ToniAdams Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 pa naravno da mi nije krivo, sto bi mi bilo krivo, naprotiv.
B_B Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 (edited) Nisam ni pomislio da bi tebi bilo krivo, samo kazem da meni ne bi bilo:) Ubacih ovo u google...nije da je validan tekst: Well la-di-da, Mr Moneybags! According to The Richest, earnest punk rocker Ian MacKaye is supposed to be worth $25 million. First of all, there’s no doubt in my mind that this is just a number they pulled out of their asses. I can’t imagine Ian MacKaye boasting about his net worth. Second, the only purpose I can possibly imagine for publishing this “information” is rage bait, but it’s just not doing it for me. I get that I’m supposed to feel betrayed or something, but I just can’t bring myself to care if Ian MacKaye made a bunch of money from Fugazi or Dischord Records or Apple stock. I mean, is it even liquid? Is it wrapped in a bunch of investments? Are those investments in the music business, or does Ian MacKaye own a bunch of Subway® sandwich shop franchises? Because that would be a much more awesome story. http://dangerousminds.net/comments/probably_bullshit_wealth_tracking_website_declares_ian_mackaye_to_be_worth Cifra zaista djeluje izmisljena. Jos ako se uzme u obzir da dischord ne radi nikakav merch, ne znam na koji nacin ih je mogao skupiti. Evo na istom sajtu ga nema medju prvih deset, a ako Iggy Pop ima 15 Mio (aj neka to bude tacno, a i nije izdavao albume na DIY labelima, ciji je on vlasnik, tako da je te cifre lakse procjeniti - ako se ti sajtovi uopste i bave ozbiljnim procejnama ili samo onako lupe cifru). http://www.therichest.com/expensive-lifestyle/money/10-punk-rock-artists-that-are-millionaires/?view=all A da nije bitno, nije. Edited January 18, 2015 by B_B
ToniAdams Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 pa dobro, igi trosi na kokain sigurno pola zarade a ian stekuje u slamaricu i pritom jede ko kanarinac. a bila bi fora da zaista ima lanac sabveja :D
Skyhighatrist Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 The Day the Universe Changed I 30 godina kasnije, Burke objašnjavatm. Preporuka.
ivy Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 The Day the Universe Changed I 30 godina kasnije, Burke objašnjavatm. Preporuka. nema to veze sa vremenom...nego prevod naravno nema?
Skyhighatrist Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Ima samo engleski subovi ako ti radi poso...
Tihajeza Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 7 veličanstvenih ove godine, gleda mi se sve.
Krampa Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 The Day the Universe Changed I 30 godina kasnije, Burke objašnjavatm. Preporuka. +1 Preporuka + zaraza kad se pocne
kralj Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Je l' gledao neko So zemlje? Prikazuje se večeras u Kolarcu, pa se lomim da odem.
kralj Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Odlična je So. Velika preporuka. Sent from my iPhone using Tapatalk
B_B Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Odgledao Night Will Fall, film o nastanku dokumentacije German Concentration Camps Factual Survey, na kojoj su radili i Hitchcock, Wilder itd., a koji nikada nije objavljen a tek sada je zavrsen. Night Will Fall je prikazan prije nekoliko dana povodom 70 godina oslobadjanja Auschwitza i ima tako strasne i sokantne scene, da ne znam da li cu i gledati ovaj drugi film. Jednostavno strasno i nevjerovatno i u picku materinu i ljudi i sve...Treba svi da vide ove scene, a opet ga ne bih nikome preporucio.
I*m with the pilots Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Odgledao Night Will Fall, film o nastanku dokumentacije German Concentration Camps Factual Survey, na kojoj su radili i Hitchcock, Wilder itd., a koji nikada nije objavljen a tek sada je zavrsen. Night Will Fall je prikazan prije nekoliko dana povodom 70 godina oslobadjanja Auschwitza i ima tako strasne i sokantne scene, da ne znam da li cu i gledati ovaj drugi film. Jednostavno strasno i nevjerovatno i u picku materinu i ljudi i sve...Treba svi da vide ove scene, a opet ga ne bih nikome preporucio. Ovo ce biti sutra (nedelja, 1.feb) na RTV1 u 20:10, bas sam razmisljala da gledam.
Kampokei Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 (edited) Ladno gledao isti film veceras. Jezivo je, a kako bi i bilo. Kuriozitet Billy Wilder kako prica nemacki. Edited January 31, 2015 by Kampokei
Krampa Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 (edited) http://folkstreams.net/film/122 Edited February 4, 2015 by Krampa
Recommended Posts