Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted
ovaj, zashto bi to neko radio? bilo kome? :unsure:
Mora malo, zezanje i to ... Jevreji prihvataju šale na svoj račun i zato su veliki narod. Tako je i sa ljudima ... Ako se Dačo ljuti kad ga nazoveš Kocijančić, znači da nije baš takva dobrica kao što se prikazuje ...
Posted
Bile su rane devedesete kada je Radio Pingvin važio za ubedljivo najbolji radio ne samo u Srbiji, već u čitavom regionu.
b92 je bio parsekom udaljen program kroz citave devedesete, a pogotovu u periodu koji apostrofiras.
Jevreji prihvataju šale na svoj račun i zato su veliki narod. Tako je i sa ljudima ...
idi spavaj.
Posted
Sutra uveče opet ono govedo Slobodan G. Marković, tragatelj za đeneralom, objašnjava na RTS-u šta je to nacija. Edukativni program iz 1860.G verovatno označava Govno.SlobodanMarkovic.jpg
G je od Govedo.
Posted (edited)
Mora malo, zezanje i to ... Jevreji prihvataju šale na svoj račun i zato su veliki narod. Tako je i sa ljudima ... Ako se Dačo ljuti kad ga nazoveš Kocijančić, znači da nije baš takva dobrica kao što se prikazuje ...
to ti je bre bezveze, pa ti si nikakav dobrica, druze stoko :lolol:edip. nemojte toliko ponavljati foto na ovu istorijsku personu, malo je, kako da kazem... previshe, u najmanju ruku ^_^ Edited by thermal bug
Posted
b92 je bio parsekom udaljen program kroz citave devedesete, a pogotovu u periodu koji apostrofiras.
Radio B92 je bio hermetičan, puštao je muziku koju nisu razumeli čak ni njegovi verni slušaoci. Dok je B92 bio previše alternativan, Pingvin je vrcao od kreativne energije, što i ne čudi s obzirom da je okupljao krem radio voditeljstva, ali i druge pametne ljude koji su imali šta da kažu: Hogara (Ivana Ristića), Kocijana, Jocu Matića, Kuzmu, Gutu, Loknera, Gazdu Milutina, Nebojšu Stefanovića, Suzanu Sudar, Voju Nedeljkovića, Ivanu Bojić i onu debelu ...
Posted

ma jebe mi se sta si ti slusao ili nisi, samo nemoj vise onakve pripizdine o jevrejima, ili o bilo kome da pises, prt plz.

Posted
Radio B92 je bio hermetičan, puštao je muziku koju nisu razumeli čak ni njegovi verni slušaoci. Dok je B92 bio previše alternativan, Pingvin je vrcao od kreativne energije, što i ne čudi s obzirom da je okupljao krem radio voditeljstva, ali i druge pametne ljude koji su imali šta da kažu: Hogara (Ivana Ristića), Kocijana, Jocu Matića, Kuzmu, Gutu, Loknera, Gazdu Milutina, Nebojšu Stefanovića, Suzanu Sudar, Voju Nedeljkovića, Ivanu Bojić i onu debelu ...
nema se sta dodati....
Posted
ma jebe mi se sta si ti slusao ili nisi, samo nemoj vise onakve pripizdine o jevrejima, ili o bilo kome da pises, prt plz.
Ne razumeš koncept™.
Posted

Pingvin i B92. Kao Plavi orkestar i Disciplina kičme.

Posted

Realno, kenjate. Pingvin je bio super tih godinu, godinu i po.

Posted (edited)
Pingvin i B92. Kao Plavi orkestar i Disciplina kičme.
pre bi reko ko dino merlin i disciplina. pokusaj da zamislis npr. fleku na pingvinu. Edited by Papovac
Posted
Realno, kenjate. Pingvin je bio super tih godinu, godinu i po.
I Loša je bio super, ko voli.
Posted (edited)
Matori, pogrešno si me shvatio ili ne znaš za termin "jevrejski humor", o kojem su napisane brojne knjige iz etničke psihologije ...Poseban ton ovog humora rezultat je istorijskog bremena. Jevreji se najbolje šale na sopstveni račun, ako si odgledao barem jedan film Vudija Alena, značeš o čemu govorim. Nije mi uopšte bila namera da vređam Jevreje, samo sam hteo da kažem da su veliki narod jer umeju da prave viceve o sebi ... Edited by stoka
Posted

Vrlo je zanimljivo kako RTS dobija podatke od tuzilastva u slucaju Dulic i postaje portparol usranog politickog i kukavickog tuzilastva.