Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted
ode tašana sa mužem joj
ode da bude precednica sveta! :s_w:
Posted
A već u četvrtak čekaju ga prve obaveze - sastaće se sa saradnicima Damjanom Krnjevićem i Zdravkom Ponošem...
Jebote, kod mene odavno stoji grafit "Zdravko Ponoš, ološ, finansira ga Soroš", a ja mislio da ljudi preteruju...
Posted
ode da bude precednica sveta! :s_w:
valjda predsednikovica? :)
Posted (edited)

^^ naivno verujesh da se on neshto pita u toj kuci ^_^

Edited by thermal bug
Posted
DOK su u utorak išli hodnikom aerodroma koji vodi ka ulazu u avion, Vuk Jeremić i njegova supruga Nataša nisu se osvrtali.Nije sa PTC-a, Novosti su, ali nekako mi se uklapa u ovo opraštanje od gledalaca...
Kakvi su to smoritelji novinarski. Pa jbt šta ima da vidiš ako se okreneš - smrdljivu zgradu aerodroma, glupavi hodnik, nazovi free shop, kobajagi security...? Logično, ne okretati se... Možda je ipak trebalo da se okrenu i da se vidi jedna usamljena suza... pih.
Posted
Jebote, kod mene odavno stoji grafit "Zdravko Ponoš, ološ, finansira ga Soroš", a ja mislio da ljudi preteruju...
znam gde stanuješ!
Posted
znam gde stanuješ!
Pa kad sam ti rekao gde stanujem još kada si se preselio ovde blizu (a tako daleko...)
Posted

Ma znam nego sam hteo da napravim fazon. :)Bio je neki džingl na B92 ranije kad neko kroz čarapu preti "znam gde stanuješ" pa me to podsetilo.

Posted
znam gde stanuješ!
+1da mu pevamo pod prozorom? :lolol:
Posted

Može! Ali prvo da mu pozvonimo na vrata i pobegnemo. :)