Kevin Carter Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Proveo u Nišu tri predivna meseca jeseni 2003. Stanovao sam u ulici Duška Radovića kod jednog prijatelja a radio sam u Voždovoj. Za to vreme sam upoznao toliko kvalitetnih i duhovitih ljudi koliko u NS nisam za 10 godina (pošto sam i ovde dođoš). Posebna priča je prelep grad, ali i okolina, koju nisam bio lenj da istražim. Posle toga sam bio samo jednom (šljaka), ali doći ću ponovo.Samo mi jedna stvar nije bila jasna: zašto su ljudi u Nišu skloni da nipodaštavaju svoj grad a npr. Novi Sad veličaju kao da je Monte Karlo a bili su jednom ili nijednom?
bost Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Proveo u Nišu tri predivna meseca jeseni 2003. Stanovao sam u ulici Duška Radovića kod jednog prijatelja a radio sam u Voždovoj. Za to vreme sam upoznao toliko kvalitetnih i duhovitih ljudi koliko u NS nisam za 10 godina (pošto sam i ovde dođoš). Posebna priča je prelep grad, ali i okolina, koju nisam bio lenj da istražim. Posle toga sam bio samo jednom (šljaka), ali doći ću ponovo.Samo mi jedna stvar nije bila jasna: zašto su ljudi u Nišu skloni da nipodaštavaju svoj grad a npr. Novi Sad veličaju kao da je Monte Karlo a bili su jednom ili nijednom?Rodjeni sam nislija ali sam silom prilika ziveo u mnogim mestima po bivsoj SFRJ pa i u Novom Sadu skoro godinu dana. I sad sam vec neko vreme ponovo u Nisu. Ovaj grad i ljude ne bih menjao ni za sta. A to zasto nislije velicaju NS mi nije jasno kao sto mi nije jasno zasto dilema Zvezda ili Partizan kad imamo svoj Radnicki Dobrodosli svi dobronamerni Nisi jedini <_<Iskreno izvinjenje ali kako drugacije da vas nateram da se javite B)
adam weisphaut Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Iskreno izvinjenje ali kako drugacije da vas nateram da se javiteMa naravno udaris na na lokalpatriotsku tastinu i svi potrcimo da se javljamo
Nesh Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Evo i mene...za sada, samo da se javim drustvu. Pozdrav svima!!!
melankolic Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 (edited) ... Edited October 11, 2007 by melankolic
adem_ks Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 samo da vas pozdravim, a posto nema nikakva tema sa kosovom u nazivu, nije ni ovo lose, ipak smo komsije. inace lep grad,ima neku cigansku dusu[ :( ] dosta sam vremena provodio u njemu, tranzit za bugarsku, ili mesto za odmor na relaciji idi-mi-dojdi-mi
aram Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 jeste da vise nisam tamo, ali prvih 17 godina zivota se ne zaboravlja.pozdrav, momci. a gde su nam devojke?
yolo Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 heroin, meskalin, tripovi.... sve od kude nis!nego kazi mi, nikako da saznam istinu, zasto se "kod joce i nene" sad zove drugacije, neko novo musko ime je tu u opticaju?
Renegade Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Zoki i Nena? Hehe, ne bih znao kud se dede Joca mada sam primetio jedan kiosk sa starim nazivom.
harper lee Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 samo da vas pozdravim, a posto nema nikakva tema sa kosovom u nazivu, nije ni ovo lose, ipak smo komsije. inace lep grad,ima neku cigansku dusu[ :( ] dosta sam vremena provodio u njemu, tranzit za bugarsku, ili mesto za odmor na relaciji idi-mi-dojdi-miKo ti brani da otvoris topik o nekom kosovskom gradu iz kojeg si poreklom? Drz'te se moderatori.
anacionalni krokodil Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 inace lep grad,ima neku cigansku dusu[ :( ] dosta sam vremena provodio u njemu, tranzit za bugarsku, ili mesto za odmor na relaciji idi-mi-dojdi-miJashta. No, samo retki gradjani Nisa znaju koliko je Nis u stvari propao (grad?). Kazem, nekoliko Nislija, jer ono sto vredi odavno je pobeglo iz njega, i sada se tamo koprca jos jedino intelektualni talog, ono sto nije uspelo da se provuce i pobegne (uglavnom zbog nedostatka para).Nis - kazna za ljudski duh i psihicko zdravlje.
Nesh Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 (edited) heroin, meskalin, tripovi.... sve od kude nis!nego kazi mi, nikako da saznam istinu, zasto se "kod joce i nene" sad zove drugacije, neko novo musko ime je tu u opticaju?Imas Jocu i Nenu (cevabdzinica) ponovo...kod bivse Duge dijagonalno od Imidza... Edited October 28, 2007 by Nesh
Recommended Posts