Jump to content

Featured Replies

• Replies 770
  • Views 88.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Meni sve liči na praksu davanja mrvica narodu, providno žrtvovanje sitnih riba umesto glavnih. Opet, kad čovek pogleda korumpiranost ovih malih što padaju, automatski se zapita koliko li je tek blata

• Radna oprema za 1. mart Veće Gradske opštine Medijana donelo je odluku da 1. mart bude proglašen Danom studenata na Medijani

Posted Images

Sudar voza i autobusa

Troje mrtvih potvrđeno za sada

Edited by renne

Uzas. Pruzni prelazi bez rampe u 21. veku.

I sad će naravno da okrive vozača, mater im jebem.

rampe su prevaziđene

jebem im mater

Isto kao i smefaori :rolleyes: ovo vec vredja svaku logiku. 

• 3 months later...

Sutra sam u Nišu. Oko pola dvanaest zavrsavam posao. Rano mi za ručak. Ima neka preporuka za burek u okolini Vozda Karadjordja?

Ja bi u Antona:

Anton
Jovana Skerlića 16, Niš
018 528235
https://goo.gl/maps/GNxoG3ofrp92

ali ti je verovatno daleko ako si u centru pa onda možda Anton plus gde nisam nikad jeo ali bi trebalo da je isti kao kod originalnog.

Bakery Anton Plus
Trg Pavla Stojkovića 17, Niš
https://goo.gl/maps/duRspzGHWNL2

Anton bi trebalo da je standardno dobar, ali nije bas blizu.

Bilo nekad dobro kod Micka, preko puta Gimnazije Bora Stankovic (ovi sto su isli u onu drugu, rekli bi Stevan Sremac :D), to je blizu skole Vozd Karadjordje (ako tu ides), malo prema centru.  Ali, nisam odavno jeo burek tamo (a nisam ni jeo burek skoro :sad:), pa se ogradjujem, da ne budem posle kriv.

Ajd valjda ce da naleti neko ko je u toku. :D

Edited by Nesh

Nekoliko puta sam jeo u tom Antonu, ali samo jednom se desilo da je bilo bureka sa mesom, i to kad sam saceko otvaranje lokala u pola noci. Svejedno, burek sa sirom im je sjajan, verovatno je i bolji od ovog sa mesom, iako generalno nisam neki fan lanznog bureka™

Jeo kod Micka skoro, pa ok je i dalje, sta znam. To ti je ubedljivo najblize ako se radi o OS Vozd Karadjordje, predjes ulicu na semaforu ispred skole pa nastavis jos 20 metara... Kod Antona jeste bolji naravno, desetak min. laganog hoda.

Hvala na savetima :)

U pitanju je ulica Vožda Karađorđa, tj. sud.

Jel se i u Nišu ta zgrada zove palata pravde?

Onda ti ovaj prvi Anton i nije toliko daleko. Ako te mrzi onda Mićko. A za drugo pitanje pojma nemam. :D

Pa zove se, nema zajebancije... Idi kod Micka pa kazi kako je bilo :D

Izadjes iz suda, predjes ulicu pa 2 min. hoda nalevo.