Đipalo Junuz Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Sta da ti kazem , osisali su ih Bjela i Ceca Bojkovic za besomucno repriziranje serije Bolji Zivot....Mada ja mislim da je to poslednja serija sa takvim ugovorima gde su se naplacivale i reprize...Spominjao je onaj dečko koji je igrao Necu u ''Srećnim ljudima'' nedavno (neki prilog tipa ''gde su, šta rade'') da se mnogo obraduje svaki put kad krene repriziranje njegove serije jer dobija pare za to...
pacey defender Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Čini mi se da sam 1 pročitao da je poslanica Lidija Vukićević prijavila prihod od otprilike 5k eura za još jedno repriziranje Boljeg života.
Moća Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Ali Siniša pominje lokalni derbi Loćika - Pečenjevac!!! Mada nismo nikad igrali derbi sa Pečenjevcem derbi igramo sa Vukmanovcem i Tečićem.
Lord Protector Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Ali Siniša pominje lokalni derbi Loćika - Pečenjevac!!! Mada nismo nikad igrali derbi sa Pečenjevcem derbi igramo sa Vukmanovcem i Tečićem.A Belušić, da li je on u nekom derbiju?
Moća Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Igra i Belušić ali nam nisu toliko blizu da bi bio derbi.Odma da se prijaviš na seljački persepik da te Mau zavede odakle si.
Lord Protector Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Igra i Belušić ali nam nisu toliko blizu da bi bio derbi.Odma da se prijaviš na seljački persepik da te Mau zavede odakle si.Ja sam rođen u Beogradu ali mi je Levač dedovina. Moji su iz Belušića.
Moća Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Pa tamo se i upisuje po dedovini, tako da pravac topik!
stoka Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Au, izgleda da čitavu Srbijicu ovih meseci trese snažan posttraumatski stresni poremećaj ... Napušavaju se dramaturg i voditeljke, novinari Blica i Maja Japundža, Dule Vujošević i Neba Čović, Čanak i pijani udbaš, Ivan Ivanović i Jelena Karleuša ...
Filipenko Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [mizoginija] Razvalio ih Siniša... [/mizoginija]
luba Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 mizognija u sali ili ne, ali stajanje na stranu sinise kovacevica u sukobu sa bilo kim je vrhunac kulovstine i sasvim fin znak nepoznavanja dela i lika doticnog nebica.
kud u maglu Simoviću Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 apsolutno se slažem o kvalifikaciji stajanja na stranu S.K.-a, kako bi se nazvalo stajanje na stranu zlatokosih?
luba Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 kako da ti kazem, sve sto mislim o njima i njihovim nekvalitetima pada u vodu pred, prvenstveno i u najmanju ruku bezobrazno i drsko, iskamcivanje para na ovakav nacin. jer poenta njegovog obracanja takozvanoj javnosti nije to sto su ove tri tzv zastitna lica rts, bolje placena od drugih koji to, vrlo cesto, zasluzuju, nego kvazi osisani jez seksi humor moronski sarkazam da bi, nadajuci se obnovljenom nacionalnom zanosu, izvukao kintu.to sto se radi o mizoginiji, diskriminaciji, vredjanju i ostalim pravno kaznjivim kategorijama u ovoj zemlji, zadojenoj stavovima (ne mogu da kazem misljenjima, da ponizim tu rec) tog nebica, ostaje pusta zelja za privatnim i javnim ponasanjima i shvatanjima koja ce mozda nekada biti ljudski neprihvatljiva, kao u svakom normalnom drustvu.
Turnbull Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 mizognija u sali ili ne, ali stajanje na stranu sinise kovacevica u sukobu sa bilo kim je vrhunac kulovstine i sasvim fin znak nepoznavanja dela i lika doticnog nebica.+1000Siniši želim davljenje u govnima.
Recommended Posts