3opge Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 2 minutes ago, Caligula said: ako to kupis dolazim ti u goste. Link to comment
nisam ja Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 da gledate filmove dok se ne rastope boe!!! Link to comment
Caligula Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 8 minutes ago, 3opge said: ako to kupis dolazim ti u goste. brt košta zato ga za sada samo obožavam Link to comment
Indy Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 8 hours ago, 3opge said: ako to kupis dolazim ti u goste. Dolazim i ja u goste, zajedno sa priručnim kolicima... 1 Link to comment
čekmeže Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 A zvali smo je Olja Šolja. Link to comment
nisam ja Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 ovo neka tvoja pravi? Link to comment
slepa živana Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 ja obožavam ove činije iz shop and go, kupim svaki put kad su na popustu Link to comment
gospa buba Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 ja te chinije nikad nisam srela sent from bubamoto Link to comment
slepa živana Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 3 hours ago, gospa buba said: ja te chinije nikad nisam srela sent from bubamoto ja ih uglavnom sretnem u šop and go, stoje negde gde i lego kesice i tako neke reklamne nejestive stvari. i često su na popustu. mislim da sam činije plaćala manje od 200 dindži. ima i šolje i neke plehane posude sa plastičnim poklopcem, a isti dizajn. ima i drugih simpa natpisa, ali sad ne mogu da se setim kako idu... liči mi na onu seriju u ideji koju je dizajnirao slavimir stojanović, jeste komercijalno, ali je istovremeno i zabavno. to je taj neki moj kompromis sa kapitalizmom Link to comment
gospa buba Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 ja ih uglavnom sretnem u šop and go, stoje negde gde i lego kesice i tako neke reklamne nejestive stvari. i često su na popustu. mislim da sam činije plaćala manje od 200 dindži. ima i šolje i neke plehane posude sa plastičnim poklopcem, a isti dizajn. ima i drugih simpa natpisa, ali sad ne mogu da se setim kako idu... liči mi na onu seriju u ideji koju je dizajnirao slavimir stojanović, jeste komercijalno, ali je istovremeno i zabavno. to je taj neki moj kompromis sa kapitalizmom [emoji38]moram to da gledam. ja sam kupovala u idejama te neke, home se zvao brend, valjda njihov neki, al iskrnjile se vremenom.ja sam potomkinjinja osoba koje su nekad uparivale tanjire i escajge i sve to na starinski, kod mene je sad sve raspar i u rodu i u broju, a djeca ce sigurno opet da slazu tanjir u tanjir cvet na cvet [emoji38]ol:sent from bubamoto Link to comment
svashtabezneshto Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 ja sam se toga nakupovala tokom vanrednog stanja, kad su se u maxiju formirali redovi, pa stojim, čekam i zveram po policama. mislim da nikad više novca nisam trošila na nepotrebne kupovina nego tad. Link to comment
ivy Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 sveee..ne mogu da se odlucim http://rolsue.com/rolsue/rolsue.html Link to comment
Recommended Posts