April Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Meni je sama konstrukcija ' konsultant u Agenciji za privatizaciju na poslovima koordinacije između te Agencije i Ministarstva ekonomije' briljantna. Pri tom je završila srednju ekonomsku...po kvalifikacijama mogla bi da bude kasirka u robnoj kući.
Frank Pembleton Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Meni je sama konstrukcija ' konsultant u Agenciji za privatizaciju na poslovima koordinacije između te Agencije i Ministarstva ekonomije' briljantna. Pri tom je završila srednju ekonomsku...po kvalifikacijama mogla bi da bude kasirka u robnoj kući.Sto je najgore ona je najnormalnija osoba u toj ekipi...
April Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Sad sam našao Jasminu Leković. Jaca, Dama od stila:
April Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 A sad malo Tanja, vlasnica bloga i mladolideruša:
luba Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 ima jos zanimljivih lica, ovde su svi kandidati. ali sad gledam, nema popa nijednog?ali svi ove ove holisticke salabajzerke i poete na stranu, bojim se da sa bracom grubacicem na celu upravnog odbora rtsa sledi 1 procvet i vaskrsnuce prvenstveno info-programa. i sasvim sigurno, vracanje duga sinisi kovacevicu, da ima za nove markice za pisma koja pise.
gospa buba Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 (edited) armija nekih spavacha? ili ja ne pratim scenu? :unsure:edip. e matereti kud nisam znala, mogla sam se predloziti! :s_w:edip2. bavi se holistichkim sagledavanjem problema. a jel radi neshto? o jebemte zivote Edited December 4, 2012 by thermal bug
April Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 bojim se da sa bracom grubacicem na celu upravnog odbora rtsa sledi 1 procvet i vaskrsnuce prvenstveno info-programa. i sasvim sigurno, vracanje duga sinisi kovacevicu, da ima za nove markice za pisma koja pise.Namerno sam preskočio taj arhetip udbaša...o toj gnjidi se dovoljno zna
luba Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 (edited) i ja se sad kajem sto nisam samu sebe predlozila, nikad nisam bila clan nekog upravnog odbora, vreme da se proba.nisu sve spavaci. ovih par cija imena prepoznajem su, onako, dva uslovno receno prihvatljiva profesionalno, jedan, gorepomenuti, zloglasan, jedna privatno ok, ne znam za posao, a ostale nemam pojma ko su.al stvarno mi cudno kako nema popova, spc isto valjda treba da predlozi nekog. ili mozda svaka verska zajednica, zaboravih.@aprilne zna se dovoljno. nazalost. i da pri tom ne mislim samo na dadu vujasinovic ili fransizu vok-voka. samo sto, i da se polepe posteri po celoj srbiji sa likom i delom, nista ne bi vredelo. Edited December 4, 2012 by luba
April Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 al stvarno mi cudno kako nema popova, spc isto valjda treba da predlozi nekog. ili mozda svaka verska zajednica, zaboravih.SPC može da kandiduje Pahomija, ima iskustva u Dečijem programu
fonTelefon Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 rts je neko idiotsko zutilo/sivilo. pink je nekako srebrn sav.a rtv je mrakcina!!!hocu objasnjenje. ceo zivot me to znaima.sutra ce da padne split.Pavorska TV.
fonTelefon Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 RTS me uvek uveri da dno ne postoji.Mane ljudi koji gledaju Javno Sranje koja vodi Tijanic.
fonTelefon Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Meni je sama konstrukcija ' konsultant u Agenciji za privatizaciju na poslovima koordinacije između te Agencije i Ministarstva ekonomije' briljantna. Pri tom je završila srednju ekonomsku...po kvalifikacijama mogla bi da bude kasirka u robnoj kući.Docim Direktor ima srednju uzaludnu.
Recommended Posts