katamaran Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 http://www.sbb.rs/D3+digitalna+platforma/305/Digitalni+prijemnici.shtml/nav_start=0/nav_start2=0Sa gornja tri mogu da se gledaju HD kanali.
ducca Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 RTS HD od danas dostupan je u OPEN IPTV HD paketu Telekoma, D3 paketu SBB-a, ponudi Orion Telekoma, SAT TRAKT-a i Radijus Vektora Odabereš dvb-c, pretražiš kanale, pojavi se lista svih kanala a samo rts1 i rtshd su otključani. Ili probaj ručno, 634000KHz, QAM 256, 6956kS/s.Cekajte, nekako su mi ove informacije oprecne. Jedni kazu da mora da se ima HD prijemnik (sbb) i da si preplacen na D3 paket, a onda procitam da moze da se hvata preko dvb-c TV-a, koji su danas svi u principu full HD. Nisam kuci da proverim, ali ako je free i otkljucan trebalo bi valjda da se navata samo prostim skenom (uz uslov da TV podrzava)? Konkretno govorim o SBB. I jos nesto, jel HD samo RTS1 ili je i dvojka? Koliko saam video uglavnom ce na dvojci biti Olimpijada, npr...
Mario Kempes Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 (edited) ja se bavio ovom problematikom i uspeo da da nadjem RTS Hd ,Slika je kod live prenosa zapanjujuce dobra za RTS kod utakmice Partzana odlicna .Daklem ja imam analogni SBB nije potrebam risiver . otvara RTS 1 RTS HD HBO go i domace radio stanice .Skoro svi tv LCD i plazme u poslednje 2-3 godine, imaju dvb-C risiver . Potrebno je namestiti zemlju Finska na tv jel onda po svi TV immaju ovaj tuner , mislim i da Nemacka ima treba da se proba ja sam uspeo sa Finskom .Jedino da napomenem da ako promenite zemlju gube vam se memorisani kanali ako ih imate i morate do full scan. - Inace seljacka varijanata je zemlja na tv Finska potpuni skan opcija kabl ne antena potpuni skan . i nacice Vam preko 100 kanala vecinu ne otvara DTV ali otvara navedebe digiralne i sve analogne .Traje skeniranje oko 30 minuta samo malo strljenja da zavri do kraja -Inace cini mi se da je RTS HD malo bolji na SBB nego IPTV valjda zbog protoka.Ako treba neko pojasnjenje tu sam Edited July 26, 2012 by Mario Kempes
Đipalo Junuz Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 http://www.sbb.rs/D3+digitalna+platforma/305/Digitalni+prijemnici.shtml/nav_start=0/nav_start2=0Sa gornja tri mogu da se gledaju HD kanali.Znači mi koji imamo ovaj četvrti i uz to nemamo LCD/plazma TV možemo komotno da nastavimo kao i do sad
Renegade Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 I jos nesto, jel HD samo RTS1 ili je i dvojka? Koliko saam video uglavnom ce na dvojci biti Olimpijada, npr...RTSHD je zaseban kanal. RTS 1 i RTS 2 nisu hd. RTSHD emituje prenose u hd kad je u mogućnosti nevezano da li oni idu na RTS1 ili RTS2. U preostalom vremenu popunjavaju program običnim apskejlom rts1. A i tad je slika bolja nego na običnom rts1 iako naravno nije hd.
katamaran Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Cekajte, nekako su mi ove informacije oprecne. Jedni kazu da mora da se ima HD prijemnik (sbb) i da si preplacen na D3 paket, a onda procitam da moze da se hvata preko dvb-c TV-a, koji su danas svi u principu full HD. Nisam kuci da proverim, ali ako je free i otkljucan trebalo bi valjda da se navata samo prostim skenom (uz uslov da TV podrzava)? Konkretno govorim o SBB. I jos nesto, jel HD samo RTS1 ili je i dvojka? Koliko saam video uglavnom ce na dvojci biti Olimpijada, npr...Ako imas televizor sa DVB-C tjumerom nije ti neophodan nikakav prijemnik.Ja sam ga na LG televizoru namestio tako sto sam stavio da skenira "cable" i da preskoci kodirane kanale** - bez ovoga snimi 100+ negledljivih kanalaKo ima televizor bez DVB-C tjunera neophodan mu je HD risiver.kanal nije kodiran i koliko ja znam nikada nece ni biti :)
Lezilebovich Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Jbt, u Dnevniku intervju sa statistima iz serije Ravna Gora. Ta serija će dostići rekordnu gledanost i pre nego što počne da se emituje.
Filipenko Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Normalno. Pa zar ima išta značajnije od toga da se Srbija pomiri, da se ispriča kako je bilo, da oni koji nisu dovoljno naivni da podlegnu partizanskim propagandnim filmovima sa druge strane dobiju TV ostvarenje kome se može verovati...?
Filipenko Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Radoš Bajić na naslovnici Blica kuka da mu prete zbog Ravne Gore...jedva čekam da članak bude online da se uverim da ima još patriota u Srbiji. No, bojim se da je sve to samo deo tipičnog PR pumpanja od strane tzv. medija demokratske prvovenijencije kako bi se smrdljivi projekat još bolje etablirao. Ništa delotvornije od kukanja "udba nas lovi".
Tale Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Kad se jutros nisam zagrcnuo - Olivera Kovačević vodi jutarnji program!
Tale Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 (edited) Viđao sam samo Maju Nikolić i Natašu Miljović radnim danom, baš sam se zabezeknuo. Edited August 13, 2012 by CTale
hattori Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Kad se jutros nisam zagrcnuo - Olivera Kovačević vodi jutarnji program!tamo joj je i mesto.
James Marshall Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Vjerovatno je većina voditelja na plaćenom godišnjem u Londonu, pa je Olja uletila kao zamjena. Ako je mogao Zoza Stanojević, mogu i Nataša i Maja
Recommended Posts