Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

Тачно ми жао Алисе.

Posted
Тачно ми жао Алисе.
tachno mi nije zao ni malo, biju dvajespet po turu ko nece da bude ministar ^_^
Posted

meni ne ide u glavu to sazaljevanje Alise. ona je ministar pobogu. ako nije za taj posao, neka se bavi nekim hobijem, neka peca, igra saha ii tako nesto :fantom:

Posted

Valjda zato što je tek počela da ministruje, i nikada pre nije bila političar.btw. ona i igra šaha

Posted
:lolol: e toliko znam o sportu, jeba ga
Posted

vaso :isuse:pa chak i ja znam, koja jedva razlikujem kuma od onog sa frizurom. ustvari, jedino njih i razlikujem, odnedavno ^_^

Posted
:lol:
Posted
svestran čovek mora znati bar osnovne stvarihttp://youtu.be/vZ9myHhpS9s
Posted

ali najjače je što o ovme raspravaljamo u četiri-pet tema

Posted

pa kad moderacija ljenčari umjesto da grablje i stavlja na rpu

Posted

Kad god vidim na RTS-u ove reportaže tipa "Grad na moru - krstarenje Karibima" zapitam se da li je zaista skuplje kupiti emisiju koja je 10x bolja i u produkciji neke svjetski renomirane kuće ili je jednostavno direktor častio sebi drage radnice. Ako ništa, makar sad vidimo što je Olivera Kovačević nadrkana - njoj uvalili jutarnji program a Nataša Miljković dobila plaćeno krstarenje Karibima da ko fol snimi emisiju.

Posted

Kako je Olivera jutros nadrkana i bezobrazna sa pitanjima gostima.

Posted

Ja se slazem sa vama ali moram da pitam: kada ona nije bila nadrkana i bezobrazna sa pitanjima gostima?

Posted (edited)
Kako je Olivera jutros nadrkana i bezobrazna sa pitanjima gostima.
Vjerovatno bi svako od nas bio da ti uvale kosku da moraš da se budiš u 4 ujutro. Iako, moram da priznam da mi se ova više koncepcija sviđa, radije ću da gledam drndanja na goste, zanimljivije je, nego N. Miljković kako postavlja totalno nerelevantna i banalna pitanja dok drži glavu pod uglom od 45 stepeni.edit: jedino je pitanje dokle će uopšte biti nekog ko želi da dođe u emisiju, ubrzo će da potroše sve voljne da dođu, neka brzo vrate Natu i Maju sa GO. Edited by NekoIzMase
Posted

e pa to sam se i ja pitao, ko će da se drnda da ustane u 5 ujutro da bi bio gost, pa da se ova iživljava na njemu-njoj