halloween Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 ovde sam da je obozavam, al samo danas. do sutra ce me proci. Predmet obožavanja okačim na desktop, postane glup za 10 dana.
ljuttko Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Našla sam brusvaltertm mojih snova u omiljenoj zelenoj boji pa još na sneženju kad ono, ostali samo mali brojevi. Šmrch :(http://shop.lisca.com/rs/kristen-wired-bra.html
Takeshi Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Našla sam brusvaltertm mojih snova u omiljenoj zelenoj boji pa još na sneženju kad ono, ostali samo mali brojevi. Šmrch :(http://shop.lisca.co...-wired-bra.html +1pitaj valkiru za savet, ona kupuje u lisci. -_-imaju i zanimljiv odeljak za muskarce. lepu su tipologiju napravili.
kud u maglu Simoviću Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 :Hail:poštoda li si raspoložen za 1™ dogovor?
kud u maglu Simoviću Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 tek sad video da nisam na topicu šta sam novo pazario
ljuttko Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 +1pitaj valkiru za savet, ona kupuje u lisci. -_-imaju i zanimljiv odeljak za muskarce. lepu su tipologiju napravili.Bogami i ti se izgleda razumeš u Liscu ;) Pohvaljujem :)tek sad video da nisam na topicu šta sam novo pazario Eto to se zove podsvest :) , ako ponudiš dobru cenu Kauboju možda ćeš moći da ovo zaista i staviš na pripadajuću temu ;)
Caligula Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 :Hail:poštoda li si raspoložen za 1™ dogovor?Moramo da se dogovaramo sa nekim ko je ima, Simovicu.Ja pak kupio ovo pre par nedelja:
Caligula Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Jasta, to je 1 dobra analogna kamera (ispravna kao nova)
MayDay Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Kauboje, hajde nam slikaj tvoju policu sa kamerama. To je baš lepo i volela bih da vidim.
Caligula Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 (edited) Kauboje, hajde nam slikaj tvoju policu sa kamerama. To je baš lepo i volela bih da vidim. :( jos uvek stoje po fijokama, komad drveta (izvadjenog iz Dunava ^_^ ) za policu mi je u podrumu, nikako da se nakanim da ga sredim i okacimali okacicu ovde kada bude napravljeno -_- Edited August 16, 2013 by CowBoy
Indy Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 a jel ima forum na tome?Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts