Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted
Ne gledah, jbg, a bio sam oran da primim znanje i sveze ideje.Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2
Evo.
Posted

Kod Olje Kovačević.....Драган Бујошевић, главни уредник Политике и уредник емисије Став Србије ТВ ПрваДаница Вученић, ауторка емисије Један на један РТВНаташа Б. Одаловић, ауторка емисије Хоћу да знам Б92 и колумнискиња листа „Данас"Наташа Миљковић, уредница Јутарњег програма РТС.meni Danica ovde "visi"....

Posted (edited)

Spektaklo na RTS-u:- najpoželjnija srpska novinarska milfača Nataša Odalović (Bože, kako bih je posedovao!)- najbolji Ćuruvijin prijatelj Bujošević- Nataša Miljković - ne znam šta će ona ovde? (mogla je da dovede jednu od Ceca iz "Peščanika", emisija bi onda bila pun pogodak!)- i, naravno, Dacka ...Sjajna emisija! Olja Kovačević će sigurno da zglajzne kada naprednjaci postave svoje kadrove na RTS-u ...

Edited by stoka
Posted (edited)

Dacka je u pravu, RTS-ov dnevnik je po tradiciji najgledaniji. Pored toga, u tom terminu i nema drugih informativnih emisija, osim Pinkovog dnevnika vikendom ...

Edited by stoka
Posted
... u tom terminu i nema drugih informativnih emisija, osim Pinkovog dnevnika vikendom ...
pa zato i nema, ko god je pokusao da se takmici ispusio je najstrasnije.
Posted

e bas sam na YT trazio ovaj klip. To su pustili u Dnevniku :isuse:.Vase pravo da budemo najjadniji

Posted

Naravno, "Četiri skakaonice" nisu predviđene ove godine...

Posted (edited)

@gazza,prenosi i hrt 2 - "nase pravo da virimo u tudje dvoriste".

Edited by Bane5
Posted

hvala. idioti, nemaju vise nikakav osecaj za stvarne tv tradicije, vazno da im se voditelji raspadaju na ekranu. petar denda je plasio nas a plasice nam i decu i unuke...