Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

načuo da mu se sprema sikter, pa da digne dževu unapred, da ispadne mučenik? :unsure:

Posted
načuo da mu se sprema sikter, pa da digne dževu unapred, da ispadne mučenik? :unsure:
Nije mu prvi put da zapomaze....Za svaki slucaj...
Posted

Bolje da on ostane jer se, koliko znam, na njegovo mesto spremaju dva kandidata- menadžer Dragane Mirković i Saša Mirković-vlasnik zaječarske TV.Videćemo ko će od od njih dvojice pobediti i kako će onda izgledati RTS, kao StudioB u vreme vladavine SPO-a. :cry:

Posted

u je, od naziva ulica do uvodjenja monarhije :Hail:jutarnji program je zarulao

Posted
Proloivera dovela Maksimovice u goste uz konstataciju da strelci od 1988. donose Srbiji medalje. Zar nisu sada prvi put?
Posted
Bolje da on ostane jer se, koliko znam, na njegovo mesto spremaju dva kandidata- menadžer Dragane Mirković i Saša Mirković-vlasnik zaječarske TV.Videćemo ko će od od njih dvojice pobediti i kako će onda izgledati RTS, kao StudioB u vreme vladavine SPO-a. :cry:
Ja kad sam to procitao izgledalo mi je kao probni balon , i prosto je to suvise hororicno.Tako se svasta pricalo za ministra kulture koga ce da stave pa stavise Bracu.Ali verovatno nisu sigurni koga da stave umesto Tijanica, pa nece bas da lome preko kolena.Ali opet uvek nas iznenade ...
Posted

Pitanje direktora je čisto trolovanje. Pitanje para je pravo pitanje.

Posted

Koje direktor RTS-a moze da bude znacajno eventualno njihovim gledaocima. Smena Tijanica nema veze sa tim, to je cisto eticko pitanje.

Posted

meni je zbilja misterija ko i zasto gleda jutarnji program. kad moram da ustanem, svakako cu radje spavati 15 min vise nego gledati nesto tako kvalitetno, a kad ne moram da ustanem u to vreme, surovo spavam.

Posted
Pitanje para je pravo pitanje.
aj pojasni ovo
Posted
meni je zbilja misterija ko i zasto gleda jutarnji program. kad moram da ustanem, svakako cu radje spavati 15 min vise nego gledati nesto tako kvalitetno, a kad ne moram da ustanem u to vreme, surovo spavam.
pa gledam ga onako usput, dok se odevam i docerujemmada, sto ja tebi to pricam kad ti imas teve sobu celu i ne razumes mene sirotu sto u istoj sobi moram nekad i po vise stvari obaviti odjedared :(
Posted

ok, ja se jedva odevam i svakako ne docerujem, to sve objasnjava