Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted (edited)
Ne pricam o vrednosti sekunde, nego o sekundama kao takvim.
da ali posto si pomenuo i neprodate sekunde onda sam iskoristio da sve nabrojim pa sam ispao konfuzan.pazi sad, samo jedan primer, zakon o oglasavanju daje rts-u pravo da npr. u slucaju velikih sportskih manifestacija od znacaja za nas sport (sp, ep, oi, kvalifikacioni turniri, dejvis kup) emituje dodatnu minutazu reklamnih poruka - 9 minuta po satu, a ne vise od 10% od ukupno emitovanog sportskog programa. Edited by Bane5
Posted

Svi su se zeznuli, Sliniša Kovačević je mislio na ovu plavušu:Milka%20Canic%202.JPG

Posted
...zakon o oglasavanju daje rts-u pravo ...
E pa dobro, ako Zakon kaze, onda nema sta da pricamo...Jebemmu, samo sam sabrao ovo sto glavonja melje gore.
Posted

ma glavonja melje, melje i kolegijum gen. direktora - oni kad kazu da agencija A ima xy procenata, a agencija B nt procenata ne mogu i ne zele da dokazu da se u ostalim ne nalazi novac agencije A i agencije B, a cesto se nalazi posredno ili ne.

Posted
Ubedljivo je najtupavija Japundza... Tako da poslanik Kovacevic ne moze ni da zamisli kakav bi bio RTS da dominiraju crnke...
Ne diraj nju. Nema lepše od jutarnje erekcije uz Maju. Drugo, ona je supruga jednog od najbližih Alekovih saradnika, tako da ne, govno nije ni moglo da pomisli na nju.
Posted
Ne diraj nju. Nema lepše od jutarnje erekcije uz Maju.
+ милион
Posted
Ne diraj nju. Nema lepše od jutarnje erekcije uz Maju.
e pa sad, da bi se zadovoljile sve glavonje i svaciji glavici, malo je i 4000 plavusa, kamoli 4000 zaposlenih... a de su crnke, posebno ridje il pupu poneka zoka brunclik...onda ne dirajte tijanica, vecini prozvanih i neprozvanih se svidja snaga kojom ubija muve vecernjom erekcijom
Posted
e pa sad, da bi se zadovoljile sve glavonje i svaciji glavici, malo je i 4000 plavusa, kamoli 4000 zaposlenih... a de su crnke, posebno ridje il pupu poneka zoka brunclik...onda ne dirajte tijanica, vecini prozvanih i neprozvanih se svidja snaga kojom ubija muve vecernjom erekcijom
Za prvi deo se slažem.Nije ovde rasprava Tijanić vs Siniša, ili Tijanić vs Bašanović...u pitanju je elementarna pristojnost odjebati bilo kakvu saglasnost sa Kovačevićem, a pogotovo onakav nastup kakav je imao.
Posted (edited)

Generalno, stanje u državi je takvo da je previše nervoze na svim stranama. Nikada nam ne bi palo na pamet da bi jedan Kovačević, koji je važio za jednu britku ali ne vulgarnu javnu ličnost, mogao tako da reaguje. Isto tako, ko je očekivao da će jedna tiha i smerna Nataša Miljković doći u fajt sa Kalinom Kovačević?Slađana Tomašević me je prijatno iznenadila jer je ostala uzdržana od reakcije, iako je i ona neka plavuša:http://www.youtube.com/watch?v=YEz57NzH1OU

Edited by stoka
Posted

Nastavlja se...Dobar Kovačević, moram priznati :) Brat kolegijum, parabelum, kožni mantil i petokraka na kačketu...

Posted

Какав лош покушај хумора који поентира са овим:

Da nisu i među njima i ona imena, uvaženi Kolegijume, koja počinju sa Đ i Š, a završavaju sa ilas i aper?
Како је он уопште смувао онакво маче од Љиље Благојевић?
Posted

Meni je prozivanje tih nedićevaca skroz OK, bez obzira radili ga titovci ili dražićevci, kao u ovom slučaju.

Posted
Какав лош покушај хумора који поентира са овим:Како је он уопште смувао онакво маче од Љиље Благојевић?
pa skoro je pricala kako joj je ceo beograd zavideo kad je pocela da se zabavlja sa sinisom kovacevicem :lolol:cela bljaksijada :http://dss.rs/odgovor-sinise-kovacevica-kolegijumu-generalnog-direktora-rts/
Posted

meni je ovo super, olos se zakrvio oko para :lolol:interesantno je kako se vecina drustvenih polemika preselila na najintimniji plan budjelara i sitnih zivotnih radosti, jedan oce pare, drugom je najbitnije gde sedi u skupstini, treci pravi partijsku vojsku u Kragujevcu. i sve se to radi u radno vreme i vrlo zvanicno. ovako izgleda finalna faza rastakanja drustva, alle gegen alle.

Posted

Meni se čini da je to zapravo pluralizam.