Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

bese palikuca provaljivao onomad u stb, pa je u jednom periodu, ona brkata koja od 2001. na rtsu vodi nesto tipa beogradskog programa za unutrasnjost, zagospodarila 20es kusur spratom beogradjanke, makar u vidljivom obliku?inace, harizmatican i lep tip, nikada ga ne bih jebao zaracem.

Posted
bese palikuca provaljivao onomad u stb, pa je u jednom periodu, ona brkata koja od 2001. na rtsu vodi nesto tipa beogradskog programa za unutrasnjost, zagospodarila 20es kusur spratom beogradjanke, makar u vidljivom obliku?inace, harizmatican i lep tip, nikada ga ne bih jebao zaracem.
Mislim da nije Palikuca "upadao" mada mozda se i varam.Cini mi se da nema on takav "kvalitet".Ali sta reci o coveku koji za sve ove godine nije uspeo da mrdne dalje od ulicnog reporteratm BG hronike...
Posted

Palikuća je čak nazadovao. Zar nije on vodio jutarnji program početkom 90ih?

Posted
Palikuća je čak nazadovao. Zar nije on vodio jutarnji program početkom 90ih?
Da, ali nije više zadovoljavao estetske kriterijume. Priznaćeš da su Maja Japundža-Nikolić, Nataša Miljković i Spasićeva "malo" lepše od "Vatrice" ...
Posted (edited)
Matori, Palikuća je tip koji se pojavljuje u spotu El Orga "Zlatni papagaj" (na 1.06 i kasnije na 1.39) Možda ga nećete prepoznati zbog kosice, stoji iza Gileta sa pljugom ... Dakle, Palikuću uopšte ne treba potcenjivati ...http://www.youtube.com/watch?v=LKDDUzdUp6o Edited by stoka
Posted (edited)
Šališ se ili se sprdaš?
Ne, to jeste Palikuća, saznao iz pouzdanih izvora ... Znam da je teško u ovom Palikući prepoznati mladog Palikuću, ali evo snimka iz 1987. godine koji može da rasrprši dilemuhttp://www.youtube.com/watch?v=ITWMWWMVQVo Edited by stoka
Posted
Mislim da nije Palikuca "upadao" mada mozda se i varam.Cini mi se da nema on takav "kvalitet".Ali sta reci o coveku koji za sve ove godine nije uspeo da mrdne dalje od ulicnog reporteratm BG hronike...
ne tvrdim ni ja ali mi se nesto vrzma po mozgu da je upravo doticni, slina kakva jeste, bio pozadinac (pun intended) u tom osvajanju..izguglah: spodoba o kojoj lateralno prozborih je ispod, a emisija ovo je srbija.post-2206-0-66097100-1349011895_thumb.jpg
Posted
2ku62.jpg
Na ovoj slici izgleda ko dvojnik Rocco Siffredia.
Posted (edited)
izguglah: spodoba o kojoj lateralno prozborih je ispod, a emisija ovo je srbija.s1.jpg
ova je citala vesti prvog dana kad je policija upala u beogradjanku. Edited by Bane5
Posted

Ovih dana je na radiju 202 u toku muzicki maraton domace muzike gde se slusaoci podsecaju hitova i zaboravljenih pesama, vracaju se u vremena kad su bili lepsi i mladji. I sve je bilo divno i krasno dok sinoc za mikrofon nije seo Marko Jankovic. U emisiji koja nema ni p od politike pocinje baljezgati o Sandzaklijama, finim Srbima koji nista lose nisu uradili, pa onda pustanje prigodne muzike gde je vrhunac bio neki hit od 357 sa Turcima, hodzama, Gazimestanom i ginjenjem za otadzbinu. Na to se javio neki slusalac koji je pocascen salvom najdirektnijih uvreda.Izlapeli sovinista nikako ne zasluzuje da dobije prostor i platu na drzavnom muzickom radiju.

Posted

govEdo ljigavo, srafcigerom mu treba vaditi usahle brkove.nisam znao da je jos aktivan al' nije zacudno..

Posted

Da li je pijan, da li je drogiran...ili je samo kreten, to ne znam. Jedino znam da takva budala ne sme ni da gleda u mikrofon, a kamoli da nesto prica u njega. Stvarno ne razumem Darka Kocijana koji ga je ubacio u program.Ta 202-ka je vec godinama poligon za maloumne eksperimente, ono kao - "da vidimo da li ce ovo da se slusa".I onaj debilni "Hit nedelje" gde se Whitesnake bori protiv Kraljevskog apartmana, a Motorhead protiv Osvajaca. Kakav bre hit, jbt?? Koja nedelja? Iz koje godine? Bar da promene ime emisije.

Posted
Da li je pijan, da li je drogiran...ili je samo kreten, to ne znam. Jedino znam da takva budala ne sme ni da gleda u mikrofon, a kamoli da nesto prica u njega. Stvarno ne razumem Darka Kocijana koji ga je ubacio u program.Ta 202-ka je vec godinama poligon za maloumne eksperimente, ono kao - "da vidimo da li ce ovo da se slusa".I onaj debilni "Hit nedelje" gde se Whitesnake bori protiv Kraljevskog apartmana, a Motorhead protiv Osvajaca. Kakav bre hit, jbt?? Koja nedelja? Iz koje godine? Bar da promene ime emisije.
Ja sam poslednji put slušao taj Hit nedelje krajem osamdesetih, a onda sam uz malo štelovanja i podešavanja radio antene uhvatio Studio B i prešao zauvek na Diskomer. Nikad mi nije bio jasan koncept upravo te borbe koju si pomenuo, čini mi se da je vibe potpuno poremećen u toj zgradi. Marka Jankovića i Kocijana povremeno vidim u okolini zgrade, jer mi se desi da parkiram auto tu negde u zelenoj zoni, samo tako i znam da su živi. 202 ne slušam uopšte, a jednom mi se desilo da je taksista bio baš na toj frekvenciji i opet sam čuo ono zbog čega sam i prestao - njihovi tonci prolaze obuku za drvoseče, jer ne postoji fade out na kraju pesme. Možda im je oprema toliko stara da se regleri povlače kao ručice slot aparata u kazinu? Elem, apropo ovih "metal" stvari protiv "domaće ljige" stvari u Hitu nedelje - i dalje tvrdim da bi Hit nedelje bio drugačiji da je 202 dozvolio da se napravi posebna emisija za Heavy Metal fanove, kao što je Studio B imao Metal Maniju. U stvari, kad se pogleda istorija, cela ta stanica je napravljena uz qrac Studiju B, samo da bi država nekako konkurisala konceptu koji je pretio da im rasturi komunističku slušanost među mladima.