gospa buba Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Тачно ми жао Алисе.tachno mi nije zao ni malo, biju dvajespet po turu ko nece da bude ministar ^_^
Аврам Гојић Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 meni ne ide u glavu to sazaljevanje Alise. ona je ministar pobogu. ako nije za taj posao, neka se bavi nekim hobijem, neka peca, igra saha ii tako nesto
renne Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Valjda zato što je tek počela da ministruje, i nikada pre nije bila političar.btw. ona i igra šaha
gospa buba Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 vaso :isuse:pa chak i ja znam, koja jedva razlikujem kuma od onog sa frizurom. ustvari, jedino njih i razlikujem, odnedavno ^_^
Dr Arslanagić Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 e toliko znam o sportu, jeba gasvestran čovek mora znati bar osnovne stvarihttp://youtu.be/vZ9myHhpS9s
renne Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 ali najjače je što o ovme raspravaljamo u četiri-pet tema
Roger Sanchez Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 pa kad moderacija ljenčari umjesto da grablje i stavlja na rpu
James Marshall Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Kad god vidim na RTS-u ove reportaže tipa "Grad na moru - krstarenje Karibima" zapitam se da li je zaista skuplje kupiti emisiju koja je 10x bolja i u produkciji neke svjetski renomirane kuće ili je jednostavno direktor častio sebi drage radnice. Ako ništa, makar sad vidimo što je Olivera Kovačević nadrkana - njoj uvalili jutarnji program a Nataša Miljković dobila plaćeno krstarenje Karibima da ko fol snimi emisiju.
renne Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Kako je Olivera jutros nadrkana i bezobrazna sa pitanjima gostima.
Далибор Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Ja se slazem sa vama ali moram da pitam: kada ona nije bila nadrkana i bezobrazna sa pitanjima gostima?
James Marshall Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 (edited) Kako je Olivera jutros nadrkana i bezobrazna sa pitanjima gostima.Vjerovatno bi svako od nas bio da ti uvale kosku da moraš da se budiš u 4 ujutro. Iako, moram da priznam da mi se ova više koncepcija sviđa, radije ću da gledam drndanja na goste, zanimljivije je, nego N. Miljković kako postavlja totalno nerelevantna i banalna pitanja dok drži glavu pod uglom od 45 stepeni.edit: jedino je pitanje dokle će uopšte biti nekog ko želi da dođe u emisiju, ubrzo će da potroše sve voljne da dođu, neka brzo vrate Natu i Maju sa GO. Edited August 16, 2012 by NekoIzMase
renne Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 e pa to sam se i ja pitao, ko će da se drnda da ustane u 5 ujutro da bi bio gost, pa da se ova iživljava na njemu-njoj
Recommended Posts