February 17, 20169 yr I radi na smart tv? u stvari nemam pojma kako smart tv funkcionise, to je problem. Pre neki dan sam otisao u tehnomaniju i tamo probao na par uredjaja da pustim neke sajtove koje inace gledam, i nije radilo. doduse, nisam probao te sa strimovima serija i filmova, nego euroleague.tv na kome gledam utakmice inace. trazi update fles plejera, a ovi prodavci kazu da smart tv-ovi ne podrzavaju fles, tako da onda ne mogu da gledam. A ne bih voleo da kupim tv na kome cu na kraju moci da gledam youtube i Netflix :/
February 17, 20169 yr I radi na smart tv? u stvari nemam pojma kako smart tv funkcionise, to je problem. Pre neki dan sam otisao u tehnomaniju i tamo probao na par uredjaja da pustim neke sajtove koje inace gledam, i nije radilo. doduse, nisam probao te sa strimovima serija i filmova, nego euroleague.tv na kome gledam utakmice inace. trazi update fles plejera, a ovi prodavci kazu da smart tv-ovi ne podrzavaju fles, tako da onda ne mogu da gledam. A ne bih voleo da kupim tv na kome cu na kraju moci da gledam youtube i Netflix :/ pitaj moću, on će ti reći da uzmeš android box na aliju
June 11, 20168 yr Nisam torentovao odavno ali sad vidim i da je rutrcker otvoren za sve. Doduše, ja uglavnom slidam muziku pa ne znam kako je za ostalo Edited June 11, 20168 yr by Bujodrag
July 18, 20168 yr koji torrent client ... nisam skidao ne pamtim, ranije sam koristi utorrent, a onda je nešto bilo da će se plaćati ... idem u selo na 10 dana, pa moram da naskidam gomile svačega
July 18, 20168 yr koji torrent client ... nisam skidao ne pamtim, ranije sam koristi utorrent, a onda je nešto bilo da će se plaćati ... idem u selo na 10 dana, pa moram da naskidam gomile svačegabit toreent