gospa buba Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 to bi bilo vrlo interesantno. samo ne sme da se druzi sa ministrom policije i sve kul
Turnbull Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 ta serija je 1 takvo bedno slinavljenje y hromozoma da se svaki put zapitam koji je njihov problem To.Kako prožimaš, alal vera.
gospa buba Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 To.Kako prožimaš, alal vera.шиме! zajebavash!
Turnbull Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Ne bre, stvarno. Sažela si celu seriju u jednu rečenicu. Nema se šta dodati.
gospa buba Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 aaa. komplementirash me. fala tebra :blush:mislim.
hefaca Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 ta serija je 1 takvo bedno slinavljenje y hromozoma da se svaki put zapitam koji je njihov problem nema problema...niti sigurnih kuca...
notenoughreasonsforclaire Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Živorad N. reče da se selo koje je dobilo ime po Aleksi Šantiću zovu Šantićevo i ostade živ.
bergasa19 Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Klasicna sizofrenija. 22:00 УпитникПлатформа о Косову - тест за јединство Србије?Србија је први пут, тврди се, изашла са платформом за решење косовског питања. Документ који је прошле недеље представио председник Томислав Николић изазвао је велику пажњу домаће и углавном уздржаност међународне јавности. Зашто је важно да иза овог документа стане већинска Србија и шта су услови за такву сагласност? Које су промене неопходне да би иза Платформе стала Влада и да би он стигао пред посланике Скупштине Србије?Шта добијају Срби са Косова и Метохије, а шта званични Београд у наставку преговора са Приштином?То су само нека од питања о којима говоре гости Упитника: Жарко Обрадовић, потпредседник СПС, Крстимир Пантић, председник општине Косовска Митровица, Милован Дрецун, председник скупштинског одбора за Косово и Метохију и Слободан Самарџић, потпредседник ДСС. Уредник и водитељ: Оливера Јовићевић
Prospero Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Sta profesor megatrenda ima da kaze o kosovu?Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2
bergasa19 Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Ne znam. Posto nista nije rekao. Nadrealna emisija.
Prospero Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Ne gledah, jbg, a bio sam oran da primim znanje i sveze ideje.Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2
stoka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Klasicna sizofrenija.Gde je tu opozitno mišljenje na javnom servisu?! Dva nazadnjaka, jedan socijalista izgubljen u prostoru i "Nedamo Kosovo" Samardžić ... Koliko sam shvatio, prošla vlast je kriva za sve, a aktuelna jadna mora samo da poštuje postignute sporazume. Atmosfera emisije je bila takva da se prosto osećao lament nad činjenicom što Srbija nije više vojno moćna pa da protera sve Albance preko Prokletija. Svako drugo rešenje je neželjeno ali iznuđeno ...
Recommended Posts