yolo Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 pa sad, da je tuzilastvo u slucaju dulic samo politicko, bojim se da nije.
bergasa19 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Od ponoći jeftiniji benzin 08. oktobar 2012. U Crnoj Gori će od ponoći cijene benzina biti niže za osam, odnosno sedam centi, dok će cijene dizela ostati nepromijenjene, saopšteno je CdM-u iz Ministarstva ekonomje. U narednih petnaest dana litar eurosupera BMB 98 koštaće 1,46 eura, umjesto dosadašnjih 1,54 eura. Za sedam centi biće jeftiniji eurosuper BMB 95 i umjesto 1,50 eura, iznosiće 1,43 eura. Cijene eurodizela i eurodizela koje se koriste u komercijalne svrhe neće se mijenjati i litar će koštati 1,38 odnsono 1,16 eura. U ovom periodu neće se mijenjati cijene lož ulja pa će litar iznositi 1,33 eura, dok će litar lož ulja za grijanje koštati 1,06 eura. Ovih dana TVCG je
bergasa19 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 (edited) Brisite ovaj gornji post. Pobrkao sam topike.Kea sam ovde da dodam da je ova RTS-ova iz Italije probila vrhove uvlacenja. Edited October 9, 2012 by bergasa19
stoka Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Полиција незадовољна због случаја ДулићRTS Jebiga, pubovi bi verovatno bili najzadovoljniji streljanjem na licu mesta ...
Aion Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Pubovi po svoj prilici nisu odradili posao kako treba pa unapred prebacuju krivicu na druge.Voleo bih da neko od njih obrazlozi zasto bi Dilic rebalo da bude u pritvoru. Ovo sa pritvorom kao vidom kaznjavanja u unapred propalim procesima je uvela Kostunicina vlada, a praksu je preuzela DS-ova vlada. Ovim ne impliciram da Dulic nije kriv. Medjutim, red je da ljudi idu na robiju posle presude, a ne pre.
bergasa19 Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Ponavlja se Zizek.Ovi iz RTS-a su bednici neopisivih razmera.Према документима у које РТС има увид. Uvlacivacko govinarstvo.
luba Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 to je vec jedno 16. put od prosle nedelje. ako jedno moze da se kaze o tijanicu, to je da sam sigurno nece podneti ostavku.inace, juce je bio i tracic da ce bliski prijatelj zanosne blondine energetike biti direktor rts. pored spektakularnog imena vilibald eric, ima i temeljnu biografiju dugogodisnjeg studiranja raznih fakulteta, sve u skladu sa eu politikom dozivotnog obrazovanja. a i agent je za neke jahte.
teacher Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 to je vec jedno 16. put od prosle nedelje. ako jedno moze da se kaze o tijanicu, to je da sam sigurno nece podneti ostavku.inace, juce je bio i tracic da ce bliski prijatelj zanosne blondine energetike biti direktor rts. pored spektakularnog imena vilibald eric, ima i temeljnu biografiju dugogodisnjeg studiranja raznih fakulteta, sve u skladu sa eu politikom dozivotnog obrazovanja. a i agent je za neke jahte. let me guess: studirao je na megatrendu?
luba Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 a, ne. ovo je stara garda, produkcija na fdu je konacno zanimanje, pre toga, nesto u sarajevu, a prosek godina, idealan za domovinu. kazu mi da ako odes na fejsbuk, mozes da vidis cv uparadjen.
Recommended Posts