Jump to content
IGNORED

torrenti

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

I radi na smart tv?

u stvari nemam pojma kako smart tv funkcionise, to je problem. Pre neki dan sam otisao u tehnomaniju i tamo probao na par uredjaja da pustim neke sajtove koje inace gledam, i nije radilo. doduse, nisam probao te sa strimovima serija i filmova, nego euroleague.tv na kome gledam utakmice inace. trazi update fles plejera, a ovi prodavci kazu da smart tv-ovi ne podrzavaju fles, tako da onda ne mogu da gledam. A ne bih voleo da kupim tv na kome cu na kraju moci da gledam youtube i Netflix :/

Posted

Ni jedan smart ne podržava flash.

Doduše, uskoro ga ni win10 neće podržavati

Posted

aha. ali ove ostale stvari bi trebalo da rade, jel? putlocker, KAT, PB i to?

Posted

I radi na smart tv?

u stvari nemam pojma kako smart tv funkcionise, to je problem. Pre neki dan sam otisao u tehnomaniju i tamo probao na par uredjaja da pustim neke sajtove koje inace gledam, i nije radilo. doduse, nisam probao te sa strimovima serija i filmova, nego euroleague.tv na kome gledam utakmice inace. trazi update fles plejera, a ovi prodavci kazu da smart tv-ovi ne podrzavaju fles, tako da onda ne mogu da gledam. A ne bih voleo da kupim tv na kome cu na kraju moci da gledam youtube i Netflix :/

pitaj moću, on će ti reći da uzmeš android box na aliju

:fantom:

• 4 weeks later...
Posted

Meni ne sljaka i kickass ni pirati :(

Posted

Radi, ali pricilno sporo, bar meni. Pirati su aut 24h zbog tehnickih razloga.

• 3 months later...
Posted

jel ima neko da bi poslao poziv za YUWABiTS možda? :unsure:

Posted (edited)

Nisam torentovao odavno ali sad vidim i da je rutrcker otvoren za sve.

Doduše, ja uglavnom slidam muziku pa ne znam kako je za ostalo

Edited by Bujodrag
  • 1 month later...
Posted

koji torrent client ... nisam skidao ne pamtim, ranije sam koristi utorrent, a onda je nešto bilo da će se plaćati ... idem u selo na 10 dana, pa moram da naskidam gomile svačega

Posted

Ma jok, šljaka normalno, a opet neki preporučuju bittorrent a neki tixati. Biraj.

Posted

koji torrent client ... nisam skidao ne pamtim, ranije sam koristi utorrent, a onda je nešto bilo da će se plaćati ... idem u selo na 10 dana, pa moram da naskidam gomile svačega

bit toreent