Anonymous Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 ... A od sajtova koji ne traže invite već samo registraciju rutracker.org je daleko najbolji. Mislim, taj je među najboljima računajući i zatvorene. Ja njih tek danas otkrio. U stvari otkrio sam ih mnogo ranije, a zašto se pre n godina nisam tamo učlanio nemam pojma (valjda zato što ne znam ruski). Imaju (i uvek su imali) svačega zanimljivog, a imaju sjajnu foru da ti računaju i vreme seed-a, a ne samo megabajte.
Frank Pembleton Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Oborili KAT :'( Poslato sa WC šolje by BVK
Singer Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 ja sinoć kupio poslednji stand up Louis CK-a tamo
teacher Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Do moga. KAT je bio pujspaszasvenas. pa ok, i dalje je tu, ne znam čemu drama?
Frank Pembleton Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Sad videh ...ok izvinite na panici...
akibono Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 uf oladi me ptičurina, fala za ovo, top gear me zove!
Recommended Posts