Jump to content
IGNORED

Piraterija i slično

Filipenko

Recommended Posts

Posted (edited)

btw ja koristim neku prastaru verziju utorrenta. Odbijam da apdejtujem otkad se pojavila prica da novije verzije rudare dok rade.

Edited by katamaran
  • Replies 705
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• katamaran

62

• Indy

41

• Sludge Factory

27

• Jolly Roger

25

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
24 minutes ago, katamaran said:

btw ja koristim neku prastaru verziju utorrenta. Odbijam da apdejtujem otkad se pojavila prica da novije verzije rudare dok rade.

1.8.5 ftw. 

Posted (edited)

Moja nije bas toliko prastara :)

3.2.0 nesto...

Edited by katamaran
Posted

Ne znam što dramite oko tih klijenata. Casual user, batalio ut kad sam ovde vidio da ga koriste za mining, presao na q, nikakve razlike ja ne vidim. Čak sam negdje pročitao da je q prilagodio dizajn ut, kako bi sasvim smooth bio prelazak njihovih korisnika.

Posted

ja jos trosim 2.2.1 verziju, kapiram da je taj okej.

Posted

Meni je i qbit propo otkad su ga apdejtovali, kanim se promeniti ali me sve mrzi. Šta još valja?

Posted

ja sam prešao na qbit. al sad me zabrinjavas da treba starija verzija...
anti virus mi je prekjuče počeo stalno izbacivati da su neke adrese blokirane tokom rada utorrenta

Posted (edited)

Ne treba tebi, nego Ruxinu, pošto mu novi ne fercera dobro, ko ni meni. Ako ti radi, ne diraj, :)

e. To je utorrent nešto bio zabrljao, oni imaju neki propust, pa odatle diskusija. Qbit je uvek bio bezbedan.

Edited by Malkmus
  • 1 year later...
Posted (edited)

Kakve će posledice u Srbiji imati usvajanje novih zakona o autorskim pravima?

Jasno mi je da će biti manje klipova na YT i manje fotografija na Instagramu :sad:, Tumblr je verovatno caput. 

Pretpostavljam da može doći do masovnog ukidanja streaming servisa... i šta još može da se desi?

edit.

Aha, evo

Evropska unija donela novu direktivu o zaštiti autorskih prava. Nema više nekažnjenog skidanja slika, kačenja muzike, citata.

Edited by Malkmus
Posted
On 4.3.2018. at 0:20, maheem said:

ja sam prešao na qbit. al sad me zabrinjavas da treba starija verzija...
anti virus mi je prekjuče počeo stalno izbacivati da su neke adrese blokirane tokom rada utorrenta

Isto od skora korisnik qbita. Al ima jednu falinku koja me užasno nervira a ne znam kako da je rešim. 

Znaci skinem šta mi treba odgledam i obrišem folder. Upalim qbit posle i on automatski počne da skida isti folder sa svim sadržajem. Istripuje da ga nije skinuo. 

Za sad jedino rešenje koje radi jeste da obrišem torrent i folder iz qbita. U nadi da ne krene da skida automatski. 

Ima li neko isti problem?