palikaris Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 I radi na smart tv? u stvari nemam pojma kako smart tv funkcionise, to je problem. Pre neki dan sam otisao u tehnomaniju i tamo probao na par uredjaja da pustim neke sajtove koje inace gledam, i nije radilo. doduse, nisam probao te sa strimovima serija i filmova, nego euroleague.tv na kome gledam utakmice inace. trazi update fles plejera, a ovi prodavci kazu da smart tv-ovi ne podrzavaju fles, tako da onda ne mogu da gledam. A ne bih voleo da kupim tv na kome cu na kraju moci da gledam youtube i Netflix :/
renne Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Ni jedan smart ne podržava flash. Doduše, uskoro ga ni win10 neće podržavati
palikaris Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 aha. ali ove ostale stvari bi trebalo da rade, jel? putlocker, KAT, PB i to?
kud u maglu Simoviću Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 I radi na smart tv? u stvari nemam pojma kako smart tv funkcionise, to je problem. Pre neki dan sam otisao u tehnomaniju i tamo probao na par uredjaja da pustim neke sajtove koje inace gledam, i nije radilo. doduse, nisam probao te sa strimovima serija i filmova, nego euroleague.tv na kome gledam utakmice inace. trazi update fles plejera, a ovi prodavci kazu da smart tv-ovi ne podrzavaju fles, tako da onda ne mogu da gledam. A ne bih voleo da kupim tv na kome cu na kraju moci da gledam youtube i Netflix :/ pitaj moću, on će ti reći da uzmeš android box na aliju
John Coltrane Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 Radi, ali pricilno sporo, bar meni. Pirati su aut 24h zbog tehnickih razloga.
Bujodrag Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 (edited) Nisam torentovao odavno ali sad vidim i da je rutrcker otvoren za sve. Doduše, ja uglavnom slidam muziku pa ne znam kako je za ostalo Edited June 11, 2016 by Bujodrag
Lezilebovich Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 koji torrent client ... nisam skidao ne pamtim, ranije sam koristi utorrent, a onda je nešto bilo da će se plaćati ... idem u selo na 10 dana, pa moram da naskidam gomile svačega
James Marshall Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 Ma jok, šljaka normalno, a opet neki preporučuju bittorrent a neki tixati. Biraj.
kud u maglu Simoviću Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 koji torrent client ... nisam skidao ne pamtim, ranije sam koristi utorrent, a onda je nešto bilo da će se plaćati ... idem u selo na 10 dana, pa moram da naskidam gomile svačegabit toreent
Recommended Posts