bergasa19 Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Ne gledah, jbg, a bio sam oran da primim znanje i sveze ideje.Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2 Evo.
Frank Pembleton Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Kod Olje Kovačević.....Драган Бујошевић, главни уредник Политике и уредник емисије Став Србије ТВ ПрваДаница Вученић, ауторка емисије Један на један РТВНаташа Б. Одаловић, ауторка емисије Хоћу да знам Б92 и колумнискиња листа „Данас"Наташа Миљковић, уредница Јутарњег програма РТС.meni Danica ovde "visi"....
stoka Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 (edited) Spektaklo na RTS-u:- najpoželjnija srpska novinarska milfača Nataša Odalović (Bože, kako bih je posedovao!)- najbolji Ćuruvijin prijatelj Bujošević- Nataša Miljković - ne znam šta će ona ovde? (mogla je da dovede jednu od Ceca iz "Peščanika", emisija bi onda bila pun pogodak!)- i, naravno, Dacka ...Sjajna emisija! Olja Kovačević će sigurno da zglajzne kada naprednjaci postave svoje kadrove na RTS-u ... Edited December 26, 2012 by stoka
stoka Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 (edited) Dacka je u pravu, RTS-ov dnevnik je po tradiciji najgledaniji. Pored toga, u tom terminu i nema drugih informativnih emisija, osim Pinkovog dnevnika vikendom ... Edited December 26, 2012 by stoka
aram Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 ... u tom terminu i nema drugih informativnih emisija, osim Pinkovog dnevnika vikendom ...pa zato i nema, ko god je pokusao da se takmici ispusio je najstrasnije.
Roger Sanchez Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 (edited) Kako je ovo besprimjerno pokradeno od našeg Pervana, pa to je strašno...edit: Edited December 30, 2012 by Roger Sanchez
Lezilebovich Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 e bas sam na YT trazio ovaj klip. To su pustili u Dnevniku .Vase pravo da budemo najjadniji
gospa buba Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 (edited) Kako je ovo besprimjerno pokradeno od našeg Pervana, pa to je strašno...edit: pa misli se, ako proshlo chetvrt veka, mozda se zaboravilo http://www.youtube.com/watch?v=2LeeNgu4Vu8bio je neki shoder u to doba, isto na rts, tadashnjem... Edited December 30, 2012 by thermal bug
notenoughreasonsforclaire Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Naravno, "Četiri skakaonice" nisu predviđene ove godine...
Bane5 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 (edited) @gazza,prenosi i hrt 2 - "nase pravo da virimo u tudje dvoriste". Edited December 31, 2012 by Bane5
yolo Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 hvala. idioti, nemaju vise nikakav osecaj za stvarne tv tradicije, vazno da im se voditelji raspadaju na ekranu. petar denda je plasio nas a plasice nam i decu i unuke...
Recommended Posts