gospa buba Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 ode tašana sa mužem jojode da bude precednica sveta!
Đipalo Junuz Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 (edited) DOK su u utorak išli hodnikom aerodroma koji vodi ka ulazu u avion, Vuk Jeremić i njegova supruga Nataša nisu se osvrtali.Nije sa PTC-a, Novosti su, ali nekako mi se uklapa u ovo opraštanje od gledalaca... Edited September 6, 2012 by fanjo
Filipenko Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 A već u četvrtak čekaju ga prve obaveze - sastaće se sa saradnicima Damjanom Krnjevićem i Zdravkom Ponošem...Jebote, kod mene odavno stoji grafit "Zdravko Ponoš, ološ, finansira ga Soroš", a ja mislio da ljudi preteruju...
pacey defender Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 ode da bude precednica sveta! valjda predsednikovica? :)
gospa buba Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 (edited) ^^ naivno verujesh da se on neshto pita u toj kuci ^_^ Edited September 7, 2012 by thermal bug
pixy Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 DOK su u utorak išli hodnikom aerodroma koji vodi ka ulazu u avion, Vuk Jeremić i njegova supruga Nataša nisu se osvrtali.Nije sa PTC-a, Novosti su, ali nekako mi se uklapa u ovo opraštanje od gledalaca...Kakvi su to smoritelji novinarski. Pa jbt šta ima da vidiš ako se okreneš - smrdljivu zgradu aerodroma, glupavi hodnik, nazovi free shop, kobajagi security...? Logično, ne okretati se... Možda je ipak trebalo da se okrenu i da se vidi jedna usamljena suza... pih.
Ryan Franco Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Jebote, kod mene odavno stoji grafit "Zdravko Ponoš, ološ, finansira ga Soroš", a ja mislio da ljudi preteruju...znam gde stanuješ!
Filipenko Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 znam gde stanuješ!Pa kad sam ti rekao gde stanujem još kada si se preselio ovde blizu (a tako daleko...)
Ryan Franco Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Ma znam nego sam hteo da napravim fazon. :)Bio je neki džingl na B92 ranije kad neko kroz čarapu preti "znam gde stanuješ" pa me to podsetilo.
gospa buba Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 znam gde stanuješ!+1da mu pevamo pod prozorom?
Ryan Franco Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Može! Ali prvo da mu pozvonimo na vrata i pobegnemo. :)
Recommended Posts