Jimmy Kowalski Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Odlican prikaz sou-biznisa. Rivers mi oduvek bila antipaticna pojava, ali rispekt za karijeru. Ima dobrih provala u filmu..
Strucnjak Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 O Blixi Bargeldu http://youtu.be/p7jF0EalXGE
Nevernik Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=ofQQI3j6Sb8 Bad Brains: A Band In DC Vrlo dobar - odlican dokumentarac. Preporuka. Cak i ako niste fan. Vecina poznatih faca prisutna. Takodje odgledao I'm now: The Story Of Mudhoney. Sasvim solidno.
B_B Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Nisam ni znao da je ovo izaslo: FILMAGE: The Story of DESCENDENTS/ALL Danas slucajno naletio na informaciju...sve u svemu dobar film o jednom super i drugom, pa recimo, ok bandu (da budem iskren volim samo nekoliko pjesmica). Posle preslusavao albume. Milo Goes to College je meni jedan od najdrazih albuma a comeback koncert posle Everything Sucks jedan od najboljih na kojem sam prisustvovao, tako da, da se nadovezem na komentar o Bad Brains dokumentaciji, to sto je meni dobar ne znaci da ce da se svidi nefanovima :). Malo je falilo da gledam opet Pump Up the Volume :).
Joe D Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Lepo ispao dokumentarac o Ebertu. Thumbs up.. jel ima negde ovo da se vidi? ja ne nadjoh.
Ravanelli Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 (edited) gledao sam pre neki dan bezveze (ne bih ja to namerno) ovaj spod kanjeta. uvod sa tom prirodom je brutalan. ima nekih dokumentaraca gde mogu u hd da se nagledam tih prirodnih milina? znam za baraku, samsaru, ovaj iznad miki.bga... možda mi za potpuni užitak zatreba i kontakt za dobrog lerdia Edited October 14, 2014 by Ravanelli
Dionysos Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 (edited) ima nekih dokumentaraca gde mogu u hd da se nagledam tih prirodnih milina? рецимо vimeo.com/categories/nature или vimeo.com/categories/hd "> Edited October 15, 2014 by Dionysos
Recommended Posts