Tale Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 (edited) Au, bokte.. Edited August 16, 2012 by CTale
Prospero Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 načuo da mu se sprema sikter, pa da digne dževu unapred, da ispadne mučenik?
Frank Pembleton Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 načuo da mu se sprema sikter, pa da digne dževu unapred, da ispadne mučenik? Nije mu prvi put da zapomaze....Za svaki slucaj...
Dzudi Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Bolje da on ostane jer se, koliko znam, na njegovo mesto spremaju dva kandidata- menadžer Dragane Mirković i Saša Mirković-vlasnik zaječarske TV.Videćemo ko će od od njih dvojice pobediti i kako će onda izgledati RTS, kao StudioB u vreme vladavine SPO-a.
morgana Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 u je, od naziva ulica do uvodjenja monarhije :Hail:jutarnji program je zarulao
renne Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Proloivera dovela Maksimovice u goste uz konstataciju da strelci od 1988. donose Srbiji medalje. Zar nisu sada prvi put?
Frank Pembleton Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Bolje da on ostane jer se, koliko znam, na njegovo mesto spremaju dva kandidata- menadžer Dragane Mirković i Saša Mirković-vlasnik zaječarske TV.Videćemo ko će od od njih dvojice pobediti i kako će onda izgledati RTS, kao StudioB u vreme vladavine SPO-a. Ja kad sam to procitao izgledalo mi je kao probni balon , i prosto je to suvise hororicno.Tako se svasta pricalo za ministra kulture koga ce da stave pa stavise Bracu.Ali verovatno nisu sigurni koga da stave umesto Tijanica, pa nece bas da lome preko kolena.Ali opet uvek nas iznenade ...
beatakeshi Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Pitanje direktora je čisto trolovanje. Pitanje para je pravo pitanje.
Aion Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Koje direktor RTS-a moze da bude znacajno eventualno njihovim gledaocima. Smena Tijanica nema veze sa tim, to je cisto eticko pitanje.
ToniAdams Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 meni je zbilja misterija ko i zasto gleda jutarnji program. kad moram da ustanem, svakako cu radje spavati 15 min vise nego gledati nesto tako kvalitetno, a kad ne moram da ustanem u to vreme, surovo spavam.
kud u maglu Simoviću Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Pitanje para je pravo pitanje.aj pojasni ovo
ordi Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 meni je zbilja misterija ko i zasto gleda jutarnji program. kad moram da ustanem, svakako cu radje spavati 15 min vise nego gledati nesto tako kvalitetno, a kad ne moram da ustanem u to vreme, surovo spavam.pa gledam ga onako usput, dok se odevam i docerujemmada, sto ja tebi to pricam kad ti imas teve sobu celu i ne razumes mene sirotu sto u istoj sobi moram nekad i po vise stvari obaviti odjedared :(
ToniAdams Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 ok, ja se jedva odevam i svakako ne docerujem, to sve objasnjava
Recommended Posts