August 15, 201212 yr Тачно ми жао Алисе.tachno mi nije zao ni malo, biju dvajespet po turu ko nece da bude ministar ^_^
August 15, 201212 yr meni ne ide u glavu to sazaljevanje Alise. ona je ministar pobogu. ako nije za taj posao, neka se bavi nekim hobijem, neka peca, igra saha ii tako nesto
August 15, 201212 yr Valjda zato što je tek počela da ministruje, i nikada pre nije bila političar.btw. ona i igra šaha
August 15, 201212 yr vaso :isuse:pa chak i ja znam, koja jedva razlikujem kuma od onog sa frizurom. ustvari, jedino njih i razlikujem, odnedavno ^_^
August 15, 201212 yr e toliko znam o sportu, jeba gasvestran čovek mora znati bar osnovne stvarihttp://youtu.be/vZ9myHhpS9s
August 16, 201212 yr Kad god vidim na RTS-u ove reportaže tipa "Grad na moru - krstarenje Karibima" zapitam se da li je zaista skuplje kupiti emisiju koja je 10x bolja i u produkciji neke svjetski renomirane kuće ili je jednostavno direktor častio sebi drage radnice. Ako ništa, makar sad vidimo što je Olivera Kovačević nadrkana - njoj uvalili jutarnji program a Nataša Miljković dobila plaćeno krstarenje Karibima da ko fol snimi emisiju.
August 16, 201212 yr Ja se slazem sa vama ali moram da pitam: kada ona nije bila nadrkana i bezobrazna sa pitanjima gostima?
August 16, 201212 yr Kako je Olivera jutros nadrkana i bezobrazna sa pitanjima gostima.Vjerovatno bi svako od nas bio da ti uvale kosku da moraš da se budiš u 4 ujutro. Iako, moram da priznam da mi se ova više koncepcija sviđa, radije ću da gledam drndanja na goste, zanimljivije je, nego N. Miljković kako postavlja totalno nerelevantna i banalna pitanja dok drži glavu pod uglom od 45 stepeni.edit: jedino je pitanje dokle će uopšte biti nekog ko želi da dođe u emisiju, ubrzo će da potroše sve voljne da dođu, neka brzo vrate Natu i Maju sa GO. Edited August 16, 201212 yr by NekoIzMase
August 16, 201212 yr e pa to sam se i ja pitao, ko će da se drnda da ustane u 5 ujutro da bi bio gost, pa da se ova iživljava na njemu-njoj