Jump to content

Featured Replies

Тачно ми жао Алисе.

Тачно ми жао Алисе.
tachno mi nije zao ni malo, biju dvajespet po turu ko nece da bude ministar ^_^

meni ne ide u glavu to sazaljevanje Alise. ona je ministar pobogu. ako nije za taj posao, neka se bavi nekim hobijem, neka peca, igra saha ii tako nesto :fantom:

Valjda zato što je tek počela da ministruje, i nikada pre nije bila političar.btw. ona i igra šaha

:lolol: e toliko znam o sportu, jeba ga

vaso :isuse:pa chak i ja znam, koja jedva razlikujem kuma od onog sa frizurom. ustvari, jedino njih i razlikujem, odnedavno ^_^

:lol:
svestran čovek mora znati bar osnovne stvarihttp://youtu.be/vZ9myHhpS9s

ali najjače je što o ovme raspravaljamo u četiri-pet tema

pa kad moderacija ljenčari umjesto da grablje i stavlja na rpu

Kad god vidim na RTS-u ove reportaže tipa "Grad na moru - krstarenje Karibima" zapitam se da li je zaista skuplje kupiti emisiju koja je 10x bolja i u produkciji neke svjetski renomirane kuće ili je jednostavno direktor častio sebi drage radnice. Ako ništa, makar sad vidimo što je Olivera Kovačević nadrkana - njoj uvalili jutarnji program a Nataša Miljković dobila plaćeno krstarenje Karibima da ko fol snimi emisiju.

Kako je Olivera jutros nadrkana i bezobrazna sa pitanjima gostima.

Ja se slazem sa vama ali moram da pitam: kada ona nije bila nadrkana i bezobrazna sa pitanjima gostima?

Kako je Olivera jutros nadrkana i bezobrazna sa pitanjima gostima.
Vjerovatno bi svako od nas bio da ti uvale kosku da moraš da se budiš u 4 ujutro. Iako, moram da priznam da mi se ova više koncepcija sviđa, radije ću da gledam drndanja na goste, zanimljivije je, nego N. Miljković kako postavlja totalno nerelevantna i banalna pitanja dok drži glavu pod uglom od 45 stepeni.edit: jedino je pitanje dokle će uopšte biti nekog ko želi da dođe u emisiju, ubrzo će da potroše sve voljne da dođu, neka brzo vrate Natu i Maju sa GO.

Edited by NekoIzMase

e pa to sam se i ja pitao, ko će da se drnda da ustane u 5 ujutro da bi bio gost, pa da se ova iživljava na njemu-njoj