B_B Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 (edited) Ne kapiram da li je ovo vec izaslo: It's Gonna Blow!!! - San Diego's Music Underground, 1986-1996 a i ovo, iako kapiram da ce ovo biti lakse naci. SALAD DAYS: The Birth of Punk in the Nation's Capital Ako jeste, gdje ima da se "kupi" ili kupi? Edit: vidim da treba da izadje jos jedna o DC - Punk the Capital, Straight from Washington DC... Edited January 16, 2015 by B_B
ToniAdams Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 SALAD DAYS sigurno nije, to jedva cekam, a premijera je mislim 30tog januara. tek u martu krece da se prikazuje masovnije.
B_B Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Mislis da ce nam Ian reci nesto sto nam jos nije rekao?
ToniAdams Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 nadam se zapravo kakvim snimcima sa koncerata koje jos nisam video.
B_B Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 (edited) Ma nece vidjeces. Bice kao sto i on sam kaze drugom Ianu...imas na 7:37 http://www.vice.com/video/ian-mackaye :) btw. svi intervjui koje je uradio Svenonius su poprilicno dobri Edit: al volim da slusam Iana M. nebitno sta pricao :) Edited January 16, 2015 by B_B
ToniAdams Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Edit: al volim da slusam Iana M. nebitno sta pricao :) +1 inace sam negde nekad nasao neku listu najbogatijih pank muzicara, i gle cuda, ian je prvi. pokusavam sad opet naci.
B_B Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 +1 inace sam negde nekad nasao neku listu najbogatijih pank muzicara, i gle cuda, ian je prvi. pokusavam sad opet naci. kako, od cega...i koga su tu brojali u punk muzicare? recimo da nisu green daye, sta je sa brett gurewitzem...epitaph je donio gomilu para, li ni on nije panker?
Tihajeza Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 +1 zato što je mnogo više o timu, nego o vermeru!
djeneralche Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 SALAD DAYS: The Birth of Punk in the Nation's Capital Ako jeste, gdje ima da se "kupi" ili kupi? Edit: vidim da treba da izadje jos jedna o DC - Punk the Capital, Straight from Washington DC... Koja pesma pocinje na 1:33?
ToniAdams Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 (edited) kako, od cega...i koga su tu brojali u punk muzicare? recimo da nisu green daye, sta je sa brett gurewitzem...epitaph je donio gomilu para, li ni on nije panker? ok, naravno da ne brojimo grin deje, blink182 i slicna sranja. navodno je mekej tezak 25 miliona doloresa. evo link http://www.therichest.com/celebnetworth/celeb/musician/ian-mackaye-net-worth/ Edited January 18, 2015 by ToniAdams
B_B Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 ok, naravno da ne brojimo grin deje, blink182 i slicna sranja. navodno je mekej tezak 25 miliona doloresa. evo link http://www.therichest.com/celebnetworth/celeb/musician/ian-mackaye-net-worth/ I da jeste, nije ih zaradio muzikom, a i da jeste, ne bi mi bilo krivo.
Recommended Posts