Radoye Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 1 hour ago, teacher said: ken burns je uradio remek delo o istoriji bejzbola I to, i o dzezu, i o US gradjanskom ratu, i o WW2... skoro sve sto je uradio su remek dela.
Peter Fan Posted April 17, 2018 Posted April 17, 2018 On 3/30/2018 at 16:40, kud u maglu Simoviću said: jel se usudio neko da gleda the vietnam war. 10 epizoda, najkraća traje 82 min mene je ovaj tekst privukao, pa kad ugrabim vremena Mudre glave su o tome izvijestile u realnom vremenu. :smajli koji srce kafu: Spoiler On 9/19/2017 at 7:28, Peter Fan said: "The Vietnam War", Ken Burns, PBS Uhavatio 2. epizodu i svidja mi se. Ne znam koliko su snimci koji prate naraciju autenticni (mislim da jesu), ali meni se svidja kako su to uklopili. Zasad veoma dobro, vraticu se na 1. epizodu i nastavljam dalje. Nego, odgledah za vikend dvodijelni dokumentarac o Elvisu na HBO: https://www.hbo.com/documentaries/elvis-presley-the-searcher Na stranu sto se izuzetno (na steroidima izuzetno) izromansirano prikazuje Elvis, film masi i u glavnoj namjeri da ga prikaze kao umjetnika i vanvremenskog i neponovljivog fenomena, iako je licno mislim da je bio i jedno i drugo. Kredibilitet filma je malkice spasen komentarima Tom Petty-ja (za razliku od Bruce Springsteena, koji kao da je citao skriptu) i naravno, muzikom. Gledajuci film bas sam skontao da mi nedostaje Tom Petty. A mozda sam se i uplasio vlastite smrtnosti.
3opge Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 4 minutes ago, teacher said: Wild Wild Country na Netflixu, ludilo. odlican, redneci protiv slobodnog seksa.
Pokojni Ruxin Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 (edited) +1, baš ludilo I netflixov dirty money isto valja, za kad ste antikapitalistički raspoloženi ili želite da budete. Edited April 19, 2018 by Ruxin
Mil@n Posted April 27, 2018 Posted April 27, 2018 Krenuo i ja Vietnam War. Jebe kevu. Obožavam ovakve stvari.
Hippie Posted April 27, 2018 Posted April 27, 2018 pa kad neche mene da citate onda otkrivajte dobre stvari tek kasnije
Mil@n Posted April 27, 2018 Posted April 27, 2018 (edited) 20 minutes ago, Hippie said: pa kad neche mene da citate onda otkrivajte dobre stvari tek kasnije Možda zato što nisi rekla da je dokumentarac već serija i da je uopšte nisi preporučila osim što si nas obavestila da je gledaš. Edited April 27, 2018 by Mil@n
Mil@n Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 Završio sam Vietnam War. Mind blowing. Amerikanci su najizmanipulisanija nacija ikada. Svi predsednici koji su vodili rat su intimno znali da je izgubljen ali su ga forsirali radi očuvanja tradicije i reputacije Američke vojske kao i zloupotrebljavali radi ličnih interesa (produženja mandata, i dobijanja istih (Nikson)). Nikson je bio jedan opak smrad, neverovatan čovek. Naravno, sumnjam i da milijarde i milijarde dolara obrnute u vojnoj industriji nisu imale razloga u održavanju rata. Neverovatno parče istorije, jako mi je drago da sam odgledao ovo i saznao više o celoj priči.
John Coltrane Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 15 hours ago, Mil@n said: Završio sam Vietnam War. Mind blowing. Amerikanci su najizmanipulisanija nacija ikada. Svi predsednici koji su vodili rat su intimno znali da je izgubljen ali su ga forsirali radi očuvanja tradicije i reputacije Američke vojske kao i zloupotrebljavali radi ličnih interesa (produženja mandata, i dobijanja istih (Nikson)). Nikson je bio jedan opak smrad, neverovatan čovek. Naravno, sumnjam i da milijarde i milijarde dolara obrnute u vojnoj industriji nisu imale razloga u održavanju rata. Neverovatno parče istorije, jako mi je drago da sam odgledao ovo i saznao više o celoj priči. Ako ti nije frka baci mi link na pp. Na yt nema prevod vijetnamskog jezika.
raindelay999 Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 Red alert za ljubitelje Cocain cowboys-a. Fenomenalni "Operation Odessa". https://www.imdb.com/title/tt7983794/plotsummary?ref_=tt_ov_pl Ima svega: Rusi, Pablo Eskobar, Kali kartel, ludilo Rusije 90-tih(deo sa helikopterom ), podmornica...
Budja Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 Odlgedao na lokalnom dokumentarnom festivalu Milin "Sa druge strane". Lepa prica.
mustang Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 evil genius nije lose uradjeno. izbindzovala sve 4 epizode odjednom. interesuje me koleracija izmedju raka i mentalno obolellih ljudi jer u RL ne znam coveka koji pati od bipolar i narcizma a da nije oboleo od raka.
Recommended Posts