Turnbull Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 O ironije, himnu Beogradu je komponovao 1 dođoš, uz to i ustaša, Mihovil Logar.Inače, nije ovo bokanovština, ona bi bila ukusnija. Ovo kao da je pravio pijani Tasovac uz podršku marketinškog odeljenja Demokratske stranke. :lolol:Pa da, ali gde je markerting DS-a ni Bokan nije daleko... Bokanov studentski filmVladimir Djurić Djura | 11. 08. 2009. - 00:00h | Komentara: 4Početkom osamdesetih Dragoslav Bokan je bio mladi reditelj na beogradskom Fakultetu dramskih umetnosti. Na trećoj godini režije snimio je kratki igrani film „Neprilagođen”. Film je imao pravo novotalasnu priču i govorio je o vampiru koji živi u Beogradu. U Bokanovoj priči glavni junak je moderni vampir koga glumi Srđan Šaper. Na vampira sa novoromantičarskim imidžom na ulici naleti studentkinja koju glumi Olja Bećković. Ona oduševljena time što vampir neverovatno liči na pevača „Idola”, rešava da ga povede sa sobom u noćni provod. Zanimljivo je da je Šaper tada bio student prve godine filmske režije, a Olja prve godine glume. Jedna scena u filmu dešava se na velikoj gradskoj žurci na Novom Beogradu, na kojoj prisutni oduševljeni Šaperovim vampirskim imidžom plešu uz muziku „Paralyzed”, benda „Gang of Four”. Par godina kasnije reditelj Vlada Slavica snimio je sličnu priču za omnibus „Kako je propao rokenrol”.
Moća Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 koliko su meni milija gola dupeta grandovska+1.000.000
April Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 koliko su meni milija gola dupeta od te nadmene bokanovske vizije koju fura medijski javniplus zilionSamo bih umolio 1 pojašnjenje: da li to znači da narečeni Bokan ima neke veze sa trešom zvanim Kulovgrad ili vas to đubre samo asocira na Bokana?Btw, mali insajd info, Bokan više ne radi Vodič.
DR. KUMALO Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Samo bih umolio 1 pojašnjenje: da li to znači da narečeni Bokan ima neke veze sa trešom zvanim Kulovgrad ili vas to đubre samo asocira na Bokana?ne da ja znam, a i reče lepo arbajtman - bokanegra bi to dosta otmenije, onako ala soul food. kad sam njega pomenuo mislio sam na taj pravac ali ne i na njega samog kao izvođača. uzgred, beše u politici od pre neki dan članak o tome kako ruska mini serija o ivanu groznom prolazi bez ikakve pompe uz lament nad tim što se nije napravila mamutska serija sa trilion epizoda. to je taj "okrenimo se sebi i svojima" princip koji domaćice iz predgrađa treba da imaju na umu dok uzdišu za onim stambolskim kurvarom.
bergasa19 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 OKO. Pricaju o rezoluciji Drecun, Bogdanovic i Ostojic i uglavnom blebecu. Ali to nije bitno. Samo mi je u oko, moje oko, upalo stanojevicevo shvatanje politike. Bilo je otprilike ovako.Stanojevic Ostojicu: Da li cete glasati za rezoluciju?Ostojic: Naravno sa necemo.Stanojevic poentira: Zasto onda idete na sednicu Skupstine?
Wilde Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 OKO. Pricaju o rezoluciji Drecun, Bogdanovic i Ostojic i uglavnom blebecu. Ali to nije bitno. Samo mi je u oko, moje oko, upalo stanojevicevo shvatanje politike. Bilo je otprilike ovako.Stanojevic Ostojicu: Da li cete glasati za rezoluciju?Ostojic: Naravno sa necemo.Stanojevic poentira: Zasto onda idete na sednicu Skupstine?Argh. Ja sam jedared pokušao da mu objasnim zašto je besmislena ona njegova emisija u koju dovuče 6 političara u studio i postavlja im uopštena pitanja pa onda svako priča šta mu padne na pamet. Ispostavilo se da za njega politički talk-show može da bude ili JIm Lehrer style ili Jerry Springer style - nema ništa između. Dobar je Zozara...
bergasa19 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Meni nije. Shvatam ja da je lako pljuvati i da bi sa svojim vidjenjem iz forusmskog ugla, ako bih i nekim suludim naucnofantasticnim spletom okolnosti dosao na njegovo mesto, dobio nogu u dupe na probi emisije. Ubija me u pojam njegovo gusenje ritma i alibi koji prikazuje tako sto moze svakom da kaze da je postavio sva relevantna pitanja sagovorniku, ali to je laz. Mnogo niz dlaku ide.
Wilde Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Meni nije. Shvatam ja da je lako pljuvati i da bi sa svojim vidjenjem iz forusmskog ugla, ako bih i nekim suludim naucnofantasticnim spletom okolnosti dosao na njegovo mesto, dobio nogu u dupe na probi emisije. Ubija me u pojam njegovo gusenje ritma i alibi koji prikazuje tako sto moze svakom da kaze da je postavio sva relevantna pitanja sagovorniku, ali to je laz. Mnogo niz dlaku ide.O, ma naravno - pokušao sam par puta da gledam te njegove emisije i svaki put se iznervirao. Čovek ne voli previše da se meša gostima u ono što oni hoće da ispričaju, pitanja su mu šlagvorti za verglanje uobičajenih opštih mesta a on verovatno ni ne sme previše da pritiska bilo koga. Suštinski, emisiju bi umesto njega komotno mogle da vode one iz "Muzičke slagalice", ne bi se ni osetilo. Čemu sve to služi i kome je to zanimljivo, nikad mi neće biti jasno.
Frank Pembleton Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Ma tu je jasno da on ne želi ili ne sme (u stavri ne želi JER ne sme ) da aktivno vodi emisiju.On tu može samo da izgubi, ne može sebe dovoljno da istakne, a može da mu se desi da ga gosti pojedu, a posle će još na ribanje kod "nadležnih".U nekim situacijama gde može bezbolno da bude u prvom planu, vrlo aktivno pravi ritam emisije...
beatakeshi Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Nekoliko pohvalnih stvari u RTS-u: RTS Digital i radio program (1. i 2. program, 202. mi je uvek bio odbojan)
bergasa19 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 (edited) Povraca mi se od Zorana Stanojevica. Danasnje OKO je posveceno spiskovima u zabrani Nasih i krece u najavi sa recenicom gde kaze da cemo da porazgovatamo o levom i desnom radikalizmu. Potpisao je rasimovog Cvjeticanina kao sociologa, a ovaj je politicar i govori politicki- institucije treba da rade svoj posao bla, bla, bla. Odvratno. Okacicu snimak emisije kad je stave na RTS-ov sajt. Edited January 18, 2013 by bergasa19
Wilde Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Oduševljava me instinktivna potreba da se nedostatak sopstvene pozicije maskira u neutralnost time što se radikalizmu obavezno traže desni i levi pol. Je li kao primer pomenut Trivunac? Zbilja nemam želudac da gledam Oko.
Turnbull Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Anđelković je inače lik kojeg je Antonić optužio za konspirologiju. Pametnom dosta.
Ravanelli Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=N46ok9dfsVw29% plaća rts. jbt svaki treći plaća i ja među njima
Recommended Posts