Nesh Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Moze ova slika ili da ti dostavimo snimak sa mesta udara gde je cup blaga?
Кристофер Лумумбо Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 ček to stvarno traje tri sata? pitas da razmislis da li imas vremena da stignes?
Nesh Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 ček to stvarno traje tri sata? Trenutno se smirilo i tisina je, ali se rasturalo i prstalo jos od 18:30.
Кристофер Лумумбо Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 isto i u hanu. taman sam zabacio udicu i krenulo je da razvaljuje.
Sir Oliver Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 (edited) Osim vec istaknutog u prethodnim poustovima,od problema u Nish, naveo bih josh i :-nemanje net-a u nekim delovima grada od sinoc pa do danas popodne-prevrtanje slepera ispred Naisa shto je uzrokovalo kolone i zastoj na rampi-nestanak struje, takodje u nekim delovima gradaLokalni analitichari lokalnih prilika, stacionirani u kafani OFK Nish,su se podelili u dve osnovne shkole mishljenja.Jedna, koja smatra da je u pitanju prokletstvo Konstantinovog raskrshcai druga, koja smatra da se radi tek o sinhronicitetu i da nema nikakve veze sa danashnjom sednicom vlade, koju sam kao tezu (a u svojstvu neovisnog poslanika) zastupao jos onomad na temi o vladi Srbije, chasnog foruma PPP. (dokaz u spoleru) Sir Oliver, on 23 Jul 2014 - 12:15, said:ce izbaksuziru nesto. [<_<] Edited July 28, 2014 by Sir Oliver
Hella Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 (edited) http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/470117/Rat-Nislija-i-ZZ-Topa-Bend-Nasi-fanovi-u-Srbiji-su-zavedeni-laznim-nastupom-Plato-Star-Oni-su-prekrsili-ugovor ko vas jebe ne morate imamo mi jače stvari za takve sletove https://www.youtube.com/watch?v=aTD4UDCFaXg Edited July 28, 2014 by Hella
pacey defender Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 isto i u hanu. taman sam zabacio udicu i krenulo je da razvaljuje. prostačino!
Recommended Posts