Jump to content
IGNORED

Srpskohrvatski muškoženski odnosi

Odd_Job

Recommended Posts

Posted
Ma da, njima Bata Živojinović i Dragan Nikolić, a nama Relja Bašić i njanjavi Frano Lasić...
ivicu vidovic si zaboravio
Posted (edited)
ivicu vidovic si zaboravio
ZaboraviLA, a i Fabijan Šovagović im je segsi. Edited by halloween
Posted
ZaboraviLA, a i Fabijan Šovagović im je segsi.
samo što je umro
Posted
Bog uzima najbolje.
:lolol: samo nek ide po redusin mu je hvala bogu živ i zdravpticice.jpg
Posted (edited)

Iskustvo mi govori da postoji neka privlacnost Beogradskog akcenta kod Hrvatica. To je koliko vidim uzvraceno blagim odusevljavanjem na ZG akcenat kod devojaka od strane Beogradjana. Sa druge strane Beogradjanke se opet blago loze na Crnogorce i tako u krug.Kao potvrda teorije odo prekosutra za ZG. :D

Edited by Eraserhead
  • 2 weeks later...
Posted

У тим љубавним стварима генерализације су јако незахвалне, али без икаквих предрасуда- стварно, стварно су ми Срби бољи фрајери од Хрвата. Има нешто посебно у српским момцима, некако су слободнији, директнији, ма... мужевнији, просто им је и став, и поглед, и израз лица другачији. Излазила сам своједобно по Загребу, па размишљала о томе (то онако одока, искустава немам).За девојке Хрватице (и Мађарице) бих рекла да су стварно сехи, врло женствене, па је ваљда њихова екстремна женственост и изражена мужевност Срба права комбинација.

Posted (edited)

Po mom iskustvu ima nesto u tom akcentu. Znam kako su me zagledali i u Mostaru i u Zagrebu kada sam bio. U Zagrebu su me podstrekivali da se ne suzdrzavam i da slobodno koristim "bre" (sto inace retko koristim) a u Mostaru su me terali da pricam bilo sta sve govoreci "Ajde pricaj,pricaj, zavodi zavodi!"Slicno vazi i za BG-NS relacije.Istini za volu ipak znam manje devojka koje su bile sa Hrvatima nego li tipova koji su bili sa Hrvaticama. No to moze lako biti do toga sto se tipovi ipka vise hvale.

Edited by pavllle
Posted
али без икаквих предрасуда- стварно, стварно су ми Срби бољи фрајери од Хрвата.
pises na cirilici da te hrvati ne bi provalili, ccc.
Posted (edited)

hrvati i hrvatice mi imaju totalno seljacki akcenat.... kad mi progovore kao da mi burgijaju po nervima (dalmatinci) i mozdanim celijama....totalno su mi neprivlacni....u stvari, ne mogu nista od njih da podnesem, osim par casnih ljudi (ne sa ovog foruma naravno) gomila ortaka mi se lozi na purgerice, klasicne droljice sto glume finocu...nase ribe barem ne kriju sta hoce.

Edited by mustang
Posted

mene je sramota kada citam prolive koje ostavljas po ovom forumu

Posted
mene je sramota kada citam prolive koje ostavljas po ovom forumu
potresoh se. vezbaj toleranciju. ti si bese onaj sa 'mirko kodic' narukvicom? ;)
Posted
hrvati i hrvatice mi imaju totalno seljacki akcenat.... kad mi progovore kao da mi burgijaju po nervima (dalmatinci) i mozdanim celijama....totalno su mi neprivlacni....u stvari, ne mogu nista od njih da podnesem, osim par casnih ljudi (ne sa ovog foruma naravno) gomila ortaka mi se lozi na purgerice, klasicne droljice sto glume finocu...nase ribe barem ne kriju sta hoce.
Kakav si ti mongoloid, to je zastrasujuce. 
Posted
Kakav si ti mongoloid, to je zastrasujuce. 
vezbaj toleranciju angry.gif