katamaran Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 (edited) btw ja koristim neku prastaru verziju utorrenta. Odbijam da apdejtujem otkad se pojavila prica da novije verzije rudare dok rade. Edited March 2, 2018 by katamaran
bigvlada Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 24 minutes ago, katamaran said: btw ja koristim neku prastaru verziju utorrenta. Odbijam da apdejtujem otkad se pojavila prica da novije verzije rudare dok rade. 1.8.5 ftw.
katamaran Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 (edited) Moja nije bas toliko prastara 3.2.0 nesto... Edited March 2, 2018 by katamaran
Malkmus Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 14 hours ago, bigvlada said: 1.8.5 ftw. Taj ti je isto hakabilan, samo baš dosta toga mora da se poklopi https://www.cvedetails.com/vulnerability-list/vendor_id-6117/product_id-10365/year-2010/opec-1/Utorrent-Utorrent.html Ja sam emotivno vezan za 1.8.2, to je moralo na pokojnom The Boxu da se koristi.
kipo Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Ne znam što dramite oko tih klijenata. Casual user, batalio ut kad sam ovde vidio da ga koriste za mining, presao na q, nikakve razlike ja ne vidim. Čak sam negdje pročitao da je q prilagodio dizajn ut, kako bi sasvim smooth bio prelazak njihovih korisnika.
Calavera Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 ja jos trosim 2.2.1 verziju, kapiram da je taj okej.
bigvlada Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 8 hours ago, Malkmus said: Taj ti je isto hakabilan, samo baš dosta toga mora da se poklopi https://www.cvedetails.com/vulnerability-list/vendor_id-6117/product_id-10365/year-2010/opec-1/Utorrent-Utorrent.html Ja sam emotivno vezan za 1.8.2, to je moralo na pokojnom The Boxu da se koristi. Svaki je hakabilan ali ovaj je dovoljno mator da se ne cimaju sa njim i dovoljno mali da godinama obavlja posao.
Pokojni Ruxin Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Meni je i qbit propo otkad su ga apdejtovali, kanim se promeniti ali me sve mrzi. Šta još valja?
Malkmus Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Možeš da skineš neki stariji qbit, ništa im ne fali. https://sourceforge.net/projects/qbittorrent/files/ Vuze više ni ne postoji, a i kad je postojao bio je kabast, Deluge je "onako"... Ima Tixati kojeg ne vole privatnici. I tako.
maheem Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 ja sam prešao na qbit. al sad me zabrinjavas da treba starija verzija... anti virus mi je prekjuče počeo stalno izbacivati da su neke adrese blokirane tokom rada utorrenta
Malkmus Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 (edited) Ne treba tebi, nego Ruxinu, pošto mu novi ne fercera dobro, ko ni meni. Ako ti radi, ne diraj, e. To je utorrent nešto bio zabrljao, oni imaju neki propust, pa odatle diskusija. Qbit je uvek bio bezbedan. Edited March 3, 2018 by Malkmus
Malkmus Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 (edited) Kakve će posledice u Srbiji imati usvajanje novih zakona o autorskim pravima? Jasno mi je da će biti manje klipova na YT i manje fotografija na Instagramu , Tumblr je verovatno caput. Pretpostavljam da može doći do masovnog ukidanja streaming servisa... i šta još može da se desi? edit. Aha, evo Quote Evropska unija donela novu direktivu o zaštiti autorskih prava. Nema više nekažnjenog skidanja slika, kačenja muzike, citata. Edited March 27, 2019 by Malkmus
Azdaja Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 On 4.3.2018. at 0:20, maheem said: ja sam prešao na qbit. al sad me zabrinjavas da treba starija verzija... anti virus mi je prekjuče počeo stalno izbacivati da su neke adrese blokirane tokom rada utorrenta Isto od skora korisnik qbita. Al ima jednu falinku koja me užasno nervira a ne znam kako da je rešim. Znaci skinem šta mi treba odgledam i obrišem folder. Upalim qbit posle i on automatski počne da skida isti folder sa svim sadržajem. Istripuje da ga nije skinuo. Za sad jedino rešenje koje radi jeste da obrišem torrent i folder iz qbita. U nadi da ne krene da skida automatski. Ima li neko isti problem?
Recommended Posts