu mega popularnost Alis Kupera. Jbt kakve trikove im je prodavao
Recommended Posts