Nesh Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Evo jos jedna ko ova druga, pa vidi koja je bolja:Zeza me nesto spojler, pa molim moderaciju da spojlerise ako je previse. Hvala! :)
Sir Oliver Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Poznati Nišlija, Sima Tajler, je u svojim zapisima taj spomenik nazivao ''fudbalerče''.
Dr Arslanagić Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 hvala još jednom Nashu i Symetu, lafčine steNash, pošlji mi na pm ime i prezime kako bi u publikaciji bio naveden kao autor fotografija
Sir Oliver Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 (edited) Bele sveće! Stvarno se taj Niš pokatoličio.Mora da se naš pravoslavni Đizus sada prevreće u grobu na nebu!http://www.juznevest...ranciju.sr.html Edited September 30, 2013 by Sir Oliver
Nesh Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 (edited) Ulica Srđana Aleksića i u NišuAutor A. S. Izvor Južne vesti | NIŠSrđan Aleksić, foto: B92“Niška priča” pokrenula je inicijativu da jedna ulica u Nišu ponese ime Srđana Aleksića.Srđana Aleksića su 1993. godine, u Trebinju, ubili vojnici Republike Srpske, jer je branio svog sugrađanina Bošnjaka. On se suprotstavio naoružanim sunarodnicima dok su tukli Alena Glavovića, čoveka druge nacionalnosti i vere.Komisiji za nazive delova naseljenih mesta i ulica u ime pokreta “Niška priča” predlog je uputio Dragan Aranđelović Ara.Po Srđanu Aleksiću već su nazvane ulice u Sarajevu, Novom Sadu, Podgorici, a i deo šetališta u Pančevu nosi njegovo ime. Nedavno je i Skupština Beograda usvojila predlog da jedna ulica u glavnom gradu ponese ime ovog heroja. Edited October 22, 2013 by Nesh
Turnbull Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 (edited) ... Edited October 24, 2013 by Syme
Кристофер Лумумбо Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 druze nesh (a i drug syme je tu), ko se usudio da udari na najmocnijeg nisliju?!http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=10&dd=30&nav_category=78&nav_id=771320verujem da ljudi severno od nisa nisu culi za ovu ekipu ali na jugu vec 20 godina se prica o njima.
Turnbull Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Ne znam puno o tome, ali po svemu to sam čuo, u pitanju je novi šerif koji nije iz Niša i koji je izgleda ozbiljan lik. Više od toga ne umem da ti kažem, ovo su neke priče koje sam čuo u prolazu.
Lezilebovich Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 kakve su ovo vesti I "Blic" prenosi da je uhapšen Mirko Ajković, brat Zorana Ajkovića, zvanog Ajkula, dok "Južne vesti" navode da su uhapšeni i Vasa I (44), Marko Z (35) i Goran I (42).Što se Ajkoviću objavljuje prezime i nadimak, a ostalim se "štiti identitet" ?
Turnbull Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Mislim da je zbog dva različita izvora (prvo je iz Blica, drugo iz Južnih vesti)
Nesh Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 (edited) druze nesh (a i drug syme je tu), ko se usudio da udari na najmocnijeg nisliju?!http://www.b92.net/i...8&nav_id=771320verujem da ljudi severno od nisa nisu culi za ovu ekipu ali na jugu vec 20 godina se prica o njima.Pa valjda policija i tuzilastvo. :) Nisam ni ja upucen u dogadjanja u niskom "podzemlju".Inace, sestra je osudjena za utaju poreza prilicno ekspresno za nase prilike. Otac jos uvek slobodno seta, videh ga cini mi se juce. Edited October 30, 2013 by Nesh
Кристофер Лумумбо Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Pa valjda policija i tuzilastvo. :) Nisam ni ja upucen u dogadjanja u niskom "podzemlju".Inace, sestra je osudjena za utaju poreza prilicno ekspresno za nase prilike. Otac jos uvek slobodno seta, videh ga cini mi se juce.pitanje je bilo retoricko, za ajkulu su culi svi na jugu, on je nas brano micunovic :D
Recommended Posts