Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted (edited)
- ko je alergičan na njih može isključiti zvuk :lol:
A zamisli da imaš dva potočića za zvuk? Pa na jednom Denda, a na drugom Šarenac? Ili na jednom Acika, a na drukom Neđo? Uh, kako bi to dobro bilo, da možeš da biraš... :lol:Edit: @reneKonačno nešto gledljivo na našim kanalima, sva sreća da sam uzeo sad D3 kod SBBa, konačno ću moći da uživam u prenosu, sa samo zvukom stadiona :) Edited by radisa
Posted

Ovaj rtshd može na sbbu da se gleda samo sa dvb-c tjunerom na tvu, bez hd risivera? Oće tako zauvek ili samo trenutno?

Posted

Mislim da ne može ništa sa sbb-a bez risivera

Posted

Pa upravo gledam, zato i pitam. :)

Posted

A pa super, nisam znao. Ko zna, možda ga i ostave slobodnog jer ga i dobijaju od RTS-a za dž

Posted

Sem par frejmova više u sekundi, ne vidim razliku u prenosu utakmice Partizana između RTS1 digitalnog signala i ovog HD.

Posted

tek sad su pustili hd prenos, do sad je isao rts1 upscale, nisi ni mogao da vidis razliku neku :)

Posted

Vidi stvarno, sad mnogo bolje izgleda, ako ništa čitav TV popunjen slikom :)

Posted

Zargon u Dnevniku:"Fudbaleri Partizana overili prolaz u ..."

Posted
Ovaj rtshd može na sbbu da se gleda samo sa dvb-c tjunerom na tvu, bez hd risivera? Oće tako zauvek ili samo trenutno?
Kako si podesio ovo? Ne mogu ništa da pronađem, a prilično sam siguran da imam ugrađen dvb-c.
Posted

Odabereš dvb-c, pretražiš kanale, pojavi se lista svih kanala a samo rts1 i rtshd su otključani. Ili probaj ručno, 634000KHz, QAM 256, 6956kS/s.

Posted

Ja imam SBB D3, da li i tu ima RTS HD ili da ne gledam?

Posted (edited)

Odlicna je slika bila sinoc za vreme utakmice.Mislim da ce trajno biti moguce gledanje i bez risivera jer je u pitanju javni servis. I ostali RTS kanali su nekodirani kod SBB-a.

Ja imam SBB D3, da li i tu ima RTS HD ili da ne gledam?
Zavisi koji imas risiver.Ako imas sd cisco ili echolite naravno da ne mozes da gledas HD program. (mozes direktno preko televizora ako ima DVB-C tjuner)Ako imas HD risiver mozes da ga gledas bez obzira na koji si paket pretplacen. Edited by katamaran
Posted

Steta sto su rasterali sportsku vinjak ekipu sa RTS-a. Zamislite da vidite Gojka u HD-u.gojko-placa-bez-pokrica-1337374829-163988.jpg

Posted
Zavisi koji imas risiver.Ako imas sd cisco ili echolite naravno da ne mozes da gledas HD program. (mozes direktno preko televizora ako ima DVB-C tjuner)Ako imas HD risiver mozes da ga gledas bez obzira na koji si paket pretplacen.
Hvala na pojašnjenju, ne mogu da pratim HD :(