January 18, 201510 yr Nisam ni pomislio da bi tebi bilo krivo, samo kazem da meni ne bi bilo:) Ubacih ovo u google...nije da je validan tekst: Well la-di-da, Mr Moneybags! According to The Richest, earnest punk rocker Ian MacKaye is supposed to be worth $25 million. First of all, there’s no doubt in my mind that this is just a number they pulled out of their asses. I can’t imagine Ian MacKaye boasting about his net worth. Second, the only purpose I can possibly imagine for publishing this “information” is rage bait, but it’s just not doing it for me. I get that I’m supposed to feel betrayed or something, but I just can’t bring myself to care if Ian MacKaye made a bunch of money from Fugazi or Dischord Records or Apple stock. I mean, is it even liquid? Is it wrapped in a bunch of investments? Are those investments in the music business, or does Ian MacKaye own a bunch of Subway® sandwich shop franchises? Because that would be a much more awesome story. http://dangerousminds.net/comments/probably_bullshit_wealth_tracking_website_declares_ian_mackaye_to_be_worth Cifra zaista djeluje izmisljena. Jos ako se uzme u obzir da dischord ne radi nikakav merch, ne znam na koji nacin ih je mogao skupiti. Evo na istom sajtu ga nema medju prvih deset, a ako Iggy Pop ima 15 Mio (aj neka to bude tacno, a i nije izdavao albume na DIY labelima, ciji je on vlasnik, tako da je te cifre lakse procjeniti - ako se ti sajtovi uopste i bave ozbiljnim procejnama ili samo onako lupe cifru). http://www.therichest.com/expensive-lifestyle/money/10-punk-rock-artists-that-are-millionaires/?view=all A da nije bitno, nije. Edited January 18, 201510 yr by B_B
January 18, 201510 yr pa dobro, igi trosi na kokain sigurno pola zarade a ian stekuje u slamaricu i pritom jede ko kanarinac. a bila bi fora da zaista ima lanac sabveja :D
January 18, 201510 yr The Day the Universe Changed I 30 godina kasnije, Burke objašnjavatm. Preporuka.
January 18, 201510 yr The Day the Universe Changed I 30 godina kasnije, Burke objašnjavatm. Preporuka. nema to veze sa vremenom...nego prevod naravno nema?
January 29, 201510 yr The Day the Universe Changed I 30 godina kasnije, Burke objašnjavatm. Preporuka. +1 Preporuka + zaraza kad se pocne
January 30, 201510 yr Je l' gledao neko So zemlje? Prikazuje se večeras u Kolarcu, pa se lomim da odem.
January 31, 201510 yr Odgledao Night Will Fall, film o nastanku dokumentacije German Concentration Camps Factual Survey, na kojoj su radili i Hitchcock, Wilder itd., a koji nikada nije objavljen a tek sada je zavrsen. Night Will Fall je prikazan prije nekoliko dana povodom 70 godina oslobadjanja Auschwitza i ima tako strasne i sokantne scene, da ne znam da li cu i gledati ovaj drugi film. Jednostavno strasno i nevjerovatno i u picku materinu i ljudi i sve...Treba svi da vide ove scene, a opet ga ne bih nikome preporucio.
January 31, 201510 yr Odgledao Night Will Fall, film o nastanku dokumentacije German Concentration Camps Factual Survey, na kojoj su radili i Hitchcock, Wilder itd., a koji nikada nije objavljen a tek sada je zavrsen. Night Will Fall je prikazan prije nekoliko dana povodom 70 godina oslobadjanja Auschwitza i ima tako strasne i sokantne scene, da ne znam da li cu i gledati ovaj drugi film. Jednostavno strasno i nevjerovatno i u picku materinu i ljudi i sve...Treba svi da vide ove scene, a opet ga ne bih nikome preporucio. Ovo ce biti sutra (nedelja, 1.feb) na RTV1 u 20:10, bas sam razmisljala da gledam.
January 31, 201510 yr Ladno gledao isti film veceras. Jezivo je, a kako bi i bilo. Kuriozitet Billy Wilder kako prica nemacki. Edited January 31, 201510 yr by Kampokei