Weenie Pooh Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 E jebem ti život. A danas popodne je radio normalno...
hattori Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 e do kurca. malo je sto ovo sranje od foruma gnjavi.
boshoku Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 se zajebavaš? "kickass.to", ne radi na hromu...ako nije po sredi sprdnja, daj link, ili brauzer
Weenie Pooh Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Proradilo opet od jutros, nepotrebno smo paničili.
hattori Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 ali sad opet ne radi... taman poprave forum, sjebe se ovo...
boshoku Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 ponovo radi... ne znam koji im je, i što ne puste neku poruku u čemu je stvar (vidim da mekonahi tuži za dalas, levo i desno, al to ne može biti razlog jer su sve fajlove vezane za taj film, mogli da skinu u roku od odma)...inače, definitivno najpregledniji torent sajt (javni ili privatni) koji sam koristio u poslednjih 10 godina
copkillah Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Evo i dalje radi sve kako treba, sinoć je radio isto tako, Hrom je u pitanju.
Razzmatazz Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 (edited) Selili su se, izgleda. Bili su taman toliko dugo nedostupni koliko je trebalo da se dns polja propagiraju. Edited February 8, 2014 by Razzmatazz
hattori Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 KickassTorrents and EZTV, two of the most visited torrent sites on the Internet, have been down over the past few hours. The popular TV-torrent group is suffering from a DDoS attack, which may have hit Kickass.to and various other sites as well.o mater im!
Skyhighatrist Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Eztv vec neko vreme radi kao zmaj na adresi eztv-proxy[dot]net
Weenie Pooh Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Ma važi, skidao sam i ja odatle par puta, ali ne služi KAT samo za serije...
Skyhighatrist Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Nisam rekao nista za kat, nego za eztv...
Recommended Posts